Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Nejlepší je že oni to do léta opraví ,my v ČR by jsme to dělali 33 let 

  • goyim

    "Ukrajinská armáda osvobodila od ruských okupantů již 1620 obcí."

    To by řekl Goebbels. Realita ovšem je, že to je asi 5 tisíc čtverečních mílí z celkově okupovaných 200 a to hned vypadá jinak, že ano.

    Otázka, co bude dál. Armádu už Voldemort nemá a proto do země jezdí bojovat islamisti z Al-Kajdy a ISIS, zocelení ze Syrské "občanské" války, aby to nandali Rusům. Jsou placení Ukrajinou, tzn. prakticky z daní Američanů, tzn. USA porušuje vlastní zákony. Ale koho by dnes překvapilo financování islamistů Američanama? ;} Stará dobrá šablona. Pěkně se nám ta proxy válka USA vyrýsovala. 

  • a článek o vraždách v g baru je fuč , zřejmě nevhodné komenty...


  • https://zpravy.tiscali.cz/portrety-slavnych-osobnosti-casto-lzou-523016


    a toto je soudruzi taky pravda. Já mám v passportu ještě starou fotku z adolescentních let a v pohodě bych na ni vyhodil do vzduchu Kreml, vypadám tam jako kozák..😎  čiže třeste se soudruzi, ať se nedám do služeb ukrajinské rozvědky..Panovník mi to už dávno povolil výnosem..

    • KIMCID

      Už píšeš od Charkova?

  • těm klaunům asi nedošlo, že se ministr Ukrajiny vyjadřoval k výbuchům NA KRYMU, tam toho vyletělo více už předtím (muniční sklady Sovětů tuším, stěhovali kvůli tomu i armádní techniku, taky klauni.. :)   ), lidé prchali z pláží, čiže tady o Kerčský most vůbec nešlo v tom rozhovoru...



    • Ukrajina zvítězí ve válce proti Rusku a také udělá vše, aby
      toto vítězství uspíšila, přislíbil ukrajinský prezident Volodymyr
      Zelenskyj v dnešním projevu, věnovaném svátku obránců a obránkyň vlasti. Vojákům slíbil také to, že „nikoho nenecháme v zajetí“.


      Ukrajina ve válce určitě zvítězí, protože si uvědomuje, co je v
      sázce. Zdá se totiž, že nynější nepřítel ve svém zlu spojuje všechny
      nepřátele ukrajinské státnosti. Vítězství nad ním bude vítězstvím celého
      národa, uvedl šéf státu a poděkoval všem, kteří pomáhají obraně země.
      „Celý národ různými způsoby čelí ruské invazi,“ řekl.


      :)😉


      • KIMCID

        no teď se do toho dá Lukašenko tak snad ti optimismus vydrží :D

      • Ty co neopíšeš nenapíše co?

  • Tiscali - dost dobrý novinový frajer. Konečně se našel někdo, kde zveřejnil realitu jaká je. Bez ideologických příkras. Jak je u nás aktuálně zvykem. To v Černínském paláci máme takové tlučhubu a demagoga. Na tribunce s naší vlaječkou na stole hlásá taková moudra: 

    "Rusko se podle Lipavského snaží „rozložit bezpečnostní architektu"

    To je panečku vzor hlupáctví. To je koncert pitomin. Když absolutně všichni na světě už vědí, jaká je ve skutečnosti realita. A nejhorší je, že tady tento mluví jakože za nás za všechny.

    • tak Ukrajina by mohla vyhodit do vzduchu celou Moskvu a furt by to bylo málo za to, co za šílenosti pachá soudruh Putin u nich, už jen tím vpádem. Tam jde ale o to, že dělají Kremlu úplně stejné škody, ale s podstatně méně obětmi. Navíc v rozhovoru s těmi sovětskými klauny vůbec nešlo o potvrzení vyhození toho zbědovaného mostu soudruha Putina - viz. můj komentář. Tam už toho vyletělo více na tom Krymu a BYLY TO VOJENSKÉ CÍLE :) , které Ukrajina zasáhla, žádné civilní... v minulosti. Na civilní cíle - kritickou infrastrukturu v Bělgorodské oblasti, začala Ukrajina útočit až nyní, kdy s tím začal zase po léta intelektuálně zbědovaný Kreml.. :)  čiže soudruhu, je třeba se naučit chápat význam textu..

      • goyim

        "Na civilní cíle - kritickou infrastrukturu v Bělgorodské oblasti, začala Ukrajina útočit až nyní."

        Na civilní cíle Ukrajinci útočili celých 7 let na Donbase. Nemluvě o používání civilistů jako živých štítů. Vše doloženo HRW a Amnesty Int. Měl bys trošku ubrat toho koolaidu. Přeci jen, znalosti jsou síla, ne ignorance.

      • KIMCID

        leda ve snu

      • mun.go

        "... co za šílenosti pachá soudruh Putin u nich, už jen tím vpádem..."

        Všechny ty šílenosti nemusely být, kdyby Ukrajina dodržovala to co podepsala.

         

      • Překvapuje mne, jak často používáte slova "soudruh, soudruhu", i když při Vaší informovanosti zajisté víte, že v Rusku už na "soudružství" dávno netrpí; a z  dřívějších reakcí pana kyselika zde na tiscali.cz, bych jej na tento prototyp člověka také netipoval. Ale je to samozřejmě Vaše věc a právo, myslet si to, co chcete, a vyjádřit to, že?😉

        • goyim

          To bude asi jen reflex uvědomělého Evropského Svazáka.

  • Tak že s odvetou počítali a brečí zbytečně 

    • josef.chmela

      Ne zbytečně, brečí účelově aby opět vysomrovali více peněz na válku a více zbraní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit