Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasánek protože pokud volně projdou až do ČR tak problém nemá Slovensko ale my až totéž začne dělat Německo že ? Stará klasika , problémy ze Slovenska přeneseme do ČR a oni si s tím už poradí , místo aby řekl alespon o pomoc při střežení hranice Slovenska , hned výmluva a netvrdím že nemá pravdu  , ale nelze aby si po Evropě kráčeli lidi jak chtějí a odkudkoliv .No ale co čekat v zemi kde migruje půlka obyvatel za prací a to zejména do ČR. Taková malá husákova pol na pol dělení fináncií , ale 4/5 HDP vznikalo v Českých  a Moravských krajinách z dob spoločného štátu . 

    Tak na to nezapomente až budete volit prezidenta a " budete pokukovat po nějakém podvodníkovi z pod Tater" že tady jsme doma a každý at se stará zejména o svůj domov , je jedno zda je to uklízečka či prezident . Uznávám že pokud jsem konstruktér ponorek asi práci budu muset hledat tam kde mají moře , pak chápu tu migraci za prac í 😎

  • Samozřejmě, že projdou. Policie jim nesmí nic zakázat a udělat. Dělají jim jenom kašpárky. Za to na nás jsou ostří, to jim jde. Ale čoudi se jim smějí do obličeje. 

    Stará a bezmocná Evropa je znásilňovaná za přihlížení všech. 

    • Diwa

      Jenomže za to si může sama Evropa !!! Proč má otevřené hranice ? Vy máte také doma otevřený byt nebo barák ? Jestli je podle Vás Evropa znásilňována, tak proč se teda ta "stará" Evropa nechává ? Že by něco nefungovalo ? Ano, nefunguje celá EU, ale jakmilůe jde třeba o greendale, tak to mají všichni jasno !!! To je klasika všech klasik, EU bude rozdávat rady a příkazy a kdo se nepodrobí půjde před evropský soud, ale že EU nefunguje vůbec nic, tak se nikdo hroutit nebude. Kdyby ta vnější hranice opravdu fungovala, tak není důvod aby tady vůbec nějaká migrace byla ! EU je jeden velký vřed a tvůrce problémů všeho druhu !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit