Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • západ si do čela volí krajní levici, což jsou jen mopslíci globalistů a islamských invazistů... znamená to, že lidé na západě jsou ok s útoky nožem, rostoucími případy znásilnění, likvidací kultury, historie a evropských tradic...

    ve střední evropě toto ale nechceme, takže ty migráčky si nechte u sebe a nám je nenuťte, tady nikdo nic africe/ arabům nedluží a pocitem bělošské vinny tady nikdo netrpí.

  • josef.chmela

    Britské konzervy dostaly na pr.el. Tak dopadnou i tzv. "konzervatisté" v podání ODS a jejich pucfleků z pětišmejdů i u nás. A to bude jen dobře. Nic horšího nás totiž už nemůže potkat než jsou pětišmejdi.

    • mun.go

      Nejsem si jist, zda ODS v ČR je konzervativní tak jako Conservative Party ve Spojeném království (kteří se tam drželi u moci přes své skandály téměř 10 let).

      • josef.chmela

        To já také ne ale oni se tak prezentují.

  • O řadě jeho názorů není jasno. Podstatné jsou jeho postoje k Ruské federaci (sankce a nesmyslné zbrojení proti Ruské federaci), postoje k imigraci - zde to vypadá na reformičku, ale právě labouristé jsou tou stranou, která se může mimo jiné „chlubit“ rostoucím počtem muslimů v členské základně. Je celkem jasné, že právě muslimové byli jednou z důležitých voličských skupin strany. Dále bude důležitý Starmerův postoj k podpoře či nepodpoře války na Ukrajině - nelze si dělat iluze. Ekonomika půjde nastartovat jen když dojde k přehodnocení cen energií,  Green Dealu s větrnými škodlivými elektrárnami například. Ovšem lze se dočíst, že v oblasti plnění cílů Green Dealu lze očekávat skutečně velmi radikální kroky –
    od ukončení používání fosilních paliv až po totální likvidaci zemědělství. Ekonomice by prospěly vhodné investiční pobídky (o těch nový vůdce nehovořil),  ale výdaje na zbrojení budou nadále jistě veliké - tandem Británie, USA, Austrálie, Izrael, případně i Kanada, je ve své krátkozrakosti a zabedněnosti dlouho nezměnitelný. Ale sliby pro veřejnou spotřebu novopremiérovi, jsou v této podobě dobře poslouchatelné... To,byl také účel. Žádný politik nesplnil většinu svých slibů. V oblasti růstu životní úrovně občanů Británie nastanou jen kosmetické změny, pokud se do toho rázně nevloží učitelskej fazolka a jiříček - skokan, tupý čumáček...Jsem spíše skeptik, ale rozhodně bude preálpolitika Starmerova  alespoň o nějaký ten fous lepší, než u představitelů dosavadní výkonné Sunakovi moci, Antone Pavloviči. V příštích volbách bude mít Farage v rukou silné argumenty proti Starmerovi a bude mít proto násobně více voličů.

    ---------------------------------------

    Bez defenestrace a průvanu v londýnských kancelářích Mafie v City je to
    jen přepřahání a divadlo - u moci zůstává ona Mafie a Britům
    zůstávají také dluhy, které ani jim nikdo nevezme. Kdo se skutečně
    dokáže vyrovnat s výsledky a následky organizované imigrace právě tou
    Mafií, tedy provede důslednou a radikální deportaci, a také likvidaci
    pedofilie, obchodování s adrenochromem a orgány a satanismem, ten teprve
    bude záchranou Británie. Bude ovšem muset jít proti nejvyšším, i skutečně vládnoucím,
    kruhům.

    • Už magůrek Starmer zaúřadoval - první den zrušil navrácení nových nelegálních imigrantů do Rwandy. Už také vyhlásil, že bude intenzivně podporovat vojensky Ukrajinu. Ženu má židovku. Vyhlásil postihování nositelů antisemitismu (ovšem rozuměj - jistě i nositelů boje proti sionistickému satanismu, tedy z toho pramení i povinnost tolerovat/nekritizovat genocidní Izrael). Zvyšování životní úrovně Britů ? S tou to asi bude jako u nás s vládní podporou Klokánků. Životní úroveň chce zvýšit  finančními podporami - zrovna to nevyznívá jako investiční pobídky. Vůdcem labouristů se stal v roce 2020 - a při výkonu funkce prý nesplnil žádný z dříve proklamovaných bodů, možná pár z nich jen částečně.

  • ...možná zvítězily i z jiného důvodu, každý nechť si odpoví podle svého...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit