Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jejda to nám někdo pěkně otevřel oči! To jsme tady rádi, že se našel lidový kazatel, který nás vyvede ze situace.Zejména je dobře, že víme o těch "s r á č i" co mají moc.A je moc dobře, že nebyla opomenuta ani ta feministická propaganda.To je nám překrásný dort ultrablbostí od Pejska a Kočičky. Teprve takto v celku vynikne ta správná květnatá blbost textu.

  • Jedná se o důsledek působení mafiánských/estébáckých struktur, méně viditelných. Oficiální politická reprezentace závisí na této struktuře. Je lépe volit takovou politickou reprezentaci, kde není příliš moci v rámci jednoho subjektu (např. Burešoidi mají příliš velkou moc), ale i taková zdařilejší volba by byla pořád příliš málo. Dále je dobré vědět, že státní instituce a média (státní i nestátní) jsou nějakým způsobem závislými - výrazně ovlivňovanými. Mnoho podstatných informací zůstává skryto, namísto toho se objevuje balast. V České republice mají s r á č i poměrně velkou moc. Jsou státy, kde jsou na tom ještě mnohem hůře. To ale neznamená, že si máme pochvalovat naše mafiánské struktury. Existuje zde také souvislost s feministickou propagandou - jeden z velmi významných rozkladných prvků.

  • Je zajímavé sledovat historické paralely. Socialismus budoval, drancoval přírodní zdroje, ale aspoň trochu se snažil aby se šetřilo materiálem, jeho výrobky byly opravitelné i když s nedostatkem náhradních dílů. Pak se objevil nedostatek toaletního papíru, dámských vložek, banánů, ve Varšavské smlouvě to začalo skřípat a Socialismus zkolaboval.

    Kapitalismus budoval a buduje, drancuje přírodní zdroje, výrobky jsou mnohdy neopravitelné, tak se vyhodí a koupí se nové, skládky se plní, odpad po planetě se šíří.....teď se objevil důsledek globalizace zkornatělý virus, úmrtnost sice nízká, nicméně nakažlivost vysoká (je lhostejné odkud pochází, zda se jedná o přírodní výtvor nebo výsledek tajných laboratoří, efekt je stejný), je nedostatek roušek, respirátorů, desinfekce, burza se hroutí, NATO skřípe....tak mi něco říká že Kapitalismus s jeho pohádkou "nekonečného drancování a neomezeného růstu" je rovněž před kolapsem. Koronavirus není příčina zániku Kapitalismu, je to pouze jeden z nejviditelnějších průvodních symptomů.....

    JE ČAS HLEDAT NOVÉ CESTY EXISTENCE V SOULADU S PŘÍRODOU A PLANETOU.....pokud se nezměníme, "poslední prostě zhasne" nebudeme první ani poslední civilizace která svůj vývoj na planetě nezvládla....😉

  • miluješ ho? třeba ti dá pusu,ale respirátor ti nedá,za to mu nestojíš.


  • zdraví je přece zadarmo a má se o něj postarat zdravotník ! Takže když někdo onemocní je to jeho vina a  občan má právo žádat po nich léčbu na světové úrovni zdarma a hned.A protože není nic amorálnějšího než peníze v rukou lékaře,mají plat podle toho.Epidemie je samozřejmě vina zdravotníků a očekává se,že ji ihned a na vlastní náklady zastaví.Ohrožení jejich života se nepočítá,protože sebeobětování je jejich morální povinností,samozřejmě zdarma. 

  • A na takovou slátaninu jsi přišel kde?To si vyprávíte na Letné nebo když s Milionem chlívů hulákáte v ulicích?

  • mun.go

    Nejde jen o personalistiku.

    Pokud se nahlíží na zdraví a život člověka jako na obchodovatelný statek, je něco špatně.

    ... otázka českého zdravotnictví: privatizovat, nebo ne?

    Plíživá privatizace českého zdravotnictví

  • Babiš má sám tolik problémů s vlastní chamtivostí,že po něm sotva kdo může chtít aby se staral o zdravotnictví,kterému ani pořádně nerozumí nebo o ty Čechy,po kterých mu vlastně nic není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit