Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rusko už nikoho z maléru vytahovat nebude a ruští vojáci za nikoho umírat nebudou,takže si to milí imperialisti vyřiďte sami mezi sebou,neviditelná ruka trhu pracuje i v oblasti vojenství,máme desítky agentur taměstnávající desetitisíce zaměstnanců,bývalý blekvotr měl v iráku 60 000 zaměstnanců a v afganistánu 15 000 takže dneska i ti rusové válčíci na ukraijně tam jsou za prachy,nejsou tam jako vojáci armády ruské federace,což ti tupani u nás pořád nemůžou pochopit,prostě proč by si nepřivydělali,jak se v rusku říká "komu vojna a komu mať radnaja"!...a třetí světová se tak povede,to že putin mluví o nové doktrině tak ta se už roky dělá,armáda se zmenšila z 10 mil. na necelý 1 mil.,kromě záklaďáků slouží i profesionálové (kontraktníci) čili rusové mají dnes kombinovanou armádu,kromě toho dnes v rusku má soukromou armádu typu blekvotr o 30-50 ti. lidech, ruská armáda není primárně kntinentální jak vždy byla není ani intervenční jak bylo námořnictvo po americkém vzoru ale moderní ruská armáda je kombonovaná,armáda rychlého nasazení přičemž kontinentální,nato zaspalo dobu a teď se to bude snažit nějakou reorganizací nahradit.....
    • abychom v evropě s ruskem srovnali krok potřebujeme profesionální armádu,tu již máme,ale potřebujeme ji kvalitně vyzbrojit, což nemáme,kromě toho potřebujeme zase záklaďáky alespoň půl roku povinné služby,první pokusné balonky stropnického ale vyvolaly odpor,záklaďáci jsou potřební jako doplňovačka těch profesionálů,kteří by měli ve 40 končit (50 letí fotři z aktivních záloh je nenahradí),no a do třetice potřebujeme odborné nejspíš soukromá střední školy a možná i jednu dvě vysoké armádního a bezpečnostního typu,zátím máme jednu střední a jednu vysokou státní ,,to je žalostně málo,ale to všechno chce many,many,many.....ale stejně se tomu nevyhneme...jenže putinovy sankce tomu všemu v takových malých chudých zemích jako je ta naše zabrání.... *15*
  • V EU již připravovali ohňostroje nad skvělým vítezstvím POROŠENKA nad separatisty. Sdělovací prostředky nás pravidelně informovaly o stovkách mrtvých domobranců a nezadržitelném postupu zločinců z Kyjeva. Česká televize i dva dny po obklíčení vrahů z kárných pluků tvrdila jak se situace dobře vyvijí a postupuje se vpřed. Jenže- zločinci bojují v obklíčení o holý život, přestrojují se do armádních uniforem a snaží se proklouznout. Někteří se snaží prostřílet z obkličení. je úžasné, že jeden den se jich probije 24 a druhý den 18. Sláva byl mezi nimi i jeden podplukovník. Možná se jim podařilo zničit i svojí těžkou techniku , ale piše ne. 700 zločinců je zajato.
    A kvůli tomu zakážeme Rusku mistrovství světa ve fotbale a Gazpromu dotovat UEFU. To bude Rusům opravdu vadit.
  • Emerika už mele z posledního a potácí se v dluzích, je to kolos na hliněných nohách, brzy bude velký třesk!! A všem se uleví!!
    • Erich! Již soudruh Lenin, předtím než ho skolil syfilis, mluvil o zahnívajícím kapitalismu!
      A najednou přijde Erich a ulevuje si: Kapitalismu mele z posledního, potácí se v dluzích...
      Mezitím se komunismus rozpadl, ale peněz má dost! Erichu, troubo! Musíš mít Putku na mlozku!
  • Na Amíka platí velký klacek, vyprášit kožicj a hybaj za tu velkou louži, tady nemáš co dělat, Bronx a Detroit je tvůj domov!!
  • Mně by jen zajímalo, jestli takovej vysokej pan soudruh putin má v kremlu WC mísu, nebo jestli sere ve stoje na šlapkách, jako ostatní soudruzi??? *1* *1* *1*
  • Neverim jim ni hoxno - mel to rict v sobotu a rozepisou se o tom az v pondeli ... nejaky divny ne???

    Nevim nechapu ... Ale neverim ...
  • Stačilo by zavřít kohouty od ropy a od plynu. *11*
  • Další doklad, že Puňťovi se kymácí carský trůn a už z toho magoří. Možná je to také věkem, projevuje se u něho paranoia.
    • paranoia to je dědičná choroba ruskejch diktátorů, ostatně všech diktátorů. Ale rusáci ho nesvrhnou, ty knutu nad sebou potřebujou a dokonce sami vyžadujou. Aby bylo na chleba, cibuli, špek a vodku a jinak se nemuseli o nic starat. Jenom trošku jim povolil Gorbi a jak to dopadlo? Občanská válka soíuběžně s válkou mafií na spadnutí, Jelcin musel rozstřílet tankem parlament a ovečky se zase rády na minimálně 100 let vrátily do kotců. bylo by to k *1* *1* *1* , kdyby to nebylo zároveň k *8* *8* *8*
  • Vzkaz pro pana, nebo paní Gemu, který/á je tu dnes k neudržení:"Vy čníte tu, jak v plotě kůl, vy neste člověk, vy jste vůl"!Redakci bych upozornil, že je zde věrně citován pan Jan Werich!Jen bych zdůraznil, že pro Gemu to sedne, jak zadek na nočník!
    • Werich také řekl: Kde blb tam nebezpečno . A to zase sedne na tebe .
  • Světový vědecký úspěch. Ruská akademie věd úspěšně naklonovala Hitlera. Má sice asiatské črty, ale je to skutečně on. Nobelova cena je nemine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit