Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Putna, je dutá nádoba kde se nenajde ani zbla rozumu natož mozek! Prostě úplně prázdná nádoba úplně k ničemu, zbytečná a pozornosti nezasluhující!

  • Je tragickou skutečností dnešní mediální špína ČT podporovaná lidmi typu Putny, kteří zveličují něco přirozeného a dělají z toho kriminální čin. 

    Jsme přece slované, proto jistým způsobem patříme do společné "rodiny" s Ruskem, Ukrajinou, Sebskem, Černou Horou a podobně. Politicky si ale děláme věci po svém. Naopak jsme dosud tak silně "zaháčkovaní" a "v područí" vazby na Německo, USA, a Západ vůbec, že je trapné kecat o tom, že nás někdo "táhne" na Východ. Prezident Zeman nikdy neusiloval o nic jiného, než o navázání obchodních (NE politických!!!) vazeb s Ruskem a také s Čínou. Vždyť zákeřní Amíci se navážejí i násilím se zbraněmi do zemí, odkud budou mít ekonomický efekt. Proto jsou v Číně tak rozlezlí, že to až není pěkné. A Německo i Francie i VB se vehementně cpe na ruský ekonomický trh. A také na trh zbraní s arabským světem. Ale aby měli co nejmenší konkurenci,tak tady budou šířit lži a bludy přes ČT že je velmi škodlivé cokoliv rozjednávat s Ruskem a Čínou. A pak jsou tady takoví vymakovanci, jako je Putna, který k tomu přidá řadu blábolů o tom, že prostě patříme na Západ. Copak je vůbec normální rozdělit někoho na toho, kdo má patřit na Západ a někoho, kdo patří na Východ? Co je tím kritériem? Proč se nikdo nezajímá o naši svrchovanost jako země, která si řídí své vlastní věci? Proč se nikdo nezajímá o naše područí a totální podřízenost direktivy ze strany EU? Není to vhodnější téma? A v tomto okamžiku si vezmu skutečnost, že Zeman se snaží navázat nějaký obchod s ruskými firmami, které by nám přinesly ekonomický prospěch a přitom bychom si dále řídili své politické procesy. A na druhé straně si představím neustálou buzeraci ze strany EU, kdy už nemůžeme jít pod strachem porušení pravidel EU třeba snad i na záchod. A když to porovnám, tak mi z toho vychází, že nám blbci jako Putna chtějí zatemnit mozek nesmysly a abychom neuvažovali o skutečnostech daleko podstatnějších

  • Asi jste dobře četl jeho práci. V jeho práci a v proslovech podobných nejde ani tak, zda pracujeme nyní více "východním" nebo "západním" směrem. Jejich snaha je za každou cenu nás odtrhnout od vazby na Rusko a Čínu. Vždyť jsme ale Slované! A máme společnou část historie. A toto málo, které bychom si měli uchovat, se nám snaží tito lidé v čele s Putnou odebrat nadobro. A ve hře je daleko více. Snažím se být pragmatik. Vadí mi, že se v tomto hloupém trendu doby snažíme adorovat vše, co je z USA a ze Západu. A to bez úvahy. Nyní vymyslela BIS, že je výuka dějepisu po sovětském vzoru. Co je to za pomatené stanovisko? Výuka je buď dobrá nebo špatná. A didakticky jsou naše metody velmi užitečné. To se nám jenom někdo snaží namluvit, že bychom měli přejímat západní modely. Přece není vše prospěšné, co je ze Západu. A tak nemohu souhlasit s tím demagogem Putnou v jeho tažení proti Rusku. Viděl jsem to podrobným zkoumáním vývoje v Jugoslávii. Tam nešlo o nic jiného, než o špinavou politickou hru hlavně té zmije Allbrightové zničit Jugoslávii. Naoko to vypadá, že Srbové byli zločinci a páchali zvěrstva na okolních státech. Když byste si prostudoval podrobně dějiny vývoje tohoto regionu třeba v období 1935 - 1950, pak byste zjistil, že největším zločincem v regionu bylo Chorvatsko, které se hlásilo k fašismu snad nejdéle ze všech států a dodnes se neomluvilo za toto kamarádství s Hitlerem. A tento postoj vůči pravoslavnému sousedu - proti Srbsku pokračoval stále až do poč.90.let, kdy to právě USA využili za použití muslimských komunit ke zničení Jugoslávie. A tuto snahu Západu naočkovat nám poslušnost mám trpět? A s tím souvisí i demagogie o tom, že patříme na Západ. A co to je euroatlantické ve vašem vyjádření? To je jenom abstraktní pojem, který nemá nic společného s realitou. Copak tady existuje nějaká euroatlantická kultura? Vždy existovala španělská, německá, vlámská, slovenská nebo polská kultura. A kdo to chce bagatelizovat, pak používá právě velmi nebezpečný termín euroatlantická. V USA neexistuje historie nebo kultura, tam NE, ale tady v Evropě bychom si neměli nechat kálet na hlavu a nechávat vymazat mozky tím, že budeme myslet "evropsky". Hlavně dnes to považuji za urážku, kdy několik zrádných úředníků v europarlamentu, které já neznám a oni neznají lidi v ČR, rozhoduje o tom, co máme a nemáme dělat, tedy tvoří tu "evropskou" kulturu.

  • Jenomže my ho musíme živit a spoustu jemu podobných

  • Ano, se zvyšováním míry přerozdělování se blíží krach systému. KOnec konců nás před tím politici ODS a TOP 09 varují již několik let.

    Co se týče vašich úvah o mé osobě, bojím se spíše, že by mne mohl léčit lékař, který měl na základní škole jednoho a na střední dva asistenty.

    Člověka, který studoval (a bohudík nedokončil lékařskou fakultu) za peníze bohatých rodičů, osobně znám, tím mne nepostrašíte.

  • Jedna otázka je školství placené a neplacené, druhá je dobrovolnost přispívání na požitky třetích osob. To, že je nedokážete rozlišit, je u gramotného člověka zarážející.

    Výsledkem dnešního neplaceného školství je fakt, že neseženete například veterináře pro zvíře větší, než retrívr, zato s akvarijní rybkou nepůjdete dále, než dva bloky.

  • Dostali jsme se někam co nesouvisí s putnou ale prostě placené školství ne.Je to osobní zkušenost s anglosaským typem škol,prostě ne,tam tvrdí že absolventi soukromých škol jsou po škole lépe uplatnitelní a jak trefně říká jeden kamarád z USA ,ano oni by ty fleky díky bohatým rodičům stejně měli , takhle je mají i se školou.Koho vyhodíte jako řiditel soukromé školy žáka nadaného chudého co nemůže dát víc peněz anebo žáka hloupého co Vám platí nad rámec povinností a Vy máte hypotéku a splácíte úvěr za školu? 

  • Budete tak laskav a poskytnete kontakt na vašeho lektora tvůrčího čtení?

    Rád bych si zaplatil alespoň dvě konzultace...

  • Takže vše co je v rukou státu čeká krach?Hmm tak to je blbé a pro každého nic moc ,takže nás čeká anarchie?Jo a to školství klidně omezte do 28 let.Pak na uvážení ,ale vypadá to že Vy těm lidem co studují závidíte a chtěl by jste nižší daně když si budou platit školy sami.Nu což je třeba aby Vás léčil doktor sice vystudovaný za peníze bohatých rodičů ale ve skutečnosti s úrovní třeba kopáče.

  • Technická: Jak jste spojil můj dotaz na "lektora tvůrčího čtení" s odpovědí:"píšu co mi napadá."? Nedokáži najít jiný důvod, než nemyšlení.

    Službou státu může být leccos, ve školství od obecné školy po universitu třetího věku, záleží na míře přerozdělování. Čím více přerozdělování, tím blíže komunismu, který je ale v podmínkách stávající společnosti na Zemi nerealizovatelný. Z toho vyplývá očekávatelnost krize a následného krachu. 

  • Cituji:"K tomu, aby někdo získal volební právo nestačí dosáhnout 18 let. Je
    totiž potřeba, aby dotyčný uvažoval a choval se jako občan a ne jako
    ovcan."

    Přesně!

    Zda dotyčný uvažuje a chová se jako občan posoudí příslušný uliční výbor?

    Zažil jsem to na vlastní kůži a děkuji, nechci.

  • wolfcastIe

    Dejte pokoj, mě je to Putna.

  • Kdo je tady ten "profesor" Putna?Především vyhlášený a korunovaný král špinavců.V nějakém svém dalším prastarém NETowém článku si dává za vzor Daniela Hermana a Tomáš H a l í k a ! Zejména posledně jmenovaný kabaretiér - přinášející k nám svěží myšlenky lásky k islámu. Tento všeobecně uznávaný vyvrhel společnosti je tedy vzorem tady této, jak sám o sobě říká "katolické buzny".Jisté je, že nyní si užívá své 2 minuty slávy. Dostal šanci veřejně vyblít své názory. Následně pak opět upadá do zapomenutí, opovržení a všeobecného posměchu.

  • Názory a výblitky zbytečného Putny jsou většině občanů putna. Další zbytečný člověk, který se cítí zneuznaný.


  • Bohužel, rozbitím Rakousko-Uherské monarchie se Československá republika zbavila euroatlantických tradic a nedokázala, na rozdíl od Maďarska, mít alespoň admirála, když to atlantické pobřeží nebylo dosažitelné.

    Kultura, tradice a myšlení mých předků nemá s atlantikem (troufám si to tak napsat, žádné "s Antlantikem") společného nic.

    Euroatlantické myšlení mají jen zelení mozkové.

  • Nechápu, proč sem někdo plete nějakou homosexualitu. Normálního člověka nezajímá, jestli je někdo heterosexuál nebo homosexuál, tomu je to putna. To může zajímat jedině ženu, která s dotyčným hodlá vstoupit do manželství nebo homosexuálně orientovaného muže, který má zájem prožít s dotyčným milostné hrátky.

  • K tomu, aby někdo získal volební právo nestačí dosáhnout 18 let. Je totiž potřeba, aby dotyčný uvažoval a choval se jako občan a ne jako ovcan. A jak je vidět, těch ovcí je tady víc než dost. Stačí se podívat na hrad, do vlády a do parlamentu, kde se to "bývalými" komunisty a StBáky jen hemží. A nejen bývalými, stačí ke KSČ přidat "M" (asi od magoři, mizerové, mezci...) a rozvalují se v poslanecké sněmovně. V Německu by sotva bylo možné, aby si NSDAP přidala do názvu "B" (Bayern), aby její vyznavači místo v kriminále se rozvalovali ve sněmovně.

  • No, naše myšlení, kultura, tradice jsou euroatlantické. Takže na ten východ opravdu nepatříme.

  • M.C.P. je homosexuál a psychopat.

    Milan Kundera není homosexuál a už vůbec ne psychopat.

    Co dodat?

  • decibel

    Názory "katolické buzny", jak se sám nazval, M.C. Putny jsou mi putna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit