Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • občané na Ruském Krymu vám na nějaké banderovské volby kálí, ti mají svoje volby Ruské

  • Podívejte se kolik států je na světě a stále kolem do kala se kecá o Ukrajině, Rusku, USA, Německo, Anglie, Sýrie, Afghánistán občas Itálie, Korea a to je skoro všechno. Naši redaktoři a pisálci mají super přehled klobouk dolů. Jinak ze zpráv o ostatních státech světa se nedozvíte vůbec nic. Někdo občas nafilmuje jak někdo někoho špatně předjel, kolik cm sněhu někde napadlo a jak kalamita ochromila celou republiku. To prý má být úroveň velice vzdělaných lidí? Ne poslouchat už se to nedá a číst vůbec ne. Je nás kolik 7 - 8 miliard? Za 30 let ze zpráv se obyčejný člověk nic nedozví. Úroveň pod psa, končím a mějte se hezky. 

  • Západem naordinovaná majdanizace Ukrajiny nejen zbídačila milióny Ukrajinců, ale i vrazila klín mezi národy Ukrajiny a Ruska, a tak z Ukrajiny se stalo úderné beranidlo proti neposlušnému Rusku, jehož představitelé nechtějí servilně křepčit podle falešných tónů z Bruselu a Berlína. Je v zájmu ukrajinského národa nemít s Ruskou federací nepřátelské vztahy. Podle vztahů s Ruskem by se měl ukrajinský volič orientovat, Brusel a Berlín jsou daleko, hranice s Ruskem je blízko. Národy Ruska a Ukrajiny by měly zakopat válečnou sekeru.
    • "... nemít s Ruskou federací nepřátelské vztahy..." - je vidět, jak málo znáte dějiny regionu!

      Tím beranidlem byla Ukrajina i za Hitlera - a není divu, když se z tama vozilo obilí do Ruska a místní obyvatelé umírali ve vlnách hladomoru...

  • Na východ od nás bude veselo. Slovensko, Ukrajina.

    Ale západ nezaostává - Tereza se svými spoluobčany, kteří se rozhodli v referendu opustit EU se snad také v březnu nějak rozhoupají.

  • KIMCID

    opět není naše věc.navíc je to jen hádání a spekulace

  • Nejspíše useknutá před branami Kyjeva

    Ale je to Ruska a Ukrajiny privátní věc - a naše zbytečná starost!

  • ivislo

    Každá volba je špatná pro Ukrajinu. Rusko je vysmáté a hlavně velké a bohaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit