Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený Kamínku. Děkuji za upozornění,že jsem si nepřečetl svůj příspěvek a neopravil překlepy. Z Vašeho příspěvku vyplývá,že vůbec nevíte,že v době o které jsem mluvil byl ministr financí pan B, Sobotka a pan Kalousek ve vládě nabyl.Vidím,že by jste si měl zopakovat dějepis z posledních let a uvědomit si co kdo za poslední dobu dělal. Vy asi nevíte,že v období 1998-2006 byl růst ekonomiky 6% a tehdejší vláda přesto zadluižovala stát 150 miliardami koru. To znamené,že prošustrovala nejen vše co přinesl hospodářský růst,ale ještě zadlužila republiku. Doufám,že Vaše hospodářství doma je na stejné úrovni. Nevím proč se stydíte za své jméno a píšete se jako anonym. Je to doopravdy hodné jen zbabělce,který se chce nějak presentovat,ale bojí se odpovědnosti.
    • Milý findsene, tuto vládu jsem volil na zálkadě slibu vymýtit korupci a vládnout zodpovědně. Po roce je jasné, že krást chtějí dál a aby bylo z čeho, protlačují mocí silou parlamentem naprosto nesmyslné deformy. Naprosto rezignovali na sociální smír a z pozice síly, a s arogancí sobě vlastní, se rozhodli ukázat národu, kdo je tady pánem.
      V jediném máš pravdu. Všechny vlády, socialistické nevyjímaje, spravovaly věci veřejné hanebným způsobem.
      To, kdo je tady pánem se těm parchantům rozhodly ukázat odbory. I kdyby to byl čert s Mikulášem, šel bych za nimi. Na tvoje invektivy reagovat nebudu. Je to pod mou úroveň.
  • Klaus potřebuje leda broky do prdele, tot vše!
  • Jaké neštěstí, narozky za naše peníze nebudou, právě jsem se z toho podělal
  • Vážení krytici této vlády a podporovatelé odborů a sociální demokracie- ČSSSD měla od roku 1998 ve volebních i vládních programech tyto reformy,ale žádnou nezačali ( hlavně jen slibovala). Uvědomte si,že v roce tato strana při shození vlády prasvice,která začínala reformy zbaběle se neuchopila vlády a nezačala s reformami, na které měěla řešení a proč nepoužila protikrizové opatření,které jak říkala měla. Doufám,že se nerekrutujete ze zbabělců.kteří nic neumí udělat,jen kritizovat a držet se hesla-"ČÍM HŮŘ,TÍM LÍP."
    • Není to prasvice, ale prasnice. A vvvo tom tto je. Sprasila, co se dalo a deformy dělal Kalousek a jeho kalkulačka. Vycházel z mylného předpokladu, že většina národa má ještě z čeho platit. NEMÁ !
  • ten se nenarodil ten se vyskyt!!
  • Já na místě p. Klause bych slavil se stávkujícími.
  • Kéž by tady vládl někdo takový jako Augusto Pinochet a mohli jsme mít od všech takových individuí
    joko jsi Ty pokoj.
    • Pinochet se vyhnul oprátce jenom díky tomu, že včas zemřel. Tobě fašisto doporučuji držet tlamu, když máš místo mozku srágory.
  • Už z výrazu Tváře Klause a jeho posluhovačů VV,ODS,TOP 9, nebo kolik těch samozvanců je vidíme,že se bojí.Určitě se bojí levice,která se možná spojí když budou jejich strany vézt rozumní lidé.Z ODS odešlo dost lidí, vytvořily nové strany, které pak po volbách udělaly koalici. Chytře pane Klausi vymyšlené.Břežinsky byl asi Váš ideologický vzor.Bojíte se návratu levice a komunistů?Už by si nedovolili co předtím za vlády velikého bratra.Dovolili by si udělat pořádek s korupcí a mafiánským svinstvem, dovolili by si zrušit zbytečné státní instituce,dovolili by si podporovat mladé rodiny aby se rodily děti v rodinách a matky je nemusely odkládat do babyboxů. Jsem rád,že anonymové píšou otevřeně.Jednou a snad brzy přijde čas,že vyjdeme z ilegality a budeme s Vámi profesore a kdoví co ještě jste mluvit tváři v tvář.To se již nebudete tak šklebit,stvrdnou Vám rysy a chleba v base.Hodně zdraví k narozeninám.Oslavte to s rodinou, ale národu Vy a Vám podobní dejte svatý pokoj.NÁRODE hlásej pravdu a braň pravdu až do smrti. Poháhej nám bůh a blanickí rytíři.Možná k tomu nadešel čas.
  • Se stávkou souhlasím a přeji odborářům ať mají pevné nervy a vytrvalost. DOST JE TÉTO VLÁDY - NEĆASI A KALOUSKU A CELÁ ODS, NA CO JSTE SÁHLY TO JSTE ZAZDILY!!!! President by měl být zastáncem občanů, což se o Klausovi říci nedá!!! Pane KLAUSI, běžte pryč!!! My Vás tu už nechceme!!!
    KLAUS Z HRADU!!!!!!!
  • no tak mne napadá.... nešprajcovala se s tou stávkou koalice vč. vlády proto, aby se stávka posunula a oni nemuseli povinně oslavovat jak bývávalo zvykem.. a taky, při dnešních cenách ... takový dárek to musí být docela díra do kasy....teda leda by zo platili z findů postů... a´T už ministerských či jiných... hmm...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit