Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sitlof
    Kurz to myslí a navíc i reálně dělá naprosto správně - dá se říci, že "má koule" ! Naprosto správný přístup, jen doufám, že to rychle pochopí i jiné politické "elity" v EU a budou na tomto problému tvrdě pracovat. Není na co čekat. Tihle musulmani se do Evropy budou cpát (za lepším bydlem !) neustále, o tom není pochyb. Takže je třeba je zachytávat a vracet - ať se vrátí do svých mateřských prdelí v Africe a Asii (nebo sousedních zemí).
    Jenže původcem těchto současných problémů je (a to si přiznejme) byla hloupá a "děsně" humánní pomoc do tzv. třetích zemí (rozvojových zemí) v minulosti, ze Západu i Východu. V první řadě zbraně, aby se tam mohli tzv. mydlit mezi sebou, podle politiky a ideologie konkrétního "dárce". Hned potom potraviny a nakonec lékařská pomoc (namísto dodání výrobních prostředků a výchovy k zodpovědnosti - aby se naučili makat a uživit sami !). A tyto poslední dvě věci způsobily, že se tam tito přičmoudlíci a negři akorát hrozně přemnožili. Ani ty místní války ten populační růst neregulovaly ! No, a teď se cpou do Evropy, za "lepším" ...
    • To sitlof:
      Velice přesné. To jsou výsledky "národně osvobozeneckého boje" kdy koloniální mocnosti musely opustit své kolonie, aniž by ty "místní" polidštily civilizovaly.
  • Dobře děláte.Už jednou u vás machometán dostal přes čuňu v roce 1683.Teď je třeba mu to připomenout.
  • Že jim (politikům v Rakousku) to ale trvalo - i až poslední summit ministrů obrany zemí NATO dal jasnou odpověď na vztah Evropy, vyrostlé na křesťanských základech, k islámu!

    Konečně si uvědomili, že Putinovo Rusko je podstatně menší nebezpečí, než jih a východ Euroasie - od Albanie a Turecka přes Syrii a Jemen k Iránu a Iráku.

    Tam teď zuří konflikt, který plochou nemá daleko k ploše, na které se odehrávala II WW!

    A už nejde jen o Israel - ale o celou křesťanskou a židovskou populaci, na území Euroasie žijící.

    To, co zažila mapř. Barma na území obývaném těmi potměšilými muslimskými vrahy - Rohingy, nemůže riskovat žádný rozumný státník!
  • Imámy i táty s turbanem bych vyhnal. Nalhávat si ,že jablka s bramborama bude dobrý kompot korektnosti může jen nefalšovaný dhebil.
  • Konečně se někdo nebojí vůdců EU, Merkelové a dalších eurohujerů, podporujících nelegální migraci muslimů. Je načase udělat v tom pořádek v celé Evropě. A zdá se, že Rakušáci budou první, kteří se veřejně začnou angažovat. Jistě, žádná diskriminace legálních migrantů a víry, kterou s sebou nesou, ale musí se přizpůsobit pravidlům a zákonům naším, zemím, ve které dostali azyl. Ostatní hezky-dupky zpět budovat svou zemi. To samí s těmi, kteří nepochopili, že se musí přizpůsobit zvyklostem, které jsou odedávna v Evropě. A všem připomenout, i když zprofanované komunisty, ale věčně pravdivé, že "bez práce nejsou koláče". A kdo chce parazitovat, ten v kulturních evropských zemích nemá co pohledávat.
  • Konečně! Konečně!! Konečně!!! A už to jede... po Francouzských zákonech proti příjmání imigrantů se teď mulisáci povezou i v Rakousku. Ona se ta protiislamistická vlna nakonec Evropou převalí...
    • sitlof
      Ano. Doufám jem, že se tahle musulmanská vlna z Evropy "odvalí" ! Možná ale budou potřebovat trochu pomoct ...
  • Jak se říká: Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění!
  • Dobře dělá Kurz. Kurzend mit ihnen - Krátký konec (Kurzový konec) s nimi.
    Islám do Evropy nepatří. Pokud tady chtějí žít, nemusejí pít alkohol, nemusejí jíst vepřové, nemusejí chodit do kostela a hlavou o zem si mohou mlátit doma.
    • sitlof
      Tak. Ale musulmani si musejí uvědomit, že jsou v Evropě - a chovat se velmi slušně, jako "na návštěvě". Než tu (možná ?) jednou budou také doma, to chvíli potrvá (nebude to tzv. automaticky a určitě ne podle jejich vynucování si čehokoliv !) a my, domácí - původní Evropané, si budeme určovat (podle jejich chování), zda tu budou moci zůstat - nebo potáhnou obratem zpět (po dobrém - nebo i po zlém).
      Evropa není nějaká "musulmánie" pro každého přivandrovalce ...
  • Bravo!
  • Dělá dobře .Jen aby z toho zase nebyl hon na čarodejnice končící na rakouské dálnici u auta z Čech *1* *1* *1* *1* *1* .Ale jestli se nemylím jednoho takovýho už měli co bojoval proti migrantům ,alkoholikům a homosexuálům a pak se zabil v autě nažranej když jel z "duhovýho"klubu,ani VW nepomohlo.Tak jak říkáme v Čechách dobře děláte ale bacha na Bacha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit