Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
Tak teď nevím, jsou na Ukrajině ukrajinci doma, nebo nejsou ?
-
komunisti mi ukradli hospodářství
-
-
A pan Havel ti sebral rozum, takže jsi na tom dost špatně, to je vidět.
-
Buď rád, že jsi to přežil, protože oni nejenom kradou, oni taky vraždí!
-
-
Píšeš opravdu o popřevratové vládě, že?
-
-
-
Být těmi ukrajinskými branci, kteří teď míří ke Slavjansku, modlil bych se, abych tam nenarazil na Ruské jednotky VDV:
https://www.youtube.com/watch?v=0rAHrHd2lcw *1* *1* *1* -
-
Dobrej klip!! *3* *3*
-
-
Sranda. Vidím, že si tady komunisti navzájem kradou nicky a soutěží, kdo napíše větší volovinu. Jak typické...
-
Takže se to JůůůESej a Západu povedlo - OPĚT SE VÁLČÍ V EVROPĚ! A opět se budou vraždit Slované se Slovany! Přízrak 14 roku nás všechny znovu obchází (1805-1814 -Napoleónské války (včetně tažení do Ruska), 1914 válka s Carským Ruskem v rámci 1. sv. války, 2014 - ??)
-
-
Nebýt komunistického dobytka už od II.sv. války mohlo být v Evropě podstatně lépe.
Proto je třeba vyhlásit soutěž - zastřel si svého komouše. Stejně je to jen podlidská sebranka se na úrovni hyeny. -
-
Lepší soutěž je - Kdo donese z živého ladislava větší kus tak vyhrává zbytek.
-
-
-
Až tam vlítne Ruská armáda budů z nich létať třísky z fašónů proradných.
-
-
Vydím že ty si kapitelistické provokatér zloděj nicků ale s takovýma já se nepářu a uš sem tě nahlásít takže dostaneš na pár dní stopku imperialisto!
-
Ta už tam dávno je!
-
-
Krást nick je vrchol lidské ubohosti, hodný obhájců Kyjevských pučistů.
-
Celý svět to ví, jenom někteří zdejší zloději nicků se pravdy bojí jak čert kříže.
-
-
Děkuji Vám EURO
-
-
-
-
Nekeří sódruzi komunisti tady nekolikrát omylem použily můj nick ale jim to omluvím protože dyby to udělál imperialista tak by to byla zlodějina. Ale imperialista umí mně enom v noci házet přes plot Mandelinku Bramborovou do erteplí. Ale doletí veliký soudruch vůdce Putin na tryskáču vlasní výroby Iljušin a všecku Mandelinku Zlikviduje jak ty Ukrajince! Čest!
-
Národní garda, rozumějte najatí zabijáci, určená k dozoru armádních jednotek, aby zůstali za všech okolností na "správné" straně. Tomu se říkalo "určený k postřelování vlastních řad zezadu", aby někoho nenapadlo, že do civilistů střílet nebude. Ještě chybí aby vybrali pár civilistů a hnali je před tankama. Zkušenosti s tím už mají.
P.S. Snad konečně donutí Putina, aby jim tu Ukrajinu "přepadl", že? -
Amíkům s USRAELE nastačilo 11. září a dvojčata, jsou nepoučtielní. Je třeba jim ukázat jak vypadá válka také na jejich kontinentě, u nich doma. Pořád to zatím prováděli v Evropě i po celém světě, nyní je šance, aby si to užili také doma, takový Vietnam nebo Koreu, či Sýrii a Blízký východ, Ukrajinu a Kosovo. Je načase.
-
Oleksandr Turčynov. a tady řádící tečka-NOT mají otce se stejné organizace
Турчинов - сын рядового рабочего батальона нацистской армии. Хайль Гитлер, Украина! -
-
Prosimvás, nepište tím rozsypaným čajem !
-