Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V sobotním Právu jsem si přečetl o vymoženostech Masarykovy demokracie jak to bylo výborné pro Havly apod.Nouzové kolonie na Bohdalci,Krejcárku ,Spořilově apod.něco hrozného.Díky roku 1948 se začala budovat mohutná bytová výstavba a režim dělal něco pro normální lidi,což se o tomto hnusu nedá mluvit.Lidská blbost či hloupost nemá obdobu.Vrátit se o 100 let zpět to nikdy nepochopím.Tento článek doporučuji přečíst zejména mladými hujery usa a eu.
  • Konečně a že to trvalo.
  • Komunisti jsou zločinci a zrůdy. Máme na to zákon.
    ale zákony v tom českým srandistanu? *1* *1* *1*
  • Oliwer
    Co to je za dementy a debily, co volí ty komunistické kreatury typu slizouna Filipa, úlisného dědka Kováčika nebo Stalinisty Skály. Celá kompartaj je plná proruské pakáže.
  • kolaborant Zeman by mohl této omladině ukazovat na jejich sjezdech prostatu, alespoň k něčemu by mohl být ten opilec užitečný
    • No vidíš blbče a je prezident. A takový kretéén jako ty s tím nic neudělá....
  • OvcanHavel
    Charitativní organizace: Molochy bez kontroly s obřími rozpočty.
    Skandály podvody a korupce. Orgie ve stylu Caliguly?
    Sexuální zneužívání a šíření cholery.
    Podpora Islámského státu z daní všech Evropanů?

    http://www.protiproud.cz/politika/3717-charitativni-organizace-molochy-bez-kontroly-s-obrimi-rozpocty-skandaly-podvody-a-korupce-orgie-ve-stylu-caliguly-sexualni-zneuzivani-a-sireni-cholery-podpora-islamskeho-statu-z-dani-vsech-evropanu.htm
    ...V poslední době neuplynul v médiích ani jeden týden bez nějaké negativní zprávy o britských nevládních organizacích. Jedna z nejbohatších a nejdůležitějších z nich, Oxfam, se nyní zmítá v sérii skandálů v Africe a na Haiti. Zdá se, že peníze daňových poplatníků, určené pro oběti zemětřesení, byly použity i na "orgie ve stylu Caliguly". Oxfam také vyhodil své dvě dobrovolnice, herečky Kristin Davis a Scarlett Johansson, které pracovaly jako jeho "velvyslankyně" poté, co se objevily v reklamách pro izraelské společnosti. Oxfam obvinil herečky z rétorického "útlaku" Palestinců, zaměstnanci Oxfamu zatím fyzicky utlačovali Haiťany postižené zemětřesením.
    Každoročně, a to nejen v organizaci Oxfam, je spácháno více než 1 000 činů pohlavního zneužívání osobami, které mají podle kodexu britské Charitativní komise děti a zranitelné osoby chránit. Dokonce i nevládní organizace Davida Milibanda, bývalého lídra Labouristické strany, byla zasažena skandály sexuálního zneužívání, podvodu a korupce.
    Podle zprávy BBC byly ženy v Sýrii sexuálně zneužívány muži, kteří jim poskytovali humanitární pomoc pod hlavičkou Organizace spojených národů a dalších západních charit. "Zneužívání je tak rozšířené, že některé syrské ženy odmítají jít do distribučních center, protože lidé v jejich okolí automaticky předpokládají, že nabídly svá těla za materiální pomoc, kterou přinesly domů", cituje BBC z nové zprávy OSN o zneužívání během humanitárních akcí.

    PRAVDU A LÁSKU SOUDRUZI *2*
    • Co to tady blábolíš, vždyť to z té ruštiny ani nemáš pořádně přeložené. Protiproud je farma ruských trollů, co slovo to lež, v lepším případě zkomolená polopravda.
    • Pravdou a láskou DÉMONkraté.
    • Kulihrachu BTW, škoda slov. *12* *16*
  • "Prosíme Spolkovou republiku Německo, aby ukončila naše komunistické a estébácké trápení a přijala nás jako 17 spolkovou zemi. Radši se budeme učit německy a žít v křesťanské a demokratické zemi, kde platí zákony, než v Ruskem a komunisty ovládaném zlodějském a bezprávním binci."

    S pozdravem
    6 miliónů občanů ČR, kterým ještě zbyl zdravý rozum a chtějí normálně žít a pracovat.
    • Zu C15:
      Mit dem Vorschlag stimme ich bei. Mit der deutschen Sprache habe ich keine Schwierigkeiten.
    • SRN prý nemá zájem, ale přijímá PZČV - Pohraniční západočeský Vietnam, sociální dávky neexistují ale práce skladníka padělků je zajištěna a hodnocena 27,-CZK/hod, lazary nechtějí neboť neplatí ZP.
  • Už tam chybí jen vlajka s hákovým křížem nebo znak zkříženého kladiva a gillotiny. To není v ČR trestné propagovat taková zrůdná tyranská hnutí jako je komunismus nebo jeho mírnější formu fašismus? To žijeme v právním státě, kde neplatí zákony? Není to nějaké divné?
    • Vím o jiném kříži jako předmětu mučení a všade se s ním chlubí církev, která nemá studu z okrádání daň. poplatníků za pomoci prodejných politiků.
  • Čím se liší KSČM od KSČ? Tím, že si přidali ke zkratce "M" (magoři? mezci? mrchy? mizerové?...)

    Čím se liší partaje KSČ a NSDAP?
    1) Obě "budovaly" socialismus, jedna rudý, druhá hnědý.
    2) Obě prosazovaly vůdcovský princip, generální tajemník - fýrer
    3) NSDAP byla více vypočitatelná než KSČ, vědělo se co se od ní dá čekat.
    4) NSDAP byla zakázána a její případní vyznavači se nesmějí veřejně projevovat. Existence KSČ i KSČM je v rozporu se zákonem, je tedy trestným činem a přesto je v PS.
    • Marně hledám jediný rozdíl mezi tebou a normalizačním bolševikem...
      • no u pravičáku je retorika stejná to se těžko pozná
    • a ostatní strany se liší tím že pod novým jménem strany kradou jak straky :-)
      • Ten blábol o tom, že ostatní kradou je pro zloděje typický, stačí se podívat na Andreje Babiše. Je to mezinárodně uznaný zloděj a v ČR porušil nejméně 2 § - 212, 260 trestního zákoníku, přesto má tu drzost obtěžovat novináře a likvidovat s pomocí svého úřadu nepohodlnou podnikatelskou konkurenci. O jeho katastrofálním působení a totální devastaci zemědělské půdy a krajiny v ČR není třeba nic dodávat. Každý ví, že jím používané chemikálie stojí za nárůstem alergii, autoimunitních a degenerativních onemocnění obyvatel ČR.
        • Souhlasím: O jeho katastrofálním působení a totální devastaci zemědělské půdy a krajiny v ČR není třeba nic dodávat. Každý ví, že jím používané chemikálie stojí za nárůstem alergii, autoimunitních a degenerativních onemocnění obyvatel.
          Už je prý domlouván kšeft s jedovatým polním štěrkopískem jako podložím pro německé komunikace - za odvoz ještě zaplatíme. Německé teplárny a bioplynky byly velmi spokojené za dovezenou kukuřičnou hmotu.
        • Bohužel celá ČR smrdí řepkou a Roundupem a orná půda, už se z toho asi nevzpamatuje. Třeba nám Muloš doveze nějaké žrádlo z Ruska. Tam je takový blahobyt, že vyhazují francouzské sýry na smeťák a jezdí po nich bagrem - to jsou lumeni *11* *11* *11*
  • A co takhle strejcové Fiala,Kalousek a děda Šláfenberg ,ten nevadí?Je to demokracie postavená na hlavu.Kapitalismus po česku a EU vyprodukuje další mladý předvoj komunistů Čech,Moravy a Slezska.Vývoj se nedá zastavit.Dědkové typu Zeman,Drahoš nemají budoucnost.Mládí do předních linii za uzdravení této paspolečnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit