Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se mafiáni z koalice velkouzenáře Babiše tolik nebáli, tak by byli v klidu.

    Takhle je vidět, jak se před tím agrobaronem třesou strachem.

    Kdyby totiž nebyl, co by nabídli svým pravověrným voličům? Redla, Rakušana, Ukrajinu?

    Na to by se moc motýlků nechytilo.

    Chvála za Babiše, modlí se celý sekretariát TOP09. 

  • Novináři by měli zveřejnit fotografie těchto zjevně placených provokatérů, aby se o nich vědělo předem.

    • GDPR to neumožňuje.

      To byste totiž hned viděli tváře prodejců hrnců, dek a podobných zázraků.

      EET jim kazil kšefty a tak piští. Moc se toho Babiše bojí. A protože jsou jinak bezmocní gauneři, tak pískají, provokují a nechají se při tom fotit a natáčet jako nevinné oběti. 

      Stačil ten zjev v Ústí. To je jistě pan učitel z mateřské školy. 

  • vanhorne

    "Dnes 16:22 – Ústí nad LabemOndřej Kořínek, Jan Menšík, Jakub Bartosz, Novinky

    Policie se zabývá zatím jedním protiprávním jednáním ze čtvrtečního mítinku poslance Andreje Babiše v Ústí nad Labem. Jedním z aktérů šarvátky na náměstí byl podle informací Novinek asistent poslankyně ANO Evy Fialové. Toho si policisté během akce odvedli stranou. Současně policie také vyhodnocuje veškeré videozáznamy. Ardelean Krouský v roce 2018 kandidoval do zastupitelstva Teplic za KSČM. Byl na čtvrtém místě kandidátky, ale mandát nezískal."

    Kdyz u komousu neuspel, proto hledal stesti dal, az ho nasel v podobnem spolku, uctivacu estebaka Burese.

    • Vaše starosti z Kanady o Ústí nad Labem mi vehnaly slzy do očí. 

      • vanhorne

        Tam v Usti dalekem, kolebka ma stala.😀

        • No vždyť říkám, že jste mě dojal svým návratem ke kořenům.

          A toho pištce v červeném triku, který se nechal se stiockým klidem fackovat důchodkyní náhodou neznáte? 

          • vanhorne

            Toho v cervenem triku neznam, ale znam jednoho s cervenou cepickou na hlave. Ten pisti neco o silnem Cesku, toho ale stare baba nefackuji.

          • To ale vsadil pan Babišův příznivec na špatného koně. Měl se přilepit na STAN. Jako mnozí ostatní. 

    • Většina těch primitívních provokaterů je najatých a za pár piv je schopna čehokoliv.

      Je vidět,že A.Babiš a jeho hnutí ANO je čím dále,tím více je úspěšnější mezi občany

      a to vadí těm neschopným a zkorumpovaným jedincům.

      Po příštích volbách už nemusí A.Babiš ve Sněmovně potřebovat pomoc dalších stran,může pohodlně vládnout sám.

      • Bohužel to tak vypadá. Bohužel. 

  • TheGGG

    viděl jsem záběry z těch akcí.... banda sorosovských aktivistů provokaterů na výplatní pásce bruselské mafie se rozestaví mezi lidi a začne nahlas pískat a obtěžovat své okolí. Policie čeká a nic nedělá, dokud někdo s babišových podporovatelů proti nim nezakročí a nezačne se s nimi tahat. Pak je policie aktivní a stíhá babišovy příznivce.

    Nikde jsem neviděl provokatéry co by jezdili po celé republice a otravovali na srazech pětikolky.... placení provokatéři, nic jiného.

  • Pročpak novináři radši nerozkrývají mafii ve vládě? Babiš a Putin, Putin a Babiš. Ovce, békejte jen to, co my uznáme za vhodné. Je nechutné, jak se s námi snaží média manipulovat.

    • Protože je tahle mafie platí a drží zkrátka. Jednoduché. Jsou nástrojem, ne hlídacím psem. A když, tak hlídají ty zloděje a hochštaplery. 

      • Vždyť těch novin a novinářů má přece Bureš dost. Proč tedy mlčí?

    • Diwa

      Tahle mafie jak říkáte je tady přes třicet let od revoluce !!! To Vám vadí jenom Babiš ? Uvědomte si, že lidi tyhle politiky volí a zeptejte se jací lidé...převážně horních deset tisíc a samozřejmě podnikatelé, kterým tyto vlády umožňují krást !  Je úplně jedno kdo nahoře je, všichni kradou........republika je celá na huntě......ale máme NATO a EU.....tak přemýšlí naši politici, ale že máme nemá kam umístit dítě do školky, to je každému fuk.....

      • Všichni kradou, ale Babiš nechal alespoň ostatní žít. Tihle zvládli za 8 měsíců totálně zdevastovat celý stát a poslední co zbývá jsou úspory a domy obyvatel ČR. Tak je tahle zlodějská Pětikolka ukradne taky.

  • josef.chmela

    To se vždy z voličského stáda pětikolky vygeneruje několik kusů hovězího a ti mají za úkol prudit všude kde se dá. Ale protože my ostatní nevoliči pětikolky jsme slušní, tak si jich nevšímáme. Jsou pod naší úroveň.

    • Chmela, oni se vepřojidi s hovězím snáší?

      • josef.chmela

        Burda, ten nesmysl mohl klidně zaštěkat váš pes. Ono by to bylo na stejné intelektuální úrovni.

  • Ten incident z minulého týdne, byl velmi dobře připraven šmejdy z Milionu chvilek, kteří viditelně neměli žádné zábrany k němu zneužít ani autistické dítě. Matka toho kluka je příznivkyní Milionu chvilek, která se aktivně zúčastňuje konverzací na facebooku Milionu chvilek, kde spolu kují pikle, jak znepříjemnit život nejen Babišovi, ale i Zemanovi nebo Okamurovi. Jinak organizace Milion chvilek je dítkem TOP09, respektive Pospíšila a obskurní neziskovky Člověk v tísni. Ostatně rezavá (dnes již bývalá) hlava Milionu chvilek, Mikuláš Minář vzešel z programu Člověka v tísni "Hledá se LEADr".     

  • Z kýblu rajčat mohl udělat lečo,salát nebo je zavařit,to ale neudělá s exkrementy kterých sebou musel mít plnou hlavu.

  • Duté hlavy, které se nezmohou na nic, než pískot se najdou všude.

    Vůbec je nezajímá, že jednoho šibala, na kterého z plných plic řvou, nahradili sofistikovaní mafiáni? Vyhnali z rybníku štiku a nasadili si tam žraloky. 

    Kdy to takovým prvokům dojde? Nebo jde o lidi, kteří jsou s mafiemi nějak spojení (šmejdi, podvodní prodejci atp.). 

    Osobně svůj nesouhlas s osobou pana Babiše dávám najevo tím, že ho prostě nevolím. Jinak se k moci nemůže dostat. I kdyby se lidé z periférie společnosti upískali k smrti. 

  • Jak řekl Zeman: Někteří politikové si neprošli skutečným peklem předvolebního boje. Babiš ano. Před válkou bylo v Unhošti 26 hospod a v nedaleké Čeperce hned u Nouzova i hodinový hotel. Tamtéž se do velkých lahví plnila minerální voda Čeperka. Pražáci tam jezdili podobně jako do Jevan. Nyní, když je subjekt velmi mobilní, docestuje skoro kamkoli za čímkoli. Věřím, že mnozí na motocyklech. Pořvat si třeba na Babiše, aby ukojil své psychopaticé ego, když ví, že policie mu nic moc neudělá, brzy jej propustí, a jede se dál. Myslím, že takoví takéobčané by v testu ani nevěděli, kdy se rozdělilo Českoslovenko nebo jak jsou řazeny vývojové politické etapy lidstva. Co že to podle klasiků marxismu-leninismu bude následovat po kapitalismu/imperialismu a nejposlednější etapě fašismu ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit