Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To přiznání je na kriminál. Jak si může někdo přivlastnit beztrestně peníze pojištěnců a nakládat s nimi jak se mu zalíbí, To by se mělo trestat
  • jakej byl strašnej útlak za komančů, nemocnice zadarmo a bez výběru pacientů--
  • Všichni ministři topky jsou vedeni Kalouskem. Možná i někteří další v četně Nečase. Kalousek je největší zloděj, který nakradl miliardy a teď uplácí policii, soudce a další. Vsadil na Schwanzerberga, který potřebuje další peníze k udržení svých panství (získaných povodem v restituci, a který tvrdí, že má peněz dost - tudíž nepotřebuje krást). Kalousek by se rád prostřednictvím Karla udržel u moci a hloupí pražané a snadno ovladatelní a nezkušení studenti a velmi hloupí tzv. umělci si nevidí ani na špičku nosu a nechají se Kalouskem ovládat.
    Kdyby zloději ministři, poslanci a další ( kteří se nestydí) vrátili, co nakradli, máme se dobře.
    Ministři rozdávají odměny náměstkům a ti zase větší část odměn dávají zpět ministrům.
  • ... a kde jsou vaše přísahy??? Tohle přepočítávání zdraví na prachy je jednou z největších porevolučních prasáren....
    • Ničemu nerozumíte. Lékaři léčí, firmy vydělávají.Tak to je. Přísahu do toho nepleťte.
  • A jak se pak na tom krasne ukazuje politikum ze soukroma nemocnice je dobry hospodar no podivejte v cislech: statni jake ma ztraty zato tady soukroma ta jede pekne vydelava....a tak je to ze vsim
    • státní taky vydělává a slušně.....ale špatně hospodaří....a TAK je to se vším *3*
  • To je obchodování se zdravím i se životy občanů. Je to poršení naší ústavy, že každý má právo na bezplatné zdravotnictví i proti charty lidských práva a svobod, kde je první článek, že každý má právo na život.
  • Jo milí zlatí, to je ono.Kult zlatého telete do všeho.Zdravotnictví nevyjímaje!A už se mnozí-mnohdy fanatičtí příznivci dneška,diví,že? *13* Ale pozor,tato společnost již jiná nebude.Bariéry jsou postaveny,mantinely nastaveny.Klasický model platbyschopnosti v kapitalismu.Ten kdo "money" má,ten jede přeci!
  • Ano, zdravotnictví je pro mnoho firem pouhý byznys,to je pravda, ale lékaři jsou ti poslední, co za to mohou !!!!!
  • A zavedl to tady jeden z největších ekonomů světa, jehož příjmení začíná na K a končí na "laus". (Pozn: v přeladači mi naskakuje termín "veš")
    Jestli on nebyl nějakým potomkem ukrajinských nacionalistů v čele se s. Banderou. Proto také změna jména Pružinskij. Jeho úkolem asi bylo totálně rozložit Československo politicky a v součinnosti s Havlem i hospodářsky.
  • Mohu potvrdit podle názoru jedné paní,která celý život dělala zdravotní sestru a když měla příhodu /a to zkutečně i chvílemi vnímáte okolí/ no a dnes,kdy je jí 75 tak uvádí jak nad ní meditovali jestli to má cenu ji ještě resiscitovat !!! Nebo je u nás dobrý zubař a zubařů je málo a zrušil smlouvy se všemi pojišťovnami protože se proslýchalo,že si nechá platit od pojišťovny a ještě bere určité polatky keš.No a dne je vytržení prvního zubu u dítěte za 1500kč a to prý je polovina platby zahraniční sazby!!! No a před převratem bylo pochopitelně ošetření zdarma a děti do 18 let,když přišli třeba o zub měli nárok na ZLATOU náhradu!
    Přidám jak psal některý de b i l. Hlavně,že nám nevládnou komunisti!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit