Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle našeho nového prezidenta se má dolních 10.000.000 na co těšit. Přilepší si nezaměstnaní a lidé v důchodu! Jenom bych připomněl, že jak bude ČSSD opět u moci, tak budeme mít konečně ty "SOC" jistoty a budeme opět ekonomickým tygrem v Evropě.
    Nakonec nám budou zdarma sypat prasečí chřipky, metylalkoholy a různé očkovací hitparády, místo eutanázie. No není to komfortní koncentráček?
    Prostě *11* Fakt díky, moc super
  • příště už se bude nezaměstnanost stanovovat podílem nezaměstnaných na počtu obyvatel v celé Evropě a to už bude tak nízké číslo, že se tím nikdo nebude ani zabývat. V tomhle úchylném státě je každá manipulace dobrá. Vždyť jaký skvělý přínos mají např. Drábkovy nucené práce (předpokládám, že doznají jen kosmetickou úpravu poté, co je Ústavní soud zakázal) nebo úžasný systém DONEZ, kdy lidi, kteří na to mají povahu, obden kmitají na jim určenou poštu v určenou hodinu a běda když se o pět minut zpozdí. Jsem přesvědčen, že trochu hrdý člověk na takovouto buzeraci zareaguje tak, jak bych to udělal i já, že z úřadu odejde. No a tím skvěle vylepší statistiku nezaměstnaných. Ten, co odejde je sice také nezaměstnaný, ale "díky bohu", už se do statistiky nepočítá. Takže jen tak dál a vzhůru k ještě nižší rádoby nezaměstnanosti.
  • Žít v minulém režimu opravdu byla neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
  • Ono se není čemu divit, vláda škrtí rozpočet jak může, zvyšují se daně, je jasný i sedlákovi, že to vede ruku v ruce k menším ziskům firem, zakázek je málo, pak jsou firmy nuceny jít tzv.pod cenu, nevytváří zisky a to je celý začarovaný kruh. Jen náš mistr od financí je všeználek společně s předsedou vlády. Vláda totálně zkrouhla podnikatelskou sféru, střední vrstva už není střední vrstvou, ale pomalu a jistě chudinou. Co dělá tato naše vláda proto, aby byly menší výdaje ze stát.rozpočtu - vůbec nic, naopak - vyšší nezaměstnanost přináší větší výdaje na podporu, menší je samozřejmně i tím pádem příjem na straně daní. No hlava mi to nebere, co máme za vládní elitu, státní dluh neustále narůstá o desetitice na hlavu. Při loňském šmelení s DPH také spousta firem musela dávat výpovědi, investoři raději odešli jinam - to je jen začátek velké nezaměstnanosti, a bohužel chudoby obyčejných lidí, je to hodně smutné, žádná dobrá perspektiva nás tu mnoho dlouhých let nečeká díky takovým politickým odborníkům, co sedí ve vládních křeslech a za nic nenesou odpovědnost. *10* Stydím se za své příjmení, i když za něj nemohu...
    • a čím déle tento systém potrvá, tím horší budou následky. Už nyní se roztočila očekávaná spirála smrti: škrty - recese - větší škrty - větší recese. Takže ty pořádné škrty teprve přijdou.
    • oprava desetitisíce
  • Ukrajince vykopat,jeste jednou:VYKOPAT!!! smer zem puvodu,a nezamestnanost bude na cca dvou% *3*
    • Slováky a Vietnamce a máme práce habaděj. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit