Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové jednoduché názory jsou pro Čechy typické nic neberete vážně jste takový opravdu švejkové. To Poláci jsou daleko odhodlanější a nakoupily si u nás v Německu tanky. My sami jich máme teď asi 200 boje schopných, tak Rusy případně zastavíme na demarkační čáře v Rokycanech 120 kilometrů od německých hranic. Dál to opravdu nejde kvůli dopravě střeliva a pohoných hmot. Jak to dopadne si můžete dočíst ve Zjevení Svatého Jana. Ani bych se nedivil, že nějakým zázrakem skutečně dojde i na Blanické rytíře, ale to vám, už nijak nepomůže. S pozdravem Velitel třinácté pancéřové brigády ve Würtsburgu.
  • Proč by menstruovaly za Evropu,vzdyt mají pod palcem tampóny z Bruselu. Japonci nesmějí mít armádu od konce 2.svetove a německý Bundeswehr bude velet švejkum proti Rusům? NATO má bránit hranice před clunama z Afriky aj. Až se to tu bude mydlit,nebudou vědět kam dřív skočit.
  • Jsem rád, že podle počtu příspěků je blbců menšina.
  • NATO? na co? na nic. banda našich trapných vojáčků zase řádila, to se musí ruská armáda válet smíchy
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/cesti-vojaci-se-poprali-u-nocniho-klubu-v-litve-pri-incident/r~c6540a7ef76811e698c20025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-0
  • Američani jsou spolehlivý spojeneci. Jistě by krváceli až do posledního českého vojáka.
  • RUDOLFOMEGA
    Z právního titulu protiústavního rozdělení Československé federativní republiky, absolutně neplatného právního úkonu (důkaz: článku 2 Ústavy ČSFR cituji "........o návrhu na rozdělení mohou pravomocně rozhodnout pouze občané ČSFR v referendu. ....", Neexistuje žádný písemný protokol o vyhlášení a výsledcích referenda; Více než 10 miliónů občanů ČSFR, tj. Svědků ) nikdy ČSFR nebyla a do dnešního dne není členským státem NATO a EU. Pokud kdokoliv tvrdí opak a chce platit 2% z rozpočtu, tak ať dokáže aktivní legitimace podpisu za ČSFR!
  • Shrnutí příspěvků. Nikdo nás nepotřebuje, starejme se o svou zemi a její občany, nevěřte cizím lidem, nenechte se oblbovat, zbavte se zrádců, rozkradačů a zadlužovačů naší země, nezkreslujme historii podle toho komu lezeme do zadku a nečekejme, že nám někdo něco dá zadarmo.Chtějme soběstačnost, suverenitu, objektivitu a budujme svoje vztahy se všemi, kdo se budou takto chovat.
    • dobře řečeno
  • Buď budete "plnit plán", který jste kdysi přijali, a platit na obranu dvě procenta z výkonu vaší ekonomiky, nebo vojenské záruky vůči vám "utlumíme".
    Tak pokud k tomu dojde, nebudeme muset mít výdaje na armádu žádné, protože se nás nebude nikdo bát a nebude se chtít před námi bránit.
    Velmi mne tento závazek jestřába potěšil. Ovšem on jej nikdy nesplní, jako nesplnil nikdy nic. Jen ničí, boří, kradou, lžou, znásilňují, rabují všeude po světě.
    Stálí rozvraceči míru Poláci a Estonci, kteří si hájí své připrdlé mocenské choutky, nedají pokoj a náhravají tím amíkům, němčourům a židům. Nakonec to stejně vodse.ou, jako vždycky. Ale protože mají školství po vzoru us, kde se histrie a geografie moc neučí, nebo je to spíše kreslení, tak nikdy nedají pokoj.
    Pane ministře us obrany, děkuji, můžete začít balit, my se tu bez vás určitě objedeme, jako už dva tisíce let. Nějaké přivandrovalce bez minulosti tu nepotřebujeme, aby nám radili.
  • Slované byli vždy mírumilovní. Obkličují Rusové svými základnami USA? Za přílepky v NATO USA pouze skrývá svoji vlastní vůli k agresím po celém světě. Přeci musí každý vidět, že bratrovražedné války vyvolaly USA včetně následující emigrace tzv. utečenců.
    • Koukam na tu soupisku, kdo tam za NATO hraje a komu je stále spíláno, ale nevidím tam španěly, portugalce, italy. Strkají tam naše kryply, jako Hitler sudeťáky ke Stalingradu za odměnu.
      Jsme to blbci, bez charakteru, cti a tradic.
  • američané budou krvácet, za Stropnického a jeho rodinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit