Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Místo podpory neziskovek a podporování rozšiřování islámu jakož i stavění mešit by se mělo financovat smysluplný vývoj léků na nemoci které sužují lidstvo! Ne aby farmaceutické firmy jen hrabaly jako smyslů zbavené!

  • A. Hollý byl excelentní český chemik, zatímco M. Kalousek je mizerný chemik a ještě mizernější politik. Hollý zůstal věren své chemii a Kalousek zradil vše, co se zradit dalo. Proto si vážím Hollého a opovrhuji lidmi typu Kalouska.
    • gaheris

      A to je ještě Kalousek padákovej expert!

  • Pan Holý byl naší společností absolutně nedoceněn. My budeme raději glorifikovat Havla, Palacha a stavět jim pomníky, volit spolupracovníka StB nebo mladého politiky, který začínal už před revolucí v Národní frontě a pohbuje se od té doby v politice dosud. Jiní vyhází květiny od památníku padlých a záíroveň nadšeně tleskají Štěchovi, normalizačnímu bolševikovi. A lidé jako pan Holý, kteří opravdu něco dokázali a věnovali celý svůj život výzkumu a pomoci lidem přejdeme jedním článkem. Kolik mladých lidí ze 100 by vědělo, kdo byl a čím se zabýval? . Je to nějak postavené na palici. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit