Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putine vlítni tam a udělej pořádek. Američany vyžeň za moře ať si válku připravují na svém kontinentě. A bude v Evropě klid.
  • Já jsem jediný poctivý a slušný komunista na této planetě a řeknu vám, jak se věci mají: Soudruh Putin chce válku a na Ukrajině jsou nasazeni ruští fašističtí provokatéři, aby rozeštvali Rusy a Ukrajince, kteří ještě do nedávna (do Putina) spolu bez problémů docela dobře žili.
    • Nevím nevím soudruhu a neprozradíls teť nejaké tajemství?
  • Už je ženó fašóny ti už nemajó vrtulníky dva jim zestřelili.
    • Budó utíkat do němec tam je podpořijó.
      • Sódruzi proč používáte ten můj nick? Šak je tolik možností a vy si vezmete zrovna můj. Ukradnite zase nejakému kapitalistovi a né mně! Díky soudruzi a Čest!
  • komunisti do basy! nebo ještě lépe pod zem *5*
  • Taky bych si na staré kolena zastřelíl eště nekolik spátečníků co nám komunistom brání v spravedlivém rozletu a nastolení diktatůry proletaryátu! Už nikdy žádné Tuzexe! Stavařům vždy suché ponošky! Čest!
    • Vidíš vidíš?A to je právě to co se nikdy nestane.Si budeě koledovat tak dlouho až se zhoupneš.Na rozkvetlém stromku.A dlouho dlouho.Jen tak pro obveselení okolí.
  • včera dostali na držku dva postarší komunisti! *5*
    • Málo. Mohlo se zadařit líp .
      • Jeden z nich byl cikán tečka, nějak se tam připlet a už ji měl.
        • Málo měli mu vypálit aspoň dvě.
          • Měli ho nakopnout, že by ten nácek tečka odletěl až do té fašistické Ukrajiny mezi své.
          • Já bych mu délaji tři protože dělá našé straně enom ostudu. Ale mí sme strana uš demogratická tak ho nevyhodíme ale odejde sám! Čest soudruhu a dekuju za udání toho lumpa já uš to zařídím. Čest soudruhu! A zvládneme to aji bes Banánů soudruzi!
  • Když se někam posílá nějaká mise, tak se to s oběma stranami předjedná. Tady se jednalo zřejmě o hurá akci ale vše zřejmě zhatili ti "aktivisti" druhé strany. To si zřejmě dovolili moc. Náš pan Herec neví co má o tom kecat.
    • Co to znamená pro tebe druhá strana? Je to Putinova fašistická okupační armáda bez označení která operuje na Ukrajině?
      • Nijak jinak se tečko už neznač - ten nick sedí - šmejd, to jsi opravdu ty na stoprocent.
      • A co to bylo v Kyjevě na majdanu - CIA ta byla snad ukrajinská ? RUsové jsou u svých hranic, zatímco USA tisíce km daleko od těch svých.
    • To nebyla hurá akce. Byla to plánovaná falešná mise, ohledem na ukrajinské osazenstvo určitě. Je možné že zahraniční pozorovatelé byli použiti jako fíkové listy a sehráli roli užitečných idiotů, ale to je nepravděpodobné, museli přece vědet že nemají registraci.
    • Když se vracíte domů a slyšíte , že jsou tam zloději taky si s nimi napřed předjednáte jestli smíte domů ?
      • Zlodějů je plný svět, kapitalismus téměř nic jiného ve velkém neprodukuje.
  • Mrtvý rusák dobrý rusák . Čím více dobrých rusáků , tím lépe .
  • za komunistů jsem si nakradl na pěknou vilku
    • Za komunistů jsem seděl za nakradených 800 tisíc ale Havel mi dal amnestii a tak jsem se mohl konečně seberealizovat v gigakrádežích ze státního a dnes je ze mě rentiér v Monaku .
      Takové ovce jako tečka , NOT atd to za mě ještě s radostí ty 2 biliony dluhů ČR zaplatí. Není nad pravicové blbce, co nám tu skvělou ODS , Topku , US-Deu, ODU , Lidovce, KDU atd . stále volili, abychom mohli non stop dojit ze státního vemene a ještě s justičním jištěním.
  • Škoda že sem neměl to štěstí a nemohl se nigdy líbat ze soudruhem Brešněvem. Dycky sem záviděl soudruhovi Husákovi ty polipky.
    • Soudruh generální tajemník Leonid Iljiič Brežněv byl Ukrajinec tečko zpitomělá a v hlavě s vakuem, ale klidně to můžeš dohnat, Ukrajinec jako Ukrajinec, sbal se, hybaj český nácku na náckovskou Ukrajinu a můžeš se líbat do sytosti s nácky Ukrajinci - Jaceňukem , Oleksandrem Turčynovem,, Ddmytro Jarošem a dalšími a hlavně se nevracej, nikdo po tobě netouží, vidíš to sám a na té západní Ukrajině budeš alespoň mezi svými fašisty banderovskými.
    • Ano tos měl blbečku nyní můžeš libat dupu jen Sobotkovi. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit