Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neblázněte, takové kalamity nebývaly. Všechno je na elektřinu a počítače, ale příroda ukazuje kdo je pán a ne všechna modernizace . Klasická lokomotiva a dýzláky to rozpouštěly jak teplem tak vahou. ty dnešní přeplastované jak vidno jsou na prd. A nikdo nemůže mít takovou zásobu dakších prostředků aby to zvládl... Navíc - poctivé tatrovky - uvezly víc nákladu - který ten led rozdrtil. včil ty prdítka jsou lehká a kloužou.. tak neremcejte. Máte školení že proti přírodě holt nic moc nevymyslíme a zadarmo a že naši předkové byli moudřejší..... *1* jako ve většině případů
    • je to těžké,jím více leží v hlavě demonstrace proti prezidentovi,červené karty pro něj a házení vajíček.Na nic jiného se Pražané nezmohou.Když se Praha zvelebovala museli přijed řemeslníci z celé republiky,protože levé ruce Pražáků a jejich neschopnost by nesvedla nic.
  • jak je to možné,že tomu tak nebylo v minulosti?Každý jen žádá větší finance,protestuje se,ale příprava na zimu žádná a pak to takhle dopadne.Někdo za toto nese zodpovědnost a měl by nést následky.Co na to naše vláda a ministři?
    • Naši vládu a ministry dopravní kalamita nezajímá - řeší důležitější věc = o kolik % si zvednou platy...

      Pochopitelně to myslím ironicky...
      • je zřejmé,že s touto vládou jsme to opět vyhráli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit