Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřeboval bych do auta nějak šikovně umístit sledovací zařízení. Máte s tím zkušenost jak to udělat nějak nenápadně a hlavně tak, abych to zvládnul sám instalovat? 

    • Nejjednodušší možností je magnetický tracker, který na auto díky silnému magnetu můžete umístit velmi jednoduše. Opravdu asi nejjednodušší a nejrychlejší cesta k tomu, aby jste měl přehled o pohybu vozidla. 

  • Též máme objednané nové auto, které nás nebude stát málo peněz. Začal jsem už docela vážně uvažovat i o zabezpečení auta. Dokážete mi poradit, jak auto opravdu dobře zabezpečit? 

    • Mohu z vlastní zkušenosti doporučit zabezpečení auta od https://www.sherlog.cz/ Na trhu bych řekl asi nejvíc spolehlivé zabezpečení, které vám střeží auto celou dobu a při lokalizování a následném pátrání po autě spolupracují i s policií. Nabízí navíc i záruku, že v případě, že se jim nepodaří auto dohledat tak vrací všechny peníze. 

  • U nás všechno kolem aut řeší manžel. Já mu do toho nemluvím, protože tomu nerozumím a on by si ode mě ani nenechal poradit. Doma máme jasně rozdělené mužské a ženské práce a ani jeden se do toho tomu druhému nepleteme :-D . Já jen vím, že když něco potřebuje, tak to objedná tady , opraví a jede se dál.

  • Jakým způsobem nejlépe chránit lak na autě doma svépomocí? Když se auto umyje, tak existují nějaké přípravky pak, které je jednoduché aplikovat a dokáží lak opravdu dobře chránit?

    • Zdravím, také jsem to začal řešit po tom co jsem několikrát nechal hodně peněz ve specializovaných firmách na detailing a mytí aut. Práci dělají dobrou, ale když tam pak auto člověk vozí pravidelně, tak to na financích opravdu pozná. Proto jsem hledal možnost, jakým způsobem nejlépe chránit lak auta ideálně doma svépomocí. Narazil jsem tak vlastně na možnost použít přípravek, který na autě udělá dlouhotrvající keramickou ochranu laku. Navíc aplikace toho přípravku zabere jen pár minut a nepotřebujete k tomu mít nějaké speciální vybavení https://www.halbich.cz/korrek-pro-polymatrix/

  • Můžete se se mnou někdo podělit o zkušenost s koupí ojetého auta ze zahraničí? Vyplatí se mi o to vůbec ještě zajímat? Nebo je podle vás lepší kupovat ojeté auto u nás někde v bazaru? 

    • Ze zahraničí se to vyplatilo dřív, ale to je tak cca 10 - 12 let zpátky. Teď už jsou ceny téměř totožné. S dovozovým autem budete mít problém při papírování a navíc při dovozu auta pak už vlastně nemáte žádnou záruku na auto. Ideál je koupit ojeté auto z většího autobazaru, kde koupíte prověřené auto se zárukou. My máme auto už tedy druhé v řadě z https://www.aaaauto.cz/ a musím říct, že jezdíme spokojeně naprosto. 

  • Můžete mi prosím někdo poradit, kde se dá na auto sehnat výhodně nové pojištění? Přijde mi totiž, že platíme opravdu dost peněz.... 

    • Také jsem se díval, když jsem měl výročí smlouvy a podařilo se mi díky online srovnávači pojištění sehnat pojistku od 30 procent levněji a to není zrovna málo peněz. Proto jsem pojištění online předělal. 

      • Díky kterému srovnávači pojištění se vám to podařilo? Třicet procent to opravdu není zrovna málo peněz jak říkáte. 

        • To je právě že dost peněz. Však se také můžete zkusit podívat a porovnat si pojištění na srovnávači https://www.klik.cz/ Hned na úvodní stránce si vyberete pojištění, o které máte zájem a pojištění si pak můžete rovnou online i porovnat a pak případně sjednat. 

  • milacekpublika

    Tyhle rady jsou fajn. Já jsem třeba na administrativu úplně marný. Jsem spíš praktik, celý den v terénu, hodně pracuji rukama na stavbách, i když jsem OSVČ, a tak když přijdu večer domů, poslední na co mám chuť, je hromada papírů. Takže mi s papíry pomáhá virtuální asistentka, která za mě řeší i některé telefony a celkově mi pomáhá se zakázkami. A když jsem kupoval firemní auto, tak řešila i tyhle věci. Je to moc šikovná paní! :) 

  • Takové rady se určitě hodí. Také jsem před pár měsíci kupoval nové auto. Jednalo se o ojetinu. Myslím si, že jsem měl docela štěstí, protože auto je až v překvapivě dobrém stavu. Jediné, co prozrazuje, že se jedná o ojetinu jsou trochu ošoupané sedačky a hlavně ošoupaná hlavice řadící páky. Jinak je v super stavu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit