Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jako správný soudruh, dostane za lhaní, odchodné ve výši 144 000 a auto s řidičem na tři měsíce.
  • Tam naše politické strany dovedly tuto společnost a školství obzvláště. Maturitu deklasovaly na nejnižšší možnou úroveň, tedy dnes maturitu mají i ti, kteří by v předlistopadové době měli problémy se vyučit. Vysokoškolský titul si lehce koupíte na soukromé VŠ a diplomku 90% studentů opíše.Takto vypadá polistopadová společnost v ČR. Jinými slovy - kapitalismus po česku!!!!

  • Jak je možné opsat diplomku? Každý uchazeč má přece při jejím vypracování konsultanta a při obhajobě musí vyvracet námitky oponentů vůči jeho práci. To to nikdo z nich neviděl? 

  • Co jinmého lze čekat od tvora - momentálně jakéhosi Bc. krčála, který se spolčí s takovým ksindlem jako je nesmyslně populisticky žvástavý STb-cký komouš a megazloděj koblihář babiš. 

    Vždyť ten čobolácký swiňák je přímo insruktorem všech podvodníků, ....., tak co se někteří z nás teď tak diví. To co si někteří z nás zvolili, to tam máme.  .

  • Socani a komouši jsou jeden odpad. Čest a poctivost u nich budeš hledat marně. Všichni patří do kafilerie, xindl.
  • Podle současné legislativy není možné odebrat podvodně získaný diplom. Proto tedy navrhuji, aby v rámci této logiky nebyly odebírány ani falešné řidičské průkazy a podobně. V čem to, proboha  žijeme ?

    Kromě toho se zde jedná o naprosté porušení zákonů ČR. Jedná se o podvod v krystalické podobě.

  • Jsem připraven dělat ministra,naposledy jsem opisoval v 9 třídě.

  • P.P.Krčál,t.č.ještě ministr Soc.vécí ,sám na sobě poznal,jak ošidná a vratká je politická scéna,kontrolovaná dobrodruhy v opozici.Ono to vypadá tak,že se do ministerských funkcí postupně přesunou promovaní diplomanti s cizími diplomy,příkladem je již navržená p.Maláčová.Tam asi nebudou diplomové,závěrečné práce moci ti zoufalci tak vehementně posuzovat.Apropó-není to špatná vizitka práce našich VŠ ? A co ještě zaráží je to,že plagiáty odhalují"odborníci" i s pomocí pedagogů těch VŠ.To je již úmysl nějakým způsobem uškodit současné vládě.Seznam zprávy. cz odvádí pro někoho dobrou práci.Jenom škoda,že tuto práci neprováděli i u minulých vlád-i těch pravicových,určitě by se něco našlo."Škoda,no".

  • Ať je to s tím plagiátorstvím jakkoli, zachoval se čestně na rozdíl od jiných. Bureš je trestně stíhaný a drží se koryta jak h.vno košile. A ten ožralý hradní "symbol" nemá ani trochu cti, aby se omluvil za pomlouvání mrtvého Peroutky.

    • Občane,co mu zbývá,než odejít?Kdo má vydržet ty sprosté útoky v médiích?Není to žádný "med"vydržet a odvracet podpásovky.V Česku se to stává normou.

      • vanhorne

        "odvracet podpásovky"                                                                           Vsechno jsou podpasovky i hazeni klacku pod nohy nejakymi mafiany, jak tomu rika jeden trestne stihany soudruh estebak?  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit