Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kágébácký bastard Koňská hlava dostane Hlavní cenu!
  • Bobo,i v Praze je docela obsažná Universitní knihovna kde se treba docteš co ti chybí.To bych ti jako doporucil dostudovat-vùbec,kolik lidí si fandí to ci ono vedet... *3*
  • Lavrov je u mne novodobej Kissinger
  • A Putin se svým klanem jako Hitler. Ten se taky považoval za boha.
  • tečka je kozomrd a kouří pera za prachy.
    • tebe se.e že ne tobě
  • Nějaký ubožáček tady krade můj nick. A podle toho taky vypadají ty komentáře..........
  • Jestli se jedná na Ukrajině o fašisty tak tedy těžko v tomto případě se jedná o Rusy. Tolik k zaslepeným fanatikům, kteří zobají Američanům z ruky ty jejich báchorky. 5 miliard dolarů nainvestovalo jakési USA (nebo někdo jiný z pochybných spolků v USA?) do Ukrajinských spolků. Proč? No to nám předvedli amíci v podpoře teroristických akcí na Majdanu. A k čemu je západ vedl? Názorně předvedli v Kyjevě novodobí Banderovci, ze kterých se vyklubala nynější rádoby vláda na západní Ukrajině. Takže jestli se jedná o teroristy, pak se jedná o státní terorizmus USA o to víc, že pokrytecky okolo sebo šíří ozon lidumilství a demokracie. Rusy jsem v 68 roce považoval za okupanty. Západní soudruzi v čele s "nejvyspělejším státem vesmíru" USA mě po roce 89 přesvědčili, že :
    1. V 68 roce měli komunisté pravdu, co nám o západu říkali.
    2. Proti globálnému terorismu v podání USA s výkonou mocí NATO jsou Rusové z roku 68 nic.
    Američané potvrdili, že jejich historie se s nimi táhne jak červená nit. Od genocidy indiánů mají nakročeno ke genocidě světové.
    Hezky požidovsku ukazují na druhé, aby zastřeli vlastní lumpárny. A těch již napáchali tolik, že již je zakrýt nedokáží. Rusové neinvestovali a nepodporovali fašistické spolky na Ukrajině. Naopak bojují proti nim. Že se to Američanům a jejich satelitům nelíbí? To je jejich problém, ale ať tám nehloupnou hlavu lidem. Za krizi na Ukrajině, nesou plnou vinu USA a jejich patolízalové. Snažit se zastírat to co páchám na Ukrajině tím, že budu poukazovat na Rusy- to je směšné a na úrovni těch, kteří jsou podobných křiváctví schopni a včetně těch, kteří jim tohle věří.
  • Ústečák,klepl hřebík na hlavičku.Důvod se vždy najde, amíci a rusáci mají bohaté zkušenosti
  • Ten fašistický *** Lavrov evidentně nechápe rozdíl mezi občanem RF a rusky mluvícím občanem jiného státu. Navíc jediní, kdo na Ukrajině ohrožují rusky mluvící občany Ukrajiny jsou ruští špioni a diverzanti.
    • Ten zločinecký ksicht Lávra-Lavrov vyhrožoval světu před časem, aby dal ruce pryč
      od syrského vraha Asada, dnes vyhrožuje všem těm, kteří by ohrožovali agenty a
      vrahy, ruskojazyčné putko-soldáty , kteří nechtějí nic než ochraňovat ubohé rusky
      hovořící lidi!
      • A kdopak rozhodl , že Asad je vrah? USA a všichni to po nich papouškují . To opravdu sedí, když USA mají na svém kontě mrtvých více než dost a to po celém světě a sami si střílí i svoje prezidenty, když neskáčou jak Wall Street, FED a zbrojařské i těžařské korporace pískají. Undatro - jinak tečko, neplácej tu nesmysly, jsi trapný.
    • Američané diktují všem a to po celém světě a dokonce i neanglicky mluvícím občanům . Na jakých základech USA vznikly -. tedy na genocidě Indiánů a zabrání jejich země pro sebe, tak stejnými principy se snaží neustále udržet a roztahovat a diktovat celému světu. Indiáni všech kmenů by mohli povídat, kdyby je nevyvraždili ze 100 milionů na pouhé 2 miliony. USA ať drží hubu, už jich většina lidí má dost. V Jugoslávii ukázali, co jsou zač.
    • tečka je dobrý kuřák per už od mládí, ale teď je lepší protože nemá žuby a nemůže kousnout, toho Nota prý kdysi kousl. *3* *3* *3* *4*
      • Je to nedávno, ukousl Notovi jedno varle, a Not se s ním kvůli tomu rozešel. Že je Not takový puntičkář. Já bych ale Tečku odhadoval spíš na mladého člověka, absolventa nějakého soukromého vzdělávacího ústavu, něco jako Langrovo CEVRO.
        • Kdepak tečka je starý blb a úřadoval už kdysi na Atlase coby XYZ nebo Petr, když tam požadovali registraci a začali zveřejňovat I.P. adresu přeskočil sem, ale chujoviny píše naprosto stejné, on to má někde zaznamenané a jen nějaké slovo obmění, zpočátku si tam i vyléval srdce a prozradil že má 75 let, no a to je už 2 roky, čili 77.
          • To mohla být jenom taktika od Tečky, že je starý člověk a tudíž zkušený a důvěryhodný. Takové blbosti co tady píše se dnes učí ve školách, tak to může být absolvent tak před dvěma třemi léty a podařilo se mu sehnat tohle hnusný zaměstnání, ale dobře placené.
      • Kolik za to ten tečka bere? Za to kouření?
        • On kouří především svého řídícího důstojníka.
        • Prý 300 Kč ale obědnávka je přes liberal shark, víc nevím.
          • ...objednávka...
          • Obědnávka objeda přijde laciněji, soudružko!
  • Já to vidím jako boj 2 velmocí. Není pravda, že studená válka skončila. To jen demokrat-snílek Gorbačov se shlédl v západní demokracii. Proč taky ne? Vždyť mu nic nechybělo a sytý má na rozdíl od hladového jiné priority, chce také hry! NATO je seskupení spíše útočné než obranné. Německo by nemělo alespoň 100 let zasahovat do světového dění, nakonec se k tomu dobrovolně zavázalo. Vždyť v posledních 150 letech již 3 krát vyvolalo válečné konflikty. A charakter tohoto národa se nemění. Že je nyní demokratické? A jaké bude za 50-100 let? Lehce se najde jedinec, jenž bude chtít napravit křivdy ze 2. sv. války.
    USA a NATO mají zájem o to dostat se co nejblíže k Rusku, podněcovat tam skupiny či skupinky nespokojených a zevnitř rozbít impérium. A nespokojených se najde dost všude, na Východě i Západě. Třeba lidí, kterým se nechce dělat, salonním či hospodským revolucionářům. I na Ukrajině měl na nepokojích v západní části sektoru úlohu Západ. Jen si vzpomeňte, jak nestydatě tam jezdili politici západní, Ashtonová, Fule, a další. Vyzývali bývalou vládu, aby demonstrující a násilníky nesankcionovala. Nyní ukrajinskou prozápadní vládu od toho neodrazují. A nebuďme naivní, že Rusové čekají se založenými rukami. To ve vlastním zájmu ani nemohou! Já si také nepustím lišku do dvora, natož do kurníku.Vážení to je špinavá politika a každý politik, nikoho nevyjímaje je současně egoistický darebák nebo alespoň naiva. Byl jsem kdysi na Ukrajině a neviděl jsem rozdíly mezi lidmi. Tato situace bude mít dalekosáhlejší následky - je zdrojem nenávisti dvou bratrských národů. Hej Slované, Germáni se spojují, vy se mezi sebou perete. A proto "doloj"s takovou demokracií!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit