Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnus od pohledu.
  • Opilce Kalouska už nikdo nebere vážně,ale ani jako "politika".Je to superžvanil a lhář.Je součásti sekty

    jménem TOP09,která nemá skoro žádnou důvěru u voličů,což potvrzuji opakující výsledky volebních 

    průzkumů ( 2,1% ).Podobně na tom jsou jak STAN,tak i Lidovci.

  • V tomto státě se nevyplatí postupovat důsledně v daňových povinnostech.Opozice v tom spatřuje útok na  podnikatele .Přitom když slyšíme v médiích,že se jedná o "poctivé podniky s lehkými oleji ,či s pohonnými hmotami",tak víme,která udeřila.Vždyť na tomto úseku se událo v minulosti nejvíce miliardových,daňových úniků.Kam ty peníze rychle mizely?Do daňových rájů a proto musely nastoupit zajišťovací příkazy,aby tomuto nešvaru bylo zabráněno.Ale to právě rozohnilo "spravedlivé" politiky v ODS a TOP 09.Prim předvedli Stanjura a kdo jiný,než Kalousek.No a dorazily to "nestranná média".P.Janeček s tím praštil proto,že se nemíní pořád zpovídat těm,kteří nepracují pro stát,ale proti němu.

  • nojono,Kalousek se podobá Emanuelovi Moravcovi či snad Emanuelovi Makronovi ?

    • Několik primitívků nemít pana Ing,Kalouska, tak i ho musí vymyslet a alespoň namalovat.

      Dočkáme času až ta vaše současná "hvězda"- megazlodějský komoušský konfidet, přivandrovalecký imigrant soudruh Bureš, svými chlístavými žvásty, nesmyslným rozhazováním, .... jen proto aby dál mohl být v závětří před "tepláky" na Borech zdevastuje totálně českou ekonomiku, jak pak budou kobliháři plakat.

      Ještě se slzou v oku budete vzpomínat na skutečného ministra financi ale již bude pozdě - ta kreaturní hnída vám zatopí tak, že ho proklejete stejně jako on své děti.

  • Ani se klukovi nedivím, potom, co jsem viděl, jak nevybíravě, arogantně a velkopansky s ním mluvil poslanec Stanjura - to bych s tím fláknul hned. Měl docela silnou kůži, tenhle Janeček.

    Teď se bude mít jistě líp, je to státní úředník, tak o chleba nepřijde.

  • Komupak to asi pan Martin Janeček "zaťal tipec"?

    Můžete hádat třikrát - určitě se strefíte (napoprvé)!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit