Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh Bureš založí v Teplicích pobočku ANO v burkách ?

    Zlomyslnému a úskočnému haličskému báťuškovi Pružinskému se podařilo obklopit se stejnými tělesnými a duševními mrzáky, jako je sám. Už jsou pomalu v Hájku.
    Baziliška Klause vystřídal mstivý Buran Zeman, následuje Mazaný Bureš. Podobně se vždy střídal „zlý“ estébák s „hodným“. Řídícím důstojníkem všech zůstává Putin. Klaus i Zeman zničili své mateřské partaje jako použitý a nepotřebný kondom na cestě za Ural, Bureš zatím ne. Na jiné vzory tento národ prostě nemá. Chátra si dokutálela Milouše na hrad, jako hovnivál svoji tlustou kuličku. Až ji budou chtít použít, bude vyschlá a prázdná, jako prognostický „čestný předseda“ Walter Marxkopf. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit. Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google: http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • No a důležité je to, že povolil stavět mešity a že jej volili hospodští povaleči:-)A poslední, je ODS-ák, což samo o sobě vypovídá o jeho charakteru:-)))
  • Zrovna jsem si přečetla článek,že hlavní bývalý guru kaus vlastní v Holandsku GPP group,
    která má hodnotu 10,5 miliard dolarů.to má z té poctivé privatizace.Tak to je teda mazec,naši rodičové byli teda břídilové živili se poctivou prací,co dodat.
    • Nečti bolševický blbosti matko, pro tebe by bylo nejlepší písmo svaté, abys nebyla taková nána. *1*
      • Chceš říct synku,že euro zprávy jsou bolševické? Tak až tam se dostáli komunisti?No vidíš a já si myslila ,že jsme s něma zúčtovali to že jsem podle tebe nána,beru jako pochvalu i s písmem svatým,protože rodič u mně je jako písmo svaté a co u tebe,,asi to někde zadrhává??Viď?
        • Co chces od mimina: uz od pohledu je blbe. *3* *4*
    • I ta vila, ve které teď "kraluje" není od Kelnera, ale jeho. On totiž myslí, že všichni jsou blbí, jenom ON je geroj....... *16*
  • Pro zasloužilého starého korýtkáře pardon funkcionáře se jistě zase nějaký flek najde.
    Jinak občané Teplic protestují proti Arabům kteří jim skupují město.

    Je to ostuda. Máme tak malé platy že zdejší lidé nemají na hotel nebo lázně. Do nich
    jezdí jen zahraniční klientela. ČR - žebrák EU:
  • Pan Kubera napáchal v Teplicích nenávratné škody zničením koupališť.Nedokázal ani udržet v Teplicích čistotu a pořádek.Stačí se podívat jak do středu města tak do okrajových čtvrtí.Měl by z radnice upalovat a již se do veřejného dění v městě nezapojovat.Volili ho jen majitelé hracích automatů a podobná smetánka.Pro obyčejné občany neudělal zhola nic.
    • Tak proč jste vy obyčejní voliči nechodili k volbám,tím jste dávali příležitost takovýmto elementům,můžete si poděkovat sami sobě
  • Hraboš se drží svých koryt.
  • To je škoda, kam budou rodiče vodit své děti, aby jim ukázali takový skvost, primátora, člena ODS, člena zlodějské strany, která přivedla národ do pěkných sra ček, jen tak dál, jen houšť, už aby je všechny vyhodili a přivedli k zodpovědnosti, včetně tohoto hňupa.
    • že o tom to je, ODeSák a není šmejd, ale zásadovost blbců dokáže udělat z Teplic arabskou kolonii, jen když se nakapsují *12* *12* *12*
  • Jako dlouholetý člen ODS bude muset pan Kubera konečně nést odpovědnost i za celostátní politiku strany, které byl členem a kterou podporoval. A je to tak v naprostém pořádku. I kdyby sám osobně na žádné kmotry napojen nebyl, musel vědět, že jeho strana na kmotry napojená je a musel vědět, jaký zhoubný vliv tyto živly na ODS měly. Nadále těžil ze svého členství v ODS, nehnul proti tomu prstem a působení kmotrů mu nijak viditelně nevadilo.
    • A co za Arabove v Teplicich? Ti/a jejich chovani/ nejsou vysledkem "trhu bez privlastku/? *3*
      • to je fackt pzadel, ceske lazne drzi nad vodou jarabacka klientela
  • Ať táhne Kubera k čertu.
    • I s celou ODS a jeho "podporou podnikání", jako je kouření v restauracích a podobně!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit