Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Samozřejmě že to tak je. :-) Ono je dobré si ty smlouvy občas číst a ne je jenom nesmyslně podepisovat. Pravda je taková, že ta protistrana občas tlačí. Ale já jsem si třeba vyjednal to, že jsem si smlouvu vzal domů a získal si den času na to, abych si ji mohl v klidu přečíst. :) Nerad bych, aby se u mě jeden den objevila firma na vyklizení nemovitosti.

  • ivanka386

    To samé platí i u pojištění. My měli pojištění odpovědnosti a pojištění domácnosti, ale bylo to tak šikovně napsané, že když nám bouřka vytopila interiér a pryč šlo všechno včetně plovoucích podlah, tak od toho pojišťovna dala ruce pryč a nabídka 20% plnění. Prostě totální výsměch za to, že jsme platili docela dost peněz ročně. A to přitom to vytopení nebyla ani naše vina, ale při bouřce vletěl do okna kus sousedova bordelu ze zahrady a pak už to šlo ráz na ráz. 

  • Ono to s tou kupní smlouvou asi nebude zase až tak horké, protože na internetu existuje veliké množství návodů na to, jak něco takového napsat :-) Mrkněte se třeba sem nebo kamkoliv na google a zjistěte si to, není to totiž nic složitého... Takže kdyby náhodou někdo hledal, kliněte na ten odkaz, na který tady odkazuji :

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit