Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s většinou příspěvků zcela souhlasím.Neznám Kaddafího, ale uplatňovat princip "preventivního" bombardování země,která vůči Evropě žádný konflikt nevyvolala je -nazvu to jak to cítím! - TA NEJHNUSNĚJŠÍ SVŇÁRNA JAKOU JSOU EVROPSKÉ ZEMĚ VEDENÉ USA SCHOPNY!
    Jednou to bude muset skončit, ale příbuzní obětí bombardování,kde hynuly ženy a děti se přijdou pomstít, třeba za 10 , mo¨žná i za 20 let. Chápe to ten nový bombarďák Rassmusen ???? *10*
  • Může mi,prosím,někdo srozumitelně vysvětlit,co je to bezletová zóna a je potom ten,kdo toto poruší,tedy poruší usnesení Rady bezpečnosti OSN,agresorem a zločincem?
  • Co dělá EU v Libyi? Řeší tam dluhy Francie, Anglie a USA za libyjskou naftu? Náš stát s tím souhlasí, když jsme ti právoplatní členi unie?? K nám asi přijede řešit dluhy ministr zahraničí z Mongolska. Je to na blití. Já Klause moc nemusím na moji povahu je dost nadutý, ale s evropskou unií měl a má pravdu, smlouvu neměl podepisovat.
  • Konečně dobrá zpráva. Až u nás budeme chtít změnit vládu tak nám NATO určitě pomůže. Bude bombardovat hrad a parlament. NATO je opravdu bohulibá organizace. Škoda, že nemáme naftu už by tady byli.
    Jak je možné, že naši zastupitelé a vláda mlčí a nic nepodniká, asi opravdu čekají až ti zločinci začnou bombardovat nás.
  • Je to moc divné. Co oprávňuje Severoatlantickou alianci, aby bombardovali cizí výsosné území? Kdyby takto jednali spojecká vojska Varšavské smlouvy v roce 1968 !? To se stále bývalému režimu "otlouká o hlavu". Všude jsou špinaví lháři, kteří si podle svého omlouvají své jednání a záměr ovlivňovat obchod s naftou a u nás pod rouškou demokracie a morálky zájem o navrácení majetku, na kterým měl i vůdce zlodějské revoluce Havel svůj eminentní zájem. Toto,co si dovolují polistopadové vlády si komunisté ani v nejmenším nedovolili ani navíc s takovou vysměvačnou drzostí vůči obyčejnému občanovi. *12*
    • I když jsem se za komunistů,jako antisocialistický živel byl nucen prošlápnout až ke komunistickému okresnímu soudu,tak s vámi souhlasím.To co za politický dobytek zde vládne, od údajné revoluce,tak proti tomu by museli i komunisté padesátých roků nosit svatozář.Těm "porevolučním" lumpům nestačí ,že zbídačili současnou generaci,oni zadlužováním země,zbídačují i generace budoucí.
  • Ukazuje se,že státy NATO řídí stejná banda primitivů,jako vládne u nás.Jde těmto lumpům,pouze donutit Libyi k odpuštění dluhů a nechat si od Západu rozkrást ropné zásoby.Tím,že je ropa drahá a tisíce běženců z Afriky proudí do Evropy,ukazuje,že Kaddáfí stále vyhrává.Protože takto zhoršuje budoucí výhledy Západu .A zvyšuje se nenávist obyčejných lidí v zemích NATO,proti jejich vládám.Držím Kaddáfímu palce.Jenať takto decimuje Západ dál.Naše lumpy,kteří nás do NATO zatahli,bude třeba ,v budoucnosti,odporážet za vlastizradu,přímo na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Jsou to zbabělí hrdlořezové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit