Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to také není tím, že lidé různé kradeže ani nehlásí, protože policie beztak po měsíci zašle vyrozumění, že se věc odkládá. Když mi byl ukraden materiál za asi 150000 Kč, který jsem měl uskladněn na stavbě v garáži a krádež nahlásil stavbyvedoucí tak mne, jako majitele materiálu, ani nezavolali k podání vysvětlení či jak se tomu říká. Přitom bylo na 99% jisté kdo to provedl a já jsem jim to po telefonu z vlastni iniciativy sdělil. Absolutní nezájem. Další případ byl vykácení několika stromů na mém pozemku. Policista sdělil, že je již dosti dlouhá doba od provedení činu a že je to zbytečné podat oznámení a tak mne zmanipuloval, že jsem odešel a cítil se jako blb, že přece s takou maličkostí je nemohu obtěžovat atd.
  • vychcípávaj starý komančové a mladý to ještě tak dobře neumí *3* *2* *1*
  • KIMCID
    Lež jako věž.Když někdo změní tabulku že třeba krádež do 5tis je jen přestupek ?...to samé s nehodovosti když do 100tis nemáte volat polici.To jsou pak tabulky jedna báseň.
  • Jestli to není tím, že už není co kráct. Co dřív ukradlo sto zlodějů, po revoluci to zvládl jeden. A že jich máme,... viz zpráva o několika set dolarových milionářích z ČR. Že jo, ty mají z té práce asi ruce až po zem a nemocné plotýnky. *1*
  • Vážení nevím kam na to chodíte. Jestli čerpáte jen ze statistiky tak jste naivní jako ten novinář co napsal tento článek. Lidé to už nehlásí, i když jsou okradeni, když si představíte kolik máte potom problémů - policie - soudy a vymáhání škody občansko právní cestou , to musel vymyslet jen nejméně 4 x vystudovaný vysokoškolák z Plzně.
    Existuje tkzv. kriminalita latentní - skrytá a v současné době tvoří 60 % statistiky kriminality oznámené, ale to nikoho nezajímá důležitá jsou přece čísla *16*
    • Přesně tak - lidé už vědí, že policie stejně ho.no vyšetří a tak to okradeným nestojí za ten opruz vysedávat po služebnách, navíc když policajti jsou čím dál větší dementi, kteří nedokážou ani napsat protokol podle toho, co vypovídáte. (Smutná zkušenost poté, co mi před měsícem ukradli již 3 notebook během pěti let - musel jsem protestovat proti zkreslení výpovědi a potom ještě opravovat policajtovi pravopisné hrubky v protokolu...) Krade se čím dál tím víc, jenom už to nikdo neřeší. *11* *11* *11* *11*
      • zdar,pamatuješ na GŠ30,sleduj dobře zpravy z Holandska.nemam to potvrzený ale mam bingo
    • Ano, ano, je to tak, tomu se totiž, té statistice, musí říkat politika na oblbování lidí.
  • teprve nastane,až hladoví lidé se budou dobývat do Lidlů a Kauflandů to bude maso......
  • národ byl okraden neuvěřitelným způsobem a nyní mu nezůstaly ani zdroje pitné vody, zato má hodně miliardářů a Babišů !!
  • Pane redaktore takovou hloupost bych nenapsal ani po 20 pivech!

    Po roce 89 se kariérní třída kádrů z KSČ StB změnila přes noc na podnikatelskou
    smetánku a rozdělila si nakradený majetek který nahromadila dříve všemocná strana.

    Krade se však vesele dál. Skoro na každé radnici funguje zavedená mafie
    radních a podnikatelů která rozkrádá EU dotace.
    Nemakačenka všech barev žijou královsky na dávkách a nejhůře jsou na tom pracující poctivci
    uprostřed. Roky mají nízké platy a pracovní smlouvu často ani nedostanou. Ti jsou okrádáni z obou stran. Od panstva i od socek na ulicích.
  • Kriminalita neklesá, pouze pachatelé se posunuli o úroveň víš a policajti jim ještě salutují!
    No bodejť, vždyť jsou jim podřízení.*16*
  • Když policajti honěj dědky a báby a na hnědočechy nemají čas tak se statistika radostně čepejří. Jinak se statistiky dělají pro prémie a větší koryto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit