Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten a dobeš,ti dva se teda povedli. *2*
  • Lidi, o jedno vás prosím!Přestaňte reagovat na primitivní a hloupé výkřiky pana Petra původního.On je totiž provokatér a ve skutečnosti je to kovanej komunista!
  • Co vyřeší nové volby?Dokud nám budou strany jen slibovat a po volbách otočí o 180 stupňů,tak se nic nezmění,jen ke korýtkům přicupitají jiní pašíci.Když někomu něco slíbím a mám z toho profit,poté to nedodržím,tak je to podvodné jednání.Politici takto jednají celých 22 let,mazaně chránění imunitou.Až bude doba,kdy politické strany budou muset poctivě jednat tak,jak slíbili voličům svými předvolebními programy,na základě kterých se občan rozhoduje,pak mají nějaké volby smysl.Doposud to byl jen vždy podraz na lidi.To je pak jedno kdo koho volí,když se udělají různé dvojkolky a trojkolky a všichni dělají pravý opak toho,co naslibovali.Navíc nikdo nikdy nenesl za špatné rozhodnutí odpovědnost.A miliardy vesele tečou,my to přece rádi zaplatíme.Tahle vláda už neví kudy kam,je čas aby místo různých pochybných existencí nastoupili k řízení státu zodpovědní odborníci,kteří budou držet slovo.Jinak je to marnost nad marnost. *9*
  • dokud dav nevyleze do ulic a nepůjde si to s pakáží co sedí v parlamentu vyřídit,tak se nic dít nebude.Jsou stále drzejší a drzejší a bude hůř.Dnes již tato loutkoherecká(židozednáři vedená) skupina co vládne této zemi nemá absolutně žádné zábrany-korupce,tunelování a ukradni co můžeš-to jsou hlavní motta dnešní doby.Dělají to úplně stejně,jak před válkou jejich soukmenovci v Německu a dalších zemích.Kradli všude a všechnobbezostyšně a to stejné se děje tady a ted.Celou tu bandu stejně diriguje dobře ukrytý rabín a my jsme národ najivních hlupáků,který se nechá touto pakáží šikanovat.Je čas vzít palice a udělat tady pořádek.Jinak je tady nebezpečí z prodlení...lide povstan,čas se naplnil !
    • Vždyť si je ten dav zvolil jako své zástupce? Tak má co chtěl.
  • Přsně tak, bez genarální stávky se nám budou ti zločinečtí lumpové jen vysmívat !! Okamžitou DEMISI včetně toho hradního lumpa Klausa !!!
    • Vždyť jsme si tu vládu prostřednictvím svobodně zvoleného parlamentu sami zvolili. Nelze volby stále znovu a znovu opakovat, jJe potřeba volit s rozmyslem, za blbost se platí.
      A generální stávka? To je největší pitomost co by se mohlo stát. Došlo by k totálnímu ochromení země, k rozvratu, ke kolapsu. A kdo by na to nejvíc doplatil? No?... Odpověz si sám.
  • Nechápu titulek,že může padnout vláda,ona musí,protože toto není vláda schopných,ale všeho schopných.Když nechce dobrovolně tak se jí musí pomoc.Je potřeba volit osobnosti a ne strany ať je ,kde je a pokud to bude nastavené jako to předvedla ODS v Praze tak jí ten lístek ve volbách rozcupuji a bude tam ten koho chci já a ne ten,kterého mi někdo předhodí.Pokud k urnám příjde méně než 50% voličů, tak volby musí být neplatné.Z voleb si vlády od r.1989 udělaly vstupenku ke zlodějnám a hlupákům namlouvají,že to je demokracie.Není a nebude -ukázka voleb do MHMP .Pan Janeček z Prahy 11 je velký kamarád kmotra Béma a jsem rád,že se ODS poučila a nebyl zvolen.Pan Svoboda mi skýtá větší jistotu a jako člověk,který začal s politikou,ale pro lidi od základů,že zatím ty ŠŤastný,Březiny a já nevím jak se to všechno jmenovalo a přeji mu ,aby pokračoval v očistě toho lejna z ODS.
    • Kritiku, máš v podstatě pravdu, ale demokracie vyžaduje aktivní, svéprávné a zodpovědné OBČANY. A těch se nám nedostává. A to že přijde k volbám méně než 50%, tak kvůli těm lemplům a lenochům co jim je to jedno by měli ti poctiví znovu platit nové volby? Možná by bylo správné opakovat volby, ale na náklady těch, kdo k nim napoprvé nepřišli. Ty nezodpovědné, nesamostatné, chovající se jako malé děti co jenom čekají, že se o ně "někdo" postará a "někdo" to za ně zařídí, ty je třeba k demokracii vychovat a v případě nutnosti i za pomoci sankcí. Musí pochopit, že DEMOKRACIE je VLÁDA LIDU prostřednictvím VOLENÝCH ZÁSTUPCŮ. A jaké zástupce volí ti co se nechají koupit za pivo a buřta a za kecy o ráji bez práce a bez námahy nebo ti co k volbám vůbec nejdou a kteří také volí. Ať jsou pak postiženi ti nezodpovědní, líní, protože za blbost se platí. Ale proč za ni máme platit všichni? I ti co chodí poctivě volit a pečlivě zvažují komu dají svůj hlas? Samozřejmě ti co se cpou do zastupitelských sborů, těm to takhle vyhovuje a mají z toho dobrý džob a aby se na ně nemohlo tak si ve své "všemohoucnosti" sami sobě odhlasovali i doživotní imunitu. Což je ovšem neslýchaná sprostota a drzost. Ale když to ovcím nevadí a znovu je zvolí?...
      • Poprvé co čtu tvoje příspěvky, tak s tebou bez výhrad souhlasím.
  • Vsichni vi, jak by to delali lepe ale nic pro to neudelaji... ptam se jak dloho takhle budete o tom jen zvanit ?
    • tak začni ty vědátore *12*
  • Bohužel, tato vláda nenažraných hlupáků a zločinců se svou parlamentní většinou, udělá vždy to co chce. Vzešla z voleb, kde ji její voliči - hlupáci - dali svůj hlas. Lidi to prostě tak chtěli.
  • Ten hlupák dělá vše,aby brzo skončil naražený na kůl,po řádném stažení z kůže.Nenávist národa se každý den stupňuje,nejen proti němu,ale i proti současné celé vládní bandě.A bude ještě hůř.
  • No,je sice hezky,ze padne tato zbytecna vlada,ale parchanti z cssd by na tom nemeli ani minimalne profitovat *12*
    • Bez generální stávky žádná vláda nepadne. Veverky chtějí dožít do konce volebního období a tak za poslanecké platy raději podpoří důvěru vládě. A ODS pro nedůvěru také hlasovat nebude. Zatím se českých podělaných ustrašenců bát nemusí. Každému postačí pohrozit vyhazovem z práce a když má kdekdo dluh a k tomu si přidávat exekutora, tak to radši poleze po čtyřech, ale stávkovat nebude. Manifestovat také ne. Takže pokud nepůjde o život, tak se nic nestane a pokud by to došlo tak daleko, tak nějaký hloupý zákon teprve pak nikoho nezastaví...
      • generální stávka a občanská neposlušnost. Jako to dělají cikáni a jak se mají *16*
        • No rozdíl od většiny obyvatel jsou cikáni u nás, čert ví proč, chráněni.
          • Bývá zvykem chránit vymírající a vzácné druhy, nikoli ovšem škodlivé parazity, ti se chovají nanejvýš ve vědeckých ústavech na pokusy. Kam zařadit v živočišné říši cikány, to věru nevím.
        • To bychom klesli na úroveň primitivních stepních kočovníků, nastal by totální rozvrat, zničilo by se to málo co ještě po komunistickém "hospodaření" zbylo a vrátili bychom se o nějakých tisíc let nazpět.
          • Milý Petře, co zde tak vytrvale předvádíte, co do vás naočkovala primitivní agitace dnešních mocných!Dovolte několik faktů:
            Po komouších státní dluh -0!Za dvacet let panování současné gernitury 1,5 bilionu!
            Po komouších celkem soplidně fungující průmysl a zemědělství, které bez problémů uživilo celý národ!Dnes obojí zkomírající s armádou nezaměstnaných!
            Po komouších solidní systém školství, který k nám jezdili studovat i západní experti!
            Dnes nesystémové tápající školství na všech úrovních!
            Za komoušů fronty na banány a toaletní papír!
            Dnes fronty na práci a sociální dávky!
            A mohl bych pokračovat dále!Vy s tím ale pochopitelně nebudete souhlasit, a protože vám budou absolutně chybět argumenty, použijete svoji zaběhlou metodu a zařadíte mně mezi lůzu.Mně to ale jaksi nevadí a vážím si toho, že dokáži vyargumentovat své názory.Vám ale přeji stálou vytrvalost při papouškování hloupé a impotentní propagandy současných mocných!Tak čau a sladké sny o českém srandačním absurdistánu, který tak vyhovuje vašemu opravdu zvláštnímu naturelu!
          • Ale ono toho po komunistech zbylo tak málo ??? To jako myslíš, že ae za těch 22 let vůbec nic nedělalo a nevytvořilo ? Málo je toho přece proto, že to polistopadové vlády umožnily rozkrádat, jednak to, co zbylo po komunistech, ale současně i to, co bylo nově vyrobeno. Jinak to ani nejde, logicky je přece jasné, že aby něco mohlo být rozkradeno, musí to být nejprve vyrobeno...A kdepak s easi tedy vzaly ty miliardy zbohatlíků ??? Poctivou prací si tolik přece vydělat nelze !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit