Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ráthe,Ráthe...ty jsi ale ko kot... *1*
  • Ne jenom policajt,hasič ale i záchranář nám bude omezovat život.Z úsporných důvodú nebude jezdit záchranka v předepsaném obsazení.V domácnosti nebo v okolí se na požádání musí každý stát nosičem pacienta.Ne každý občan je zdravotně vhodný.Dojezdová doba 20min obstarání nosiče také 20min a je to hned 40minut.Dobrý zákon na úspory.
  • Kvůli zdravotní reformě zemře víc lidí? S reformou souhlasit můžeme, nebo nemusíme. Ale nezemře kvůli ní víc lidí. To snad musí uznat každý, umřeme přece všichni a nemůže zemřít víc lidí, než jich je. Jen někteří zemřou kvůli reformě dřív.
  • Vždycky tu bývají videa z demonstrací dnes nic.... vypadá to jak před listopadem89, že by se už začli bát jak to s nimi skončí??? *12* *12* *12*
  • opr.: kritizovat
  • Za hruznych dob devastace zdravotnictvi soudem uznanym tunelarem, multipodvodnikem a lharem, ktery "Lzi pouziva kazdy den" (jak sam v TV priznal), vinou jeho zmatenych protichudnych prikazu zbytecne zemrely zastupy pacientu. Vzniklo tak sdruzeni "Pozustali dr. Ratha". Tento nejvetsi darebak a ceske politiky a odsouzeny zlocinec je ten posledni, kdo my mohl mit jakekoli pravo krotozovat...
    • Milá Radko.
      Je mi jedno kolik dostáváš za tyto provokační příspěvky, Rath i Heger jsou úplně stejní lumpové kterým nejde o pacienty ale o koryta.Chci Ti jen říci, že v dnešní době kdy se zdokonaluje technika jak ve spojení tak v dopravě by se měl čas dojezdu k pacientovi zkracovat a nikoliv prodlužovat.V mnoha případech nejde o minuty ale vteřiny.Je mi zcela jedno který politik bude prosazovat zkracování dojezdů, já jsem přesvědčen že toto je cesta ku prospěchu pacientů.Nepřeji Ti aby jsi se dostala do situace kdy k Tvému dítěti či příbuznému přijede pomoc v dané normě ale pozdě.
      • Technika se zdokonaluje, peněz teče do systému stále více, ale problém je, že se nemění kvalita lékařského stavu jak po odborné, tak i lidské stránce. Já mám dojem, že v jejich cechu je bohorovných lemplů stále více. A mám pocit, že je zajímají hlavně prachy, aspoň to z jejich strohosti práce vyplývá. Tedy problémem je, že tzv.léčit může každý, kdo má na to papír a ten se dá získat legálně všelijak. Prostě je naivní si myslet, že trh je schopen selektovat i tuto profesi.
  • to je nakonec záměr zdravotní idůchodové reformy.Staří a nemocní jsou pro tuto vládu nerentabilní,jenom čerpají peníze z rozpočtu.Tak je potřeba nastavit takový stav aby rychle pomřeli Postřílet si je netroufnou.Co by řekl svět,a taky patrony něco stojí.
  • No o padesát let dozadu. Hlavně že u těch prasat to bohužel vždycky stihnou. Upozorňuji vás vy zmrdkové v parlamentu, že pokud se stane něco mím příbuzným kvůli tomuhle
    "reformnímu" návrhu, tak vás co nejvíc vyvraždím dokud to půjde. Zub za zub oko za oko kryplové
    • Gemo,tebe bych chtěl poznat...ty musíš bejt pěkně zakomplexovanej kr ipl. Už tě tady sleduji nějak čas a potřeboval by jsi si určitě popovídat. Bylo by to určtě zajímavý si popovídat takhle z očí do očí,siláku.... Fascinují mne takoví týpci jako jsi ty. Co říkáš ?
      • hele ty magore, jsi snad bis aby jsi někoho sledoval, ne ty jsi jen magor. Doufám že pro tebe přijedou až po tvé smrti zmrdku. Popovídej si s psychologem než začneš napadat lidi gumo!!!!
  • Pro pacienty s infarktem nebo mozkovou mrtvicí už nebou muset ani jezdit. Konečně nepůjdem řeckou cestou a ušetříme státnímu rozpočtu na důchodech.
    Ono ale pozor, ta srdeční nebo mozková příhoda nemusí postihnout důchodce na "odstřel"!?
  • Podle mne jediným nadstandardem může být příplatek za nějaký stryptýz na pokoji, či podobná blbost. Léčby se to týkat nesmí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit