Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S pravičáckou spodinou nemá žádná diskuze smysl. Horem dolem se jim může vysvětlovat, že jejich postoje vedou nejen proti většinovým ale i proti jejich vlastním zájmům. Jejich mozky takovou jednoduchost nemohou pochopit. Oni jsou naprogramovaní lokajsky, v zájmu vrchnosti i proti vlastním zájmům. Já je znám z totáče, kdy lezli komančům do zadku, papouškovali a žvanili jejich demagogické žvásty, zastávali se jejich stupidních hesel a udávali na pracovištích kritiky režimu. V době současné se snaží zastáváním pravicových nesmyslných demagogií pro hlupáky, zuby nehty řadit sami sebe mezi vyvolené individuality a nemohou komančům, kterým kdysi tolik lezli do zadků, přijít na jméno. Škodili kdysi a škodí i dnes. Žel, nejenom sobě ale i většině ostatních. Jsou to lokajské duše s lokajským myšlením.
  • Však vy pitomečkové pravičáčtí taky budete na tom stejně jako ostatní. Nemáte vůbec žádnou soudnost. Týká se to všech lidí v ČR, kromě pár tisíců modloprdelníků. Kteří ani pořádně česky neumí mluvit.
  • Zeman jim to osladí, to bude sranda, konečně rozumný prezident!
  • Pišta Žiga tečka to je hlava prasečí!! *12* *12*
    • Pišto Žigo, to máš pravdu. *1* *1*
    • A nebo hlava skopová!! *2* *1*
  • Církev dostala svůj majetek zpátky a teď ještě zbývá pověsit komunisty.
    • Omyl, Pištu !!! Bude to rychlejší a jednodušší...
  • Komouši dostávají psotník, že církev dostala zpět co jí komunisti uloupili. Nejvíc se tady vzteká Pišta Žiga, který ani neví čí je a střídá nicky jak pos.ané podvlíkačky. *1*
  • Vlku už ti táta kardinál Vlk na fakultě v Plzni splatil ten tvůj koupený titul Judra a tvoji mámě doplatil valorizované alimenty za tvoji výživu od roku 1993?
  • Církevní restituce žádnými restitucemi nejsou. Jsou jenom výsledkem zločinného spolčení moci zákonodárné, výkonné a soudní. Tyto moci mají fungovat odděleně a nezávisle na sobě. V naší demokratůrské totalitě jsou tyto moci propojeny ve zločinný syndikát tří zdánlivě nemocnějších mafií Českého státu. Pouze zdánlivě z toho důvodu, že jejich činnost je řízena a podléhá mafiím nadnárodním. A protože do nekonečna nelze přepínat trpělivost mas, přijde revoluční změna provázená násilím a krutostmi s revolucemi spjatými.
    Kapitalismus popírá a systematicky ničí základní atribut, o který se opíral jeho vývoj a rozkvět. Ničí systematicky veškerou konkurenci (tu samou chybu dělali komunisté a zásluhou té chyby padl reálný socialismus). Diktátoři kapitalismu, (diskrétní elita a její pomocná elita manažerská), nechali zničit konkurenční systém - socialistický blok, protože jí nepřinášel tolik, kolik by ve své absolutní nenažranosti si představovali. Navíc museli pracujícím v kapitalistickém sektoru nabízet velice nákladné úlitby vůči jistotám poskytovaným v konkurenčím systému. Ve své nekonečné nenažranosti počali prostřednictvím globalizace ničit i konkurenci uvnitř systému. To znamená začátek konce nechutně odporných kapitalistických režimů, ať již se nazývají demokracií nebo totalitou. Otázkou je, jak to všechno dopadne. Zda přijde nový systém v nějaké nové formě socialismu, nebo zda dojde k rozpadu civilizace a státního uspořádání. A ti, co tady tupě a fanaticky obhajují neudržitelný, prasenský současný režim vládnoucí v ČR, zločinnost pravicových mafiózních stran, podlosti s absencí jakékoli jiné morálky než je morálka zločinecká, ti nesou svůj malý podíl viny za všechno co tady je a co se tady ještě stane.
    • ....a pak jsi se probudil....
    • Pišto, kdybyste vy komunisti nekradli, říkali jste tomu "znárodňování", tak by se nemuselo nic vracet.
      To že v duchu komunistické demagogie stále plácáš dávno překonané nesmysly z 19.století o kapitalismu a socialismu, to je věc jiná. A také si pleteš levou a pravou: levičácký zločinec zůstane levičáckým zločincem i když se tváří rádoby "pravicově".
      • A ti, co tady tupě a fanaticky obhajují neudržitelný, prasenský současný režim vládnoucí v ČR, zločinnost pravicových mafiózních stran, podlosti s absencí jakékoli jiné morálky než je morálka zločinecká, ti nesou svůj malý podíl viny za všechno co tady je a co se tady ještě stane.
  • Ale takhle to tu funguje již 23 let. Tak jaképak divení? Vyvolení mohli a mohou krást v neomezené míře, ti co vyvolenými nejsou, půjdou sedět za sebemenší porušení zákona.
  • Náš cíl: hladomor a kanibalismus! Kupředu levá!
    • Trošku optimismu, do toho jinak reálného pohledu do budoucna, by neškodilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit