Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holt, je to tam samej rudoprdélník.
  • Za komoušů byly mrazy teplejší, tma černější a trpaslíci větší!!!
  • Na západě vládnou také převlečení komunisti? Že je to tam v bledě modrém to samé a to raději nemluvím ani o kolébce demokracie USA. Pokud se ale na věci nedívám přes filtry, které mi ukazují jen ta našminkovaná kapitalistická pozlátka. Myslím, že by jsme neměli být takové tupé stádo, neboť na rozdíl od zápaďáků máme díky socializmu s čím srovnávat. A co se týče "pravicových zločinů" po roce 89- ty snad vidí i malé dítě. Jen v kostce: od privatizačních zločinů ke zločinům válečným- to je cesta tzv. demokracie po roce 89 v naší zemi.
  • Jenom samotná Praha má (za dobu demokracie) přibližně 20 umrzlých ročně. To je strašné číslo, zvlášť když si přičtu ostatní města. Příjdou-li lidé o práci, nemohou nic platit a časem se do parku, nebo pod most dostanou. Je mezi nimi čast jedinců, kteří se tam dostali díky chlastu, ale to je jiná otázka (léčebny, ústavy, dohled atd.). Pokud jste mě opravil v datu (1945), máte určitě něco konkrétního na mysli...
  • Ty zaslepenej kreténe,máš to v hlavě vypatlaný.Asi sis také dokázal něco tady v tom pravičáckém bordelu nakrást.Ale dej pozor,i ty můžeš umrznout!!! *12*
  • No vidíš jak jsi blbej.... *12*
  • Provokatére blbě kecáš.A buď rád,že v takovém paneláku bydlíš.Já to štěstí nemám a to hned ze tří.Stačí,aby tam bydlela v podnájmu jedna ukrajinská nebo ruská mafie a máš vystaráno.Přeji ti,aby tě to nepotkalo.S pozdravem objektivní dopisovatel.
  • Já ti dám taky hádanku.Kolik lidí zemřelo mrazem za vlády komunistů a kolik za vlády demokracie?A jinak si oprav datum o 3 roky později statistiku.
  • HÁDANKA: Kolik lidí od roku 1945 zemřelo mrazem a kolik provazem?
  • Vždyť to říkám furt! Vládne nám krvavá, protilidová banda zlodějů, kterým je jedno jak žije český lid.
  • Pán se rozhodně neplete zato ty jsi modrej vypatlanec.Podnikové ubytovny odpovídaly standartním podmínkám naprosto slušných ubytoven, kde bylo teplo, světlo, teplá voda, slušné vybavení a hlavně za malej penízek. Sama jsem s mužem dva roky bydlela na nemocniční ubytovně,než jsme jako mladí dostali od špitálu byt.Pochopitelně zadarmo, I.kategorii. Takoví "zločinci" byli ty komunisti.Protože čekám,že mi zase budeš psát,že to bylo pro komunisty,tak nebyli jsme v partaji! Přála bych ti,aby ti bdělý soused,bývalý příslušník pomocné VB, které ty jistě nemůžeš ani cítit, zavolal do práce,jesti o tom víš,že ti stěhujou nábytek z bytu. Ty by jsi nakopnul svůj meďák a jel k domovu,aby jsi zjistil, že hoši jsou nekompromisní a ty budeš mít doma prázdno. Za pár dní lítání,kdy si na to vezmeš dovolenou,zjišťování, zjistíš,že exekutor se splet, ten tvůj dlužník jmenovec bydlí v jiným městě. To není vtip, nedávná zkušenost.A jinak si můžeš trhnout ploutví. *16*
  • pro kozomrda
  • Neplete se ty dobytku ale má pravdu chcípni ty prase!!
  • Záleží jací lidé se mají naštvat. Já kolem sebe žádné chudáky nevidím. V našem paneláku je 48 rodin, byty v osobním vlastnictví a za 4 roky co jsme dům zprivatizovali, zde není a nebyl jediný neplatič. Za námi pole, tam postaveno snad dvě stě dových baráků, všechny staré baráky kolem nás mají nové střechy fasády atd. Ulice plné aut, není kde zaparkovat, takže zas až tolik těch chudáků kolem sebe nevidím. Já jsem s manželkou důchoce a rovněž si nestěžuji. Důchod máme dohromady 25 000 korun a tak nám nic neschází. Je nás v domě více důchodců - těch přes 60 a všichni investují do bytů, dělají nové koupelny atd. Ti mladí, co zde koupili byty, tak mají vesměs hypotéky, takže zase žádní chudáci. Mluvte tedy i o těch , co se mají dobře a těch je podle mě většina.
  • Lichváři v zemích prosazující islám nemají šanci, tam je za lichvu velmi bolestně usmrcují. *1* .
  • Nejlepší vykrást muničák, munici vložit do bombardéru a celou Evropu a USA vymazat ze světa a prosazovat islám a kdo nebude poslouchat, tak smrt. *16* .
  • Náš nejlepší kamarád byl nakrátko bezdomovec a tak vím, jak ke své sociální situaci přišel. Byl to velkorysý bohém, ale hlavně nejlepší člověk co do charakteru, jakého jsem mohla poznat. Po rozvodu bydlel ve svém bytě maličkém bytě. Našel si pak přítelkyni a své dva malé byty vyměnili s rozvádějícím se párem svých známých za jeden velký. Oženil se a své krásné a inteligentní ženě kupoval vše co chtěla. On měl rád kamarády a pivo a tak ho po krátké době kopla. Nechal jí vše, protože jak on říkal, já nelpím na majetku. Po druhém rozvodu bydlel na podnájmu a pak v 58 letech přišel o práci. Měl vždy slušně placené zaměstnání, ale netvořil si rezervu. Podporoval finančně syna, když ten opravoval dům a tak neměl úspory. Měl naštěstí dobré kamarády a tak jsme ho nechali bydlet u nás na chalupě než sehnal práci a byt. Když se mu začalo opět dařit tak ho skolila rakovina. Právě z tohoto příběhu vím, že člověk do této situace může lehce spadnout, pokud nemá úspory a nebo dobrou rodinu a je svým způsobem lehkomyslný.
  • Právě, že dneska je těch poplatků tolik a zákony jsou tak nejasné a složité a ušité účelově právě pro lichvu, že lidi houfně upadají do dluhů a do bídy. Lichváři nejou nikdo jiný, než proponeneti minulého režiu a zhusta jejich na právníky vystudované ratolesti a jinak zpřízněné osoby.
  • Totalita byla sice totalita, ale socialismus jako zřízení a socialistické zákony byly v podstatě zábranou proti rozkrádání, nezaměstannosti, bezdomovectví atd. Dnes nám vládnou titíž bývalí funkcionáři a jejich dorostlí spratci. Svoboda jen pro toho, kdo na to má, životní úroveň celkově v prdeli, žádné zákony na ochranu bezprizorních. Korporátní kapitalismus se totiž s totalitou krásně snoubí, viz Čína, neboť jde v podstatě o ještě propracovanější verzi totality. Už naprosto žádná svoboda rozhodování, jen vláda peněz a strach o střechu nad hlavou po celý život. My tu v Čechách máme její východoevropský bezdemokratický klon, tj. tzv. parlamentí demokracii, ale bez sociálního kapitálu, vlastně jen panoptikum, jen vládci a plebs. To nám nikdo neřek, že auto bez benzínu nepojede. Měli jsme si volové nechat socialismus a eliminovat bývalou vládnoucí elitu a Stb, bylo by nám teď hej. Teď je máme pořád dál, jen s lepší výbavou, bohatší, krutější, nafoukanější, prostě větší *12* po všech stránkách. *16* Zase přijde změna, tohle takhle nepůjde do nekonečna, už aby se lidi pořádně nasrali.
  • Obávám se, že se pleteš. Kdo neměl po ruce své bydlení, bydlel na podnikové ubytovně, často podobné lágru. A kdyby někdo pospával venku, byl by označen za povaleče a soudruzi by ho "ubytovali" v kriminále. Přestaň s tou geobelsovkou lží o nějakých o nějakých "pravicových" zločnicích, to je totéž jako kdybys psal o nacistických nebo komunistických lidumilech. Ti co nám vládnou, to není pravice, ale levičáci v (uprivatizovaných) pravicových převlecích. Kdo nedělá dluhy, nepůjčuje si a platí všechny poplatky, tak se exekutorských loupežníků bát nemusí. Ano, ti komunisti v pravicových převlecích měli už dávno viset.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit