Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano pane dzixy plne vas chapu a souhlasim. Dnes si sve prosadili lekari, priste prijdou dalsi. Jak k tomu pak prijdeme my chudaci, kteri profitujeme z onech 100 miliard, ktere podle odhadu ekonomu rocne stoji Ceskou republiku a jeji danove poplatniky korupce a jeji dusledky (zaznelo na predvolebnim setkani pana Necase s byznysmeny v hotelu Mandarin Oriental 3. kvetna 2010). Tak to tedy v zadnem pripade! To mame take zacit protestovat a dozadovat se svych penez?
  • Jaké vracíme se, jak jednou dá zaměstnanec výpověď, nemá se co vracet, když chce vzít výpověď zpět, musí se na tom shodnout obě strany, zaměstnanec se zaměstnavatelem. Ty bláboly, že vezmou výpověď zpět, to je nesmysl, výpovědní doba dva měsíce běží, pokud zaměstnavatel nenapíše zaměstnanci, že souhlasí se stažením výpovědi.
  • Kdo zná situaci hradišťské nemocnice, ten není postupem Karáska překvapen, tuto nemocnici ořezal na kost, takže dnes bych to nazval poliklinkou s rozšířenou působností. Internetem už dříve proběhlo několik sdělení o poměrech v této nemocnici a ta nemá s normálností co do činění. Odchodem Karáska bude mít možnost vrátit nemocnici na dřívější úroveň.
  • Škoda, že se za tu vyděračskou akci lékařů nechovají i ostatní ředitele jako ten v Uh. Hradišti. Hned by bylo na platy ostatním slušným lékařům. Za vyučenou by měli dostat i v Havířově i ve Zlíně, zřejmě dobré buňky narudlých lékařů.
  • vsechny bolsevicky reditele bych na hodinu vyhodil.divim se ministrovi ze to neudela hned.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit