Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud EU nedokáže podchytit všechny, co přijíždí z těchto oblastí , dávat je po návratu do karantény, protože to se dělá běžně u zvířat a u lidí přijíždějících z takto rizikových zemí je to prostě naprosto nezbytné , tak z toho bude epidemie i v EU a pak už to nezvládne nikdo. Neschopnost demokratických vlád je opravdu nebývalá. Jen si vzpomeňte, co všechno dokázali udělat na zastavení ptačí chřipky v Asii a EU byrokratická a naprosto impotentní jen žvaní a nechává to jak Klaus na neviditelné ruce trhu, která pak zasáhne celou EU zcela viditelně, že se nebudeme stačit divit.
  • děkujeme,proč nemužeme být jednou vyjímka s blokování nemocí nebo spíš importu nemocí do ČR
    • Protože se musíme pořád po někom opičit. Teď je to USA *3* Přečtěte si o Ebole na Wikipedia.org jak se postupovalo v roce 1976. Oblast uzavřeli a počkali až v oblasti všichni pojdou a bylo po epidemii. Od té doby jsme udělali značný pokrok, lék nemáme, ale nakažené rozvážíme po celém světě! No asi to je záměr. Lidí je jako sr... s pozdravem váš NWO.
  • No, málem jsem se začal strachovat. Ale vrátil jsem se zpět na článek a ejhle, naše milá redaktorka Alina Holušová, velká specialistka na Ukrajinu a v podstatě na všechno, včetně posuzování vzhledu nových ministryň. Tak jsem se trochu uklidnil, protože dosud co ta paní napsala, bylo poněkud pootočené, někdy až úplně obrácené.
    Ale na rovinu kluci a holky, hledání konspiračních teorií zde nepomůže, ebola je prostě faktem, neviditelná ruka trhu aplikovaná českým způsobem přinesla své ovoce. Z těch afrických států není na žádné z našich letišť přímá linka a neexistuje žádná povinnost hlášení, odkud ve skutečnosti letí. V lince z Frankfurtu přiletí někdo ve skutečnosti z Nigérie, projde automaticky turniketem pro přílety z EU a je vymalováno. Z kým pan podnikatel tady těch 22 dnů podnikal, či dokonce i zasunul se už doopravdy nezjistí, takže lze poze doufat, že je to jako u toho tanzaňana v Pardubicích jiná nemoc.
    A teď trochu drsněji, zachovejte paniku, stoprocentně smrtelné to není a taky to úplně všichni nedostanou, takže vzorek čechů na světě zůstane. Ještě že to borci z komunální politiky nestačili využít, už vidím ty transparenty "Ebola - prostě ji vyléčíme", nebo naopak "Pražané - vracíme Vám zdraví, bez Eboly, komunistů, fízlů a estébáků" *3* *3* *3*
    • I když se infekce neprokázala, tak stejně ten mukl musí být naprostý idiot, když se v dnešní době pouští do rajzování do země zamořené ebolou. Vinu má ale i režim, který musí prostě počítat s tím, že v každém národě je určitý počet mutantů a kandidátů Darwinovy ceny a zpřísnit kontroly na letištích a rovněž na hranicích. protože, pokud by to fakt těch 22 dnů roznášel po Praze a ti nakažení taky, tak potěš pámbů! Zvláště ve státě, kde to neumíme ani zjistit a musíme s každým prdem do Německa.
      • Který režim máš na mysli soudruhu? Pitný?
  • Moderní verze virusu Ebola, který momentálně agresivně cirkuluje, může být ve skutečnosti bioinženýrský virus, podle jednoho vědce, který o tom napsal příběh na přední straně nejznámějších liberijských novin.

    „Ebola je geneticky modifikovaný organismus (GMO),“ prohlásil Dr. Cyril Broderick, profesor molekulární patologie, na titulní straně v příběhu zveřejněném v liberijském deníku.

    Broderick dále vysvětluje:

    Byla potvrzena existence amerického vojensko-zdravotnického průmyslu, který vede biologické testy zbraní pod záminkou provádění očkování pro kontrolu nemocí a zlepšení zdraví „černých Afričanů v zahraničí.“
    Dále k podpoře tvrzení tohoto výzkumu genetického inženýrství je, že americká vláda patentovala virus Eboly v roce 2010 a nyní nárokuje duševní vlastnictví práv nad všemi variantami Eboly. Patent číslo CA2741523A1 je možné zobrazit na tomto odkazu.

    Přečtěte si více o patentování Eboly a kontrole jeho výzku
  • Zaplať páááán Bůh, konečně jsme světoví, konečně jsme průměrní Evropané.... I toto je důležitá čárka do statistik v Bruselu, v případě, kdyby se nám ta nemoc vyhnula, budeme ji muset za drahé peníze dovézt, nebo na nás bude uvalena pokuta či daň. No a nyní hajdy nakoupit ze státního vakcínu, ať se nějaký Janoušek či Ritig a jim podobní nakapsují.....
  • sirak
    Vozit nakažené lidi v předterminálním stádiu léčit do Španielska či USA je vrchol neodpovědnosti až diletantizmu nejhrubšího zrna. A to ještě nejsou léky. Úplným vrcholem je přílet českého podnikatele z hnízda nákazy rovnou domů a pak se po několika dnech cíti špatně. Kolik lidí z Libérie přilétá ?Stovky ? Tisíce ? Ne, jenom pár. Proto se měl hned karantenizovat po dobu inkubace viru a pak pustit když je negatívní. To je alfa omega. Selhalo letiště, celníci, policie, administratíva a epidemiologové (ne hygienici !). Nutně vyvstává otázka, jesli je to všechno řízené a plánované.
  • A kdo jiný to sem dovlekl, než kapitalista!
    • Komunista;co to porad meles za nesmysly?Copak chudi Africane jsou kapitalisti??? Nebo komunisti???
  • Možná bychom se divili,kdo za tím stojí a potřebuje prověřit účinnost.Vzpomeňme jen na chřipku v padesátých letech a křováky.Kdo jim to tam nasadil a potom je s velkou slávou léčil..... *16* *16* *16* *16* *16* *1*
  • To máte za tu vaši demokraciji. Dobře vám tak! To se v socialismu stát nemohlo!
    • Vy jste opravdu komunista *14*
  • Proc kazdy cestujici prichazejici ze zemi ,kde je Ebola rozsirena ,neni hned po vystoupeni
    z letadla podroben testum?To prece nemuze byt drazsi nez pripadne leceni postizenych.
    • Milý kolego, v tomhle hokeji u nás nejde rozpoznat, kdo přilétá z konkrétního státu, pokud se nejedná o přímou linku bez jakéhokoliv mezipřistání. Jak jsem již uvedl dříve, borec určitě přiletěl linkou z EU, no a tam nejsou žádné omezení jako např. v letadlech do USA, kde se vyplňuje před přistáním formulář, nebo do Tel Avivu, kde se jakkoliv podezřelý ani nedostane na palubu. Prý se tomu u nás říká demokracie, kde nelze uložit povinnost nepřikázanou zákonem. A až naši borci v parlamentu něco takového přijmou (jestli vůbec), tak bude po Ebole. *3*
      • egermann;diky za vysvetleni,snad se nasi politici pouci a dospeji k nazoru,ze je lepe lecit jednu osobu nez riskovat sireni nakazy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit