Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už by měla přijít k rozumu naše vláda, ale i celá EU. Mělo by tam na Ukrajině dojít k vyhlášení referenda s otázkou, východ nebo západ. Ten, kdo by vyhrál tam pak vládl. Ostatní by se pak buď od stěhovali nebo podřídili. Bylo by to bez boje, ničení domů, podniků a nedošlo k zabíjení lidí na obou stranách. Dnes vidíte, že sankce dávané EU a schválení vládou ČR spor jen vyhrocují v neprospěch lidí tam žijících. Ten, kdo s tímto souhlasí by měl raději odejít z vlády i EU. Ušetřené peníze bych raději dal na zdravotnictví a školství. Je to prospěšnější pro náš lid.
  • Klicko ma nadelano v gatich ,boji se ,ze Putin pujde dal nez na Ukrajinu a je mozne ,ze ma
    obavy pravem .Ted uz neni hrdina ,co svolaval na barikady ,ale docela obycejny ustraseny
    obcan,ktery by nejradeji vratil cas ,kdyby to slo.Po jeho ODVAZE a zapaleni pro boj uz neni ani stopy.Hlavne ,ze on a jeho rodina zije v Nemecku v pohodli a bezpeci,to je pro nej dulezite.
    On privedl Ukrajince do valky a ted kouka ,kde nechal tesar diru.Samozvolena vlada s POROSENKEM neni lepsi.Ani bych se nedivil ,kdyby utekli do zahranici ,jako to udelali Cesi
    pred 2 svetovou valkou.
  • Je to jejich problém, ať si ho vyřeší sami. nemontovat se do toho.
  • nenapadli ukrajinu náhodou mimozemšťané? *1* Vypadá to tak.. *1* Alias Porošenko lže, jako když tiskne.
  • To po čem Putin netouží vůbec je zabrat prodluženou Ukrajinu ,aby pak Rusko Ukrajince živilo a platilo jejich dluhy.To rád přenechá bankrotující EU.Celá komedie s Ukrajinou byla spuštěna USA záměrně,aby byla ve světě vyvolaná komedie,že je nutná světová válka.Svět pak začal zbrojit a dával USA zbrojní zakázky.To jediné by mohlo ještě zachránit USA od státního bankrotu.Putin může nejvíce ublížit politickým lumpům na Západě,když se Rusko harašení zbraněmi nezúčastní.Místo toho začne uzavírat produktovody na Ukrajinu a do EU.Navíc rychle ukončí obchodní výměnu s EU a Ukrajinou.To dokonale stačí k tomu,aby se EU řítila do státního bankrotu,včetně Česka.Takto,v moderní době válčí rozumní státníci,jako je Putin.Tento druh válčení pak ukáže jaké má EU ve vedení trotly.S těmi hlupáky co v Česku vládnou,čeka v zimě Čechy studený odchov.Jednou už na Zemi Velká doba ledová byla.V Rusku je třeba ještě svižněji prosazovat trend,aby se naučilo Rusko být soběstačné ve výrobě všech výrobků pro Rusko.A nenechalo už se nikdy EU surovinově drancovat.Surovinové a nerostné zdroje pošetřit pro další generace Rusů.Takto pak bude Rusko světovou jedničkou.
  • skoda z nejsem Iron Man - nevite nekdo jak udelat ten paladiovej reaktor? :-DDD

    to by se tem ketenum na UK protahly ksichty :-DDD https://www.youtube.com/watch?v=4rqOI7pwpH4
  • Otolev má otce Ukrajince a mámu Češku! Odtud se bere jeho nenávist k Rusům!
    • "pološmejd"...
  • Na ukrajinu především vpadl se svými bojůvkami a zneužil ktomu i uk armádu sám Porošenko, rozpoutal násilí a vraždění ateď neví co s tím.Místo civilizovaného, politického a demokratického řešení lže, štve, nechává vraždit vlastní občany a ještě hledá pomoc a podporu u západních spojenců, kteří místo aby jej přitlačili k demokratickému řešení, celou situaci ještě svým lhaním a protiruským štvaním zhoršují...že tam denně umírají lidé je jim úplně jedno. Pak se diví, že není důvěra v politiky nebo že k volbám do EP přijde minimum voličů..... *12*
    • Doufám,že ty hujerové co nám tady mizerně vládnou jsou již připraveni k boji a mají ssebou pemprsky v dostatečné kvalitě a jdou nám příkladem a příjdu se na ně před MZV podívat jak mají naleštěné šavle a namaštěné huby.
  • Druhej Chernobyl na ty zapareny ukrajince!! *16*
    • jenže když špauskutně zafouká tak ten spad bude všude I v RF. Mysli trochu taky na povětrnostní podmínky.Musíš se ještě mnoho učit.
  • Došla i na Ukrajinu a Porošenka ! Porošenko pláče, Obama řehtá jako kůň a Merkelová bučí jako šílená kobyla ! Nebýt Ruska, dopadlo by to v Malorusku jako v Jugoslávii! Putin se snažil do poslední chvíle válce zabránit. Porošenko rozdmýchal vlnu násilí a válečný konflikt a teď pláče jako malé děcko, kterému sebrali hračku. A západ! Banda tupounů! Obama má na svědomí Lýbii , Egypt, Palestinu, Sýrii, Irák a další státy! A ten se bude chvástat osel? Co má Amerika společného s Arabských světem? Nic. Počet Američanů zde žijích se dá spočítat .Ale v Novorusku bydlí několik set tisíc rusky mluvících obyvatel a to je důvod k jejich ochraně! Putin chrání Rusy, Obama jen ropu a kapitalismus ! *16*
    • Možná že Putin chrání Rusy ale jen ty lepší a obyvatele glubinky má na háku stejně jako Obama. Byl jsem v Americe za Obamy, byl jsem v Rusku za Andropova I za Putina. Můžu srovnávat. Kde to bylo nejlepší?Upřímě to bylo za Tita v SFRJ.
    • No a ty bučíš jak týden nepodojený skot domácí *1* *1* *1*
    • Heil Putin ! Heil Putin ! Heil Putin !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit