Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karlovarský festival mě zklamal na doživotí. Je to jen druho- nabo i třetiřadý provinční pidifestiválek. Byl jsem před pár léty na něm a koupil jsem si tzv. festivalový pas. Rezervace SMS nešla, filmy byly festivalově velice hodnotné a nesmírně umělecké. Do kina si rád chodím po práci odpočinout, ale z těchto festivalových představení jsem šel s další depkou na hrbu.
    Před Thermalem pořadatelé zábranami zúžili průchod na lázeňské kolonádě asi na polovinu, no a to by skutečně byl div, kdyby se tam neudělal dav, že? Ten dav korzujících lázeňských hostů tlačících se v zúžení pak Česká televize podávala jako dav nadšených fanoušků. Laciná propagace...
    Zdá se mně, jakoby si Bartoška, už neobsazovaný kdysi idol dívek a žen, silou-mocí držel flek, aby se vůbec uživil. Možná by ministerstvo kultury mělo přehodnotit selským rozumem další setrvání nejspíš prodělečného podniku, nedat na kecy zprofanovaných takyznalců umění a nepumpovat do bezedné černé díry finance ze státního rozpočtu. Kolik se zaplatilo Malkowichovi, Travoltovi a dalším velkým hvězdám světového herectví, aby se tu ukázaly? Já bych to za ty prachy také vzal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit