Přejít na výpis diskuzí

Kuřecí z dodávky se salmonelou skončilo převážně v jídelnách

2.3.2019 8:05
2 příspěvky

Polské kuřecí maso ze šarže s bakterií salmonely se z lounské firmy dostalo asi do 16 provozoven, převážně do jídelen. Firma nyní ve spolupráci s veterináři situaci monitoruje a maso od zákazníků stahuje zpět, řekl v pátek majitel firmy Petr Novotný - Gastroplus Louny, v jejíž velkoobchodním skladu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je to poslanecká jídelna, tak to nemůže vadit.

  • Skutecna pecka tohle zjisteni !!!! Maso skoncilo v jidelnach . Och Boze , to by me nikdy nenapadlo. Malo , malo jsem studoval ty ceske vysoke skoly na vysokych kopcich ! Malo , ja nebohy. 

    Doted jsem si myslel ze vsechno maso konci v autoservisech , prodejnach stavebnin , v lepsim pripade potom treba jako  statni hmotna palivova rezerva nejake divne Viktorie nekde v Nemecku. 

    A ono najednou v jidelnach !! No , to by me tedy nigda nenapadlo , takovahle souvislost. Dovolim si hadat ze to tam asi nekdo , mozna lidi , sezrali dokonce . Ale to je jen odvazna dedukce. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit