Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soud v Haagu se s takovou fašistickou špínou,  šňupákem kokainu, nebude muset ani zahazovat.

    S Putou to dopadne stejně jako Kaddafím, skončí v kanálu, s násadou od lopaty v pr....

  • gaheris

    Hned jak Putina potkám tak ho obklíčím a zatknu!

  • Mám dojem, že USA už v roce 2020 vyhlásily sankce na soudce ICC včetně rodinných příslušníků a spolupracovníků. Později je sice zrušily, ale stále platí zákon pověřující ozbrojené síly USA osvobodit státní příslušníky USA v případě jejich zatčení na základě rozhodnutí ICC.

  • Nechtěl bych být v kůži těch soudců. V podstatě se pasovali do postavení podobného tomu Salmanovu. Dny ubýhají a vy nevíte dne ani noci, kdy to přijde.

    • Sakra! Dny ubíhají, samozřejmě. Hloupé překlepy.

  • Diwa

    To bude ještě fičák......

  • Zastupitelé v Dolní horní zahájilo stíhání proti radnímu z Horní dolní. To zase bylo gesto. Bezpohlavní, na mediální efekty stavěná EU je směšná.

    Proč se nebrání proti nájezdům hord negramotných a nekulturních a nepřizpůsobivých  individuí? Na to nemá koule? Na takové hloupé taškařice se čas a prostředky najdou. 

    • Neboj i na tebe dojde. Teď je na řadě Puta a ta jeho fašistická verbež.

  • CHACHACHACHA tak ona jim zlovolná spekulace v Haagu nevyšla. Komedianti v talárech předložili světu velkou porci unikátní blbosti. I děcka na základní škole se učí, že hlavu státu v mezinárodním rámci nelze zatknout. A on se jim bumerang blbosti vrátil. Jen si někdo z panáčků z Haagu vyjede na dovolenou mino EU. Šup a moskevští si jej i proti jeho vůli stáhnou k sobě. Přesně s takovým furiantstvím a drzostí, jako vydali zatykač na presidenta RF. Utopický nápad zatykače na úřadujícího prezidenta budí ve světě salvy smíchu. Jen v Praze se uznale panáčkuje, politbyro pětikolky posílá zdravice i do Bruselu. Jistě se očekává, že se přidají i traktoristé, ženy z živočišné výroby, chlapi od soustruhů i šičky z výrobních linek. Nepodaří se rusákovi rozbít jednotu pracujícího lidu! S rozvraceči zatočíme. Po bolševicku. Tvrdou zocelenou pěstí!

  • Makak
    MAP 1628 Thúkydidova Past, Putin a DARPA! Tajemství haagského zatykače!

    Včera se velmistr fialové diplomacie Jan Lipavský radoval, že na Putina byl vyhlášen tzv. Haagský zatykač! Radost není na místě, protože při posledním pokusu zatknout úřadující hlavu státu, vládce Súdánu, Omara al Bašíra, v letech 2015-17, se haagský tribunál ICC málem rozpadnul, a ztratil většinu své autority. Nejprve ICC nařídil zatknout Omara al Bašíra v roce 2015, když byl na návštěvě Jižní Afriky. Jihoafričané vzkázali do Haagu, že existuje tzv. Malabo protokol (str.2), a ten zaručuje imunitu úřadujícím hlavám států před zatčením, a když si Haag nedal pokoj, oznámili, že odstupují od smlouvy ICC. Bez Jižní Afriky by se zhroutilo celé uznávání haagského tribunálu na černém kontinentě, a tak se celá záležitost odsunula ad acta, a všichni západní politici byli rádi, že Jižní Afrika své odstoupení v roce 2017 zrušila. Haag si ale nedal pokoj, a v prosinci 2017 nařídil Jordánsku, aby Omara al Bašíra zatklo, když tam byl na návštěvě, a šupito-presto ho poslalo do Haagu. Dopadlo to ještě hůř, než v roce 2015, protože se tentokráte za Jordánské království postavila koalice Arabských států, a argumentovala, že podle 1953 Convention (str.3), má hlava státu imunitu. Nyní je už sice Omar al Bašír v base, ale v súdánské, protože ho při změně vlády zatkli za korupci.

    Haagský tribunál ICC je podivná organizace. Jeho členy nejsou třeba Rusko, Čína, Indie, a ani USA. Včera z Washingtonu prezident Biden osobně vytroubil, že USA nejsou členy ICC, nenapomáhají ICC, a ani neuznávají autoritu soudu ICC. Obdobně jako Omar al Bašír dopadl diktátor Augusto Pinochet. Ten byl v roce 1998 v Londýně na soudní příkaz ze Španělska zatčen za zločiny proti lidským právům a genocidu, (viz. Operace Condor), ale na přímý zásah ministra spravedlnosti, (Jack Straw), byl rychle poslán z humanitárních důvodů na léčení domů do Chile, místo do španělské basy.

    • gaheris

      Hned jak Lipavskej Putina uvidí tak ho obklíčí a zatkne aby bylo spravedlnosti učiněno zadost!

  • Super

  •  K článku dole Je možné, že by to byl Bulíř?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit