Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Realista-_normalne s Vami nesouhlasim, vsak vite, ale tohle Vam podepisu... "Rozvětkamy".... To otevira nuz v kapse

  • V článku se o tom přímo nepíše, ale zkonstruoval si miniponorku,se kterou se pravidelně přepravoval mezi Bratislavou a Vídni.))😬

  • jenda

    Můj bratr emigroval v roce 69 a určitě ne proto že by mu vadili komunisti. Šel jenom zbohatnout jako devadesát procent emigrantů o kterých se dnes mluví jako o bojovnících proti režimu. Líbí se  mě taky úplně blbí lidé kteří se vymlouvají že nemohli studovat kvůli režimu. Kvůli bratrovi rodina nesměla nikam a přesto se nesnažím překroutit dějiny k obrazu našich Západních přátel.

  • Dobrý večer, může mi, prosím, někdo vysvětlit, (nejlépe autorka paní Helena Kalendová) jakým způsobem Karel Brabec - nebo jak se jmenoval- přeplaval Dunaj z Bratislavy do Vídně ? Je to totiž cca 80 kilometrů proti proudu. Kdo tam někdy jenom vlezl, tak ví, že vyleze o kilometr dál po proudu. Díky.

  • KIMCID

    POPIŠ NÁM TY ZVĚRSTVA ?

  • Ale mohl - i ten "záklaďákˇ. Po pár dnech byl velmi rychle "odvelen" z PS roty jako "nespolehlivý" a dokončil  "základku" např. u bigošů v hlubokém zázemí a nebyl nucen se podílet na komoušských zvěrstvech.

    Ten zparchantělý bolševický hnus zejména u tzv. "stálého stavu PS" nebyl pro normálního k přežití.

  • Ja myslel že v Německu se matiční nestaví nebo si zase kecal o bydlišti.

  • pravda bez peněz z Německa by Uljanov dožil ve Švédsku stižen pohlavními chorobami a bez peněz z USA by soudruh Adolf tak dopíjel použité tupláky.Ale život jde dál a zatím se jiný systém nenašel než kapitalismus s podílem demokracie ,možná ho porazí čirý komunistický kapitalismus ale bez ohledu na lidi a když si vybíjete vlastní lidi tak už není o čem .Také může být fašistický kapitalismus i to už se zkoušelo ale dopadlo to tak že půlka nadnároda má asijské kořeny.🙂

  • To platí v každé době a bohužel právě ty totality to potřebovali ještě víc a dnešní vymejvání mozků je bohužel tak nějak měkce tlačené pod kůži , ale to neznamená že budu hájit komunisty nebo fašisty a to zejména že mám schopnost být sám sebou.

  • josef.chmela

    Uvažoval jsem správně, když jsem konstatoval, že můj příspěvek stejně nepochopíš. Ale taková je dnes doba. Ta dnes potřebuje pouze nevzdělance, opožděnce a duchem jednoduché lidi. Ti se totiž lépe ideologicky formují a ovládají podle momentální potřeby.

  • Nedělej si iluze. Kapitalismus není o nic lepší. Naopak z kapitalismu vzešel nacismus i socialismus. Takže kapitalismus je maras na druhou. A demokracii nám už čtvrtstoletí slibují a ta nikde,...

  • no nemohli zadarmo vystudovat neb jejich rodiče odváděli daně a nevěřím že by dítě rodičů na socialních dávkách dosáhlo brilantního vzdělání i když to nevylučuji 🙂Ale máte pravdu chytří lidé nemají odcházet , to je tak trochu o výchově a už vůbec by se lidem kteří něčeho ve světě dosáhli nemělo bránit v návratu.Natož je ještě vyhánět.

  •  ted si představ že by tě hlídal se sapíkem nebo ti poroučel ve fabrice a ještě rozhodoval jestli dostaneš byt a donášel a tys nemoh jinam bez posudku který by na tebe a tvé děti psal.Reálný socialismus s komunisty v praxi a moh bys ho mít i jako soudce z lidu ,o nacismu  ani nemluvě tam by takovej "vzdělanec "moh poslat celou vesnici do lágrů či ji nechat vypálit a ještě by to hájil.

    Vono to s tou demokracií zase není tak špatné

  • Jinak máš premieru a koneckonců nemusíš  a to je na této době hezké - možnost rozhodnutí ,no a jestli tě vadí že se tu špičkujem tak sem prostě nechoď ,to je jako s hospodou.

    Někdy mě napadá udělat takové setkání diskutujcích bez ohledu na názory, ale v hopodě kde maj stoly a židle řádně přišroubovaný a půlytry z pěnovýho tvrzenýho polystyrenu .Takže všem diskutujícím zdar.

  • živil i bez rudé knížky no alespon ses uživil tak žes jí moh přebrat z posledních sil a pokud uvádíš knížky modré ,ne že by to nebyla pravda tak nezapomen na knížky oranžové a tu podepsanou od čobola Babiše ale až Zeman okráčí do Kremlatoria (Kremlatorium je specialní zařízení pro zdechlé komunisty)tak ti bude na houno.

  • asi tak a prej tyká každýmu ale tak na internetu ale jinak má ocas svěšeněj že má v zimě špičku prosolenou.

  • ty ty lumpe kriminálníku🙂🙂🙂ochmelko

  • no v agrofertu bys jinak neuspěl a nesměl na internet🙂🙂

    Stejně ty troubo z agrofertu nejde o to pod jakým jménem píšeš ale co píšeš , nojo ale malotřídka v síni tradic biopaliv tě to nenaučí.

  • kuokám že se ti to kradení líbí

  • josef.chmela

    Ty ani nevíš o čem stále plácáš. O mém vzdělání si můžeš nechat zdát, toho nedosáhneš ani do konce tvého marného života. Za socíku jsem se uživil i bez rudé knížky. Dnes se uživím také ale je to těžší, protože ti co něco umí a jsou poctiví tak je převálcují zloději a podvodníci s knížkou modrou a zákony šité pro zloděje. Za socialismu jste měli heslo: "Kdo nekrade, okrádá rodinu". Dnes jsou to dvě hlavní hesla: "Peníze dělají jen peníze" a "Poctivou prací se peníze vydělat nedají". Asi jsem to psal marně, protože to se svým vzděláním stejně nepochopíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit