Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele KOMUNIZMUS je vysoko pokrovy -v roce 2015 uz maji dokonce INTERNET a dokonce v jedne ulici!!! *15* *15* *15*
    • Bc = Blbec
      • Ruský zloději nicků jsi ubožák! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Kubo, nenech se ovládnout americkými imperialisty, jinak zahyneš.
  • Proč vlastně komunistům vadí svobodný internet?

    inu proto že informuje lidi o dění ve světě a ukazuje jim různé pohledy a názory
    na věc. To ovšem komunistická ulhaná propaganda nepotřebuje.
    Ta potřebuje lidi bez informací kteří jejich lži spolknou protože jiné informace nemají.

    Podívejte kolik kritiků v USA a EU zde volně kritizuje vládu a nic se jim nestane.
    V Rusku naopak odpůrce putina napadjí zavírají a vraždí
  • Smlouva o pronájmu sevastopolské základny, platná do roku 2042, předpokládala na poloostrově přítomnost 25 tisíc příslušníků ruského vojenského námořnictva, 24 dělostřeleckých baterií s ráží pod 100 mm, 132 obrněných vozidel a 22 vojenských letounů.



    Za této situace Nejvyšší rada Krymské autonomní republiky 11. března 2014 a na mimořádné plenární schůzi Sevastopolské městské rady 11. března 2014, se usnesla: Vyhlásit Krym za nezávislý svrchovaný stát Krymskou republiku, v níž má zvláštní status město Sevastopol.
    • Zloději nicků jsi ubožák

      Lháři! Pronájem Ruské základny na Krymu měl vypršet v roce 2017.
      Ukrajinská ústava říká že poté Ruští vojáci odejdou a základna bude Ukrajinská.

      Rusko by o základnu legálně přišlo - proto Krym sprostě ukradlo
  • V socialistických sovětských společnostech svobodný internet vzniknout
    nemůže,
    1. soudruzi považují svobodu slova za zločin a trestají ji.
    2. Netrpí kritiku ani upozornění na nedostatky.

    Občané EU mohou nadávat na vládu a nic se jim nestane-
    V KLDR je za to Gulag.
    Pokud chce kritizovat Čínský občan musí to dělat v anonymních kavárnách kde střídá
    připojení internetu aby ho rudá poicie nevypátrala a nezatkla
  • V Rusku vyrobili toaletní papír s textem sankcí
    V Omsku byla zahájena výroba toaletního papíru, na kterém je natištěn text dokumentu o omezujících opatřeních zavedených vůči Rusku, která EU schválila 12. září roku 2014.

    Toaletní papír se vyrábí pod značkou Naše odpověď. Dvě role papíru v pestré tubě se zobrazením amerického prezidenta Baracka Obamy, německé kancléřky Angely Merkelové a britského premiéra Davida Camerona budou stát 16 eur, sdělil novinářům jeden z organizátorů hnutí Naše odpověď Kirill Koljasin.

    „Na 19 metrech velice kvalitního dvouvrstvového papíru zhotoveného ze stoprocentní buničiny jsou vytištěny hlavní body dokumentu o omezujících opatřeních na adresu Ruska přijatých EU 12. září roku 2014 a zaznamenaných v Official Journal of the European Union. Text se podává ve zkrácené podobě a opakuje se na celé délce role", oznámili ve výrobní společnosti. První zásilku tvoří tisíc balení.

    Podle slov Kirilla Koljasina byly zásilky s toaletním papírem odeslány i na velvyslanectví USA, Německa a Anglie.
  • Putinův uzavřený ruský internet, dárek ruským občanům

    To, jak Duma poslušně razítkuje Putinovy zákony potlačující práva a svobody ruských občanů, jen dokladuje politickou degradaci RF. 4.7.014 Duma orazítkovala další Putinův zákon omezující svobodu projevu ruských občanů – internetové stránky, které obsahují soukromé údaje ruských občanů, mohou používat jen ruské FSB kontrolované servery, na servery v zahraničí mohou zapomenout – podpluk. KGB z panické hrůzy z internetu povoluje ruským občanům jen ruský internet …

    Již v 4/014 varoval před uzavřeným internetem v RF Pavel Durov,*1984 zakladatel největší ruské sociální sítě V-Kontakte, kterého Putin vyvlastnil tím, že jej donutil prodat svůj vlastnický podíl Putinovým lokajům.
  • Prezident Ukrajiny Viktor Janukovyč a tehdejší prezident Ruské federace Dmitrij Medveděv se 21. dubna 2010 v Charkově dohodli o prodloužení pronájmu základny ruské válečné Černomořské flotily v Sevastopolu o dalších 25 let, tedy do roku 2042. Tato dohoda nahrazuje původní smlouvu o pronájmu této základny, která měla vypršet v roce 2017. Na Ukrajině tato nová dohoda vyvolala jeden z největších vnitropolitických konfliktů a opozice ji prohlásila za vlastizrádnou.
  • Admine kdy zablokuješ zdejšího Rusáka který tu všem neputinovským přispěvatelům
    a přispěvatelkám měsíce krade nicky.
  • Většinu ruské flotily představují lodě určené k námořním bitvám. Vlajkovou lodí flotily byl raketový křižník Moskva z přelomu 70. a 80. let, který patří k nejlépe vybaveným lodím ruského námořnictva. Křižník Kerč je druhou nejsilnější lodí, slouží už 40 let. Ve flotile jsou kromě velkých protiponorkových lodí, trojstěžníků i dieslové útočné ponorky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit