Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavni je ze je duvod se vysmivat Rusku.U nas jezdi jeste stare motoraky ze spinavymi zachody.Nemluve o mezinarodnim rychliku Karel Capek a nebo Einstein,To je pochutnanicko.O rychlosti tohoto rychliku ani nemluve.Zajimave ale je ze od Ceskych drah si Svycari odkoupili par techto starych vyrazenych motoraku,ktere si trochu poopravilu a ty jezdi pnecku v jejich horach a jak jsou obdivovani.Neni vse Nemecke nebo Americke dobre.CR nebyla zadna zem 100let za opicema.Na tak malou zem byla CR prumyslove hodne vyspela a to se tyka i zemedelstvii.Dnes jsou z tovaren zboreniste vse se musi dovazet a to je zbozi mozna 4jakosti.O textilu ani nemluve.Kdo chce byt zdravi tak si nakupuje v prodejnach BIO a textil cistou bavlnu,ktera je dovazena z Recka alespon pro kojence.Mlekarny Novy Bydzov vyrabeli detskou vyzivu Sunar pro USA,Nemecko atd.,dnes SUNAR vyrabi Nestle.Svete div se vsechny stare patenty podniku CR jsou odprodany do zahranici kde se pokracuje dal ve vyrobe a jsou obdivovany.Cesi prisli o velke bohatstvi,jsme bananovou republikou,ktera ceka co se priveze ze zahranici do CR a to i podradne potraviny a veprove maso s obsahem dioxinu,ktere podporuje rakovinu a nebo drubezi maso s obsahem antibiotik.Vubec neni divu,ze lide v dnesni dobe tak hodne umiraji na rakovinu a to i deti.Hlavne,ze rezaty Havel daval za vinu spinavemu ovzdusi jako duvod rozprodani a rozkradeni CR prumyslu a zemedelstvi.Meli bychom vzit rozum do hrsti a volit tu stranu,ktera opravdu chce neco zlepsit a ne jenom ty kteri slibuji s potom delaji neco jineho nez slibili a ti tam sedi treba 20let.Nemusime se vysmivatRusku,protoze muzeme Jim podekovat za nase zivoty a zivoty nasich deti,protoze Hitler by nas vyhubil jako krysy.Hezke velikonoce
  • Jasný důkas že socialistycké výropky jsou nejlepčí na světe. Vsady v kapitalizmu už dávno musely všecky trolejbuse nekolikrát vyměnit a naše jezdí pořád a eště dlouho bodou! Náš milovaný velesoudruch Putin to dobře ví a proto chce pro Sověcký Svas enom to nejlepší. Je chytrý a proto od nás kupuje ty staré dobré vyřazené trmvaje a trolejbuse.
  • Moc se mi líbí že řidička má upřený pohled na silnici aby se vyhnula "velkým děrám" a "neukázněným řidičům", nejezdí náhodou někde v česku ???? *1* *1*
  • stejně jako všechno ostatní, co se tady do devětaosmdesátého vyrábělo. *11*
  • tak, aby se to hodilo Americe a EU. Putin ví ,co dělá, kždý se má starat o svoje problémy a nevměšovat se . Obamovi umírají lidi na ulici a o ně se nepostará.
  • Američané dávají mladým dolary, aby šli na náměstí, říkala jedna ukrajinka.
  • nová Lada Vesta bude stát 100t Kč.
    http://auto.vesti.ru/doc.html?id=563273
    • To může koupit jen takový zoufalec který byl ochoten jezdit třeba v moskviči . Zkrátka blázen .
  • Závod Škoda Ostrov nad Ohří vyráběl neskutečně kvalitní výrobky. Bohužel byl v červnu 2004 zlikvidován bez ohledu na to, jaká je v karlovarském okrese vysoká nezaměstnanost. Nikdo z vlády nebo kraje nehnul tehdy ani prstem, ostatně jako při likvidaci jakéhokoliv jiného podniku. Dnes už se v českých zemích trolejbusy nevyrábějí, pouze v Plzni cpou elektriku do autobusových kastlí.

    Co se týče jízdného, tak v přepočtu 27,-Kč za 85 km je opravdu "za babku". Tak snad nějaké mírné zvýšení nebude zneužito nějakými fanatiky nebo propagandou.
    • Je tu demokracie jen pro zloděje a bohaté.
    • Tady to bylo zlikvidováno všechno, co tu fungovalo. A hlavně zemědělství. Hlavně, že je tu zlodějská demokracie.
    • Jestliže vyráběli tak neskutečně vynikající trolejbusy , pročpak je nikdo nikde nechtěl ? Kvalitní zboží si kupce vždy najde .
      • Jak to ,že je nikdo nechtěl ??
        • A kdopak je chtěl ?
  • Článek mi připadá jako výsměch práci, pečlivosti a umu škodováckých dělníků, kteří tento stroj vyrobili.
    Pochybuji, že by se holušová podílela na něčem stejně kvalitním a užitečném.
  • Teď tam budou jezit nové ,nejdokonalejší na světě , prostě sovětské .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit