Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor má 2 děti,ženu na mateřské a hypotéku.Jak by mohl vystřelit na Drábka?Naopak,aby byl in,volí TOP09.
  • Václave, máš pravdu. Ale taková zásadní změna systému měla být řádně připravena.
  • Kocoure, obávám se, že máš pravdu. Drábek si pospíšil s výhazovem, aby nebyl vyhozen sám. Tím neříkám, že ti dotyční snad jsou nevinní. Nejhorší je, když si nový ministr přivede do úřadu své kamarádíčky a tak se po každých volbách mění úředníci. Proto už dvacet let čekáme na zákon o státní službě, který by ty rošády neumožnil.
  • Typická fáze procesu náběhu nefunkčního systému. Proběhlo hledání viníků a nyní proces pokračuje potrestáním nevinných. Pak se to ukončí odměňováním nezúčastněných !!! Jako to bývávalo tenkrát !!!
  • Dle mého názoru je soustředění podpor v nezaměstnanosti a sociálních dávek do jednoho úřadu
    práce potřebné. Nezaměstnaní jsou lidé bez práce pobírající podporu v nezaměstnanosti,
    nezaměstnaní žijící ze sociálních dávek a nezaměstnaní nepobírající žádné dávky. Základním posláním úřadů práce je evidence nezaměstnaných a obstarání práce pro nezaměstnané.
    Není důvod registrovat nezaměstnané na obecních úřadech a vyplácet jim sociální dávky
    z prostředků obcí.
  • Pepo z depa, buďto jsi mlaďoch a nezažil jsi budování šťastných včerejšků nebo ti už neslouží paměť. Za té tebou neprávem vychvalované socialistické minulosti museli všichni chodit do zaměstnání, i když práce pro všechny nebyla. Ale práce se vymýšlela, někteří dělali práci zbytečnou nebo vyloženě škodlivou (různí "uvolnění" funkcionáři, kádrování...). Výsledky toho co vytvořili ti dělali práci potřebnou, užitečnou, se daly na jednu společnou "hromadu", ze které soudruzi přidělovali všem, pilným i lenochům, schopným i lemplům, přibližně stejný plat, což byly ve skutečnosti sociální dávky.
    Nechápu, proč by měl podnikatel vyhodit z podniku někoho schopného a odvádějícího kvalitní práci jenom proto, že je v "důchodovém věku" a vzít místo něho nějakého mladšího nezkušeného nebo dokonce lenocha a lempla. Záleží přece jenom na podnikateli koho si v práci ponechá a koho se zbaví.
    Souhlasím ovšem, že cikány je třeba vypráskat ze země a ne je sem lákat na královské dávky.
  • Je třeba se poučit z minulosti a to té neprávem opovrhované socialistické.V té době nebylo tolik lidí odkázáno na soc.dávky ty se týkaly jen dětských přídavků a ty byly nastaveny tak že se se snižovaly s každým dalším dítětem čili sexuální úderníci si nepořizovali více dětí nebyli k tomu státem motivováni a museli makat při jakémkoliv počtu dětí. Taky starobní důchodci museli uvolnit po navršení důchodového věku místo mladším . Taktéž ti co byli uznání plně invalidní nesměli pracovat aby se zajistila práce a příjem pro ostatní.Taková to prostá v minulosti ověřená opatření by zajistila desetitisíce pracovních míst pro nynější zoufalé nezaměstnané.Mnozí starší nezaměstnaní ač odpracovali desitky let nepobírají od státu ani životní minimum ,musí je podle stupidního zákona živit příbuzní .Není tedy etické a ani správné když není práce pro zdravé práce schopné aby starobní a invalidní důchodci měli dva příjmy a uvedení nezaměstnaní třeba ani korunu životního minima. Velký problém a politiky podceňován je hromadné přesidlování Romů ze Slovenska do Čech za vyššími soc.dávkami. Je tomu třeba čelit stropem na soc.dávky tak jak to udělali Slováci jinak hrozí česku bezpečnostní a soc.kolaps.
  • Myslím si, že je to správné řešení. Kolik mladých šikovných programátorů je bez práce, mohou nastoupit.
  • Nechápu, proč ministerstvo toho pacholka dělá analýzu až teď. Když si stálo za tímto systémem, tak mělo udělat důkladnou analýzu před spuštěním. A za to myslím nese plnou odpovědnost jedině DRÁBEK!!!!!!! Bože, jak dlouho tam takového de..la ještě budeme mít???
  • No jo Nečas se změnit nemůže. Srab zůstane srabem, hlavně je u koryta o nic jiného mu nejde. Slaboch
  • Typické, pravý viník se pořád nemá k odstoupení a úhradě škody, to se v tomto státě nenosí.
  • Ve stávajícím kapitalistickém svinčíku ,už může udělat pořádek,jedině mladá generace u moci.A to, když bude k politickým lumpům tak krutá,že i komunisté padesátých roků,budou vedle ní strašné měkoty.
  • Nedávno jsem napsal glosu k Drábovi a nezklamal.Neschopný ministr kope kolem sebe.To je šílené pod takovým despotou dělat i ten kdo ho přirovnal ke kryse se nespletl.Bude se ještě dlouho dívat na výkvět své vlády pan předseda?Napadá mě myšlenka,kdyby se udělala GS ,kdo by tyto lidi živil?Dnes jsem se opět přesvědčil o kocourkovském kapitalismu u nás.Dál to zatím nebudu rozvádět.
  • Takových ministrů nase.u kýbl, když potlačím, tak klidně i dva.... *16*
  • Od kdy dělá Kočí bezvýběrový program pro státní správu ,kdy vrátí tučný obulus a kdo mu to přihrál si má balit osobní potřeby do šatlavy. nebo to bude zase pod kobercem? Máte li problém
    rodina Kočí trestní oznámení asi neudýchá.
  • Velevazeny pane ministre,
    drtiva cast obcanu je Vase opozice!
    Ale pro Vas dobre:Ne na stejny lodi s CSSD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit