Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chacha...počet příznivců EU roste...a tu o Črevené Karkulce tam máte, pryč z toho Eurosojuzu
  • neznám kolem sebe nikoho, kdo věří a fandí evropské fašistické unii
  • A kdo těm prefabrikovaným průzkumům věří?Ten kdo si je zaplatí,si zároveň objedná výsledek.Zároveň

    se

    neopomene zdůraznit že proti EU jsou lidé z nižším vzděláním a starší ročníky.Kde já to

    už četl??  Samozřejmě kdo je pro EU je strašně"kchůl a fríí"

    • vanhorne
      "lidé z nižším vzděláním a starší ročníky.Kde já to"

      Bylo to v clanku po znovunastoleni toho nechutneho dedka, kdo byli ti co ho volili. 

      • a ti co ho nevolili byli ti, kteří vítají musulmany a jsou tupé ovce Bruselu jaky vy.......
  • mun.go
    Kde berete tu skálopevnou jistotu, že došlo k "odeznění ekonomické a migrační krize"?
    Možná se přelila jedna vlnka, ale přijdou další, mohutnější.
  • Žádné překvapení výsledkem. Byť se novináři neštítí jakéhokoliv tvrzení a to i z prstu vycucaného, neustále své čtenáře krmí jen negativy a zápory, tak kolem sebe vnímám stále poměrně velkou a tvrdil bych i více než poloviční podporu EU, byť s výhradami. Zatím z členství jen výrazně těžíme, ale mluvit o pozitivech se pisálkům příčí. Nejsou totiž patřičně skandální
  • ferda.borek
    Průzkumy jsou na hov..., jsou silně zkreslené a přizpůsobené potřebám zadavatele. Ale zato eurohujerští politici moc dobře vědí, jaký je opravdový postoj obyvatelstva vůči našemu členství v dekadentní EU. Proto taky se bojí referenda jako čert kříže. Už i při pouhé zmínce o referendu mají z toho husí kůži. Stačí jen pobrouzdat na netu různé diskuse, kde je řeč o EU a tam je kur*evsky znát, jak jsou Češi (dtivá většina) na EU nabroušeni. Tohle už žádné upravené průzkumy ani propaganda nezmění.
    • Naše země patří do Evropy geograficky a po mnoho staletí také kulturně a civilisačně. A kdo netrpí nedostatkem soudnosti nebo ztrátou paměti tak ví, jak jsme dopadli, když nás východostepní nájezdníci zabrali a připojili ke své říši. A ti nájezdníci zase číhají, aby nás opět "ukrojili" od EU, budoucích USE, vydrancovali, vyloupili a zotročili. Proto se svými agenty snaží rozložit EU a postupně z ní ukrajovat. Kdo absolvoval alespoň základní školu, tak ví, že ti loupežníci z malého moskevského knížectví neustálými nájezdy a zabírání cizích území a zotročování obyvatel vytvořili říši zabírající šestinu světa.
      • 😂 To jak opsané v duchu komunistické propagandy. Jen v opačný směr😉
        • Politruk a agitátor Sajmon v prosinci 89 naštěstí včas stihl převléct kabát. 😀 A jak dříve brojil proti kapitalistům a byl kovaný bolševik, dnes brojí proti svým stranickým soukmenovcům a je z něj velký dementkrad.....A LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE....
  • A pak se pan redaktor probudil, s rukou v plném nočníku...........................
  • dzixy
    Je zajímavé, ja ty průzkumy sleduji jenom kladné odezvy. Otázky kladeny tak, aby výsledek byl takový, jak je zapotřebí. Kdyby otázku v celostátním referendu dali opačně, kdo chce vystoupit z EU, nebo aspoň vyměnit celé vedení a ráznou reorganizaci, zadavatele by byli překvapeni výsledkem. Průzkumy nejsou hodnověrné, protože je možno zkreslovat výběrem respondentů, oblasti kde se odehrává průzkum, ale i způsobem zadávání otázek a jejich vyhodnocením. Pravdu poví pouze referendum podobně, jako volby.
  • Jak je vidět, tak přece jen stoupá podíl Občanů a klesá počet ovcanů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit