Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková tabulka nákladů na hodinu práce v zemích EU je k ničemu pokud se k tomu
    nepřipočítá daň ze mzdy a životní náklady v dané zemi. V Dánsku jsou 2x vyšší náklady na hodinu práce než ve Velké Británii. Je snad VB nějakou montovnou? To jistě ne. To by chtěl asi každý brát dánskou mzdu, daně platit v Irsku a nakupovat třeba v Litvě. *3*

    "Když českého zaměstnance posíláme do Německa a pracuje tam, tak bychom si přáli, aby dostal jen českou mzdu. Když německý zaměstnanec půjde do České republiky, tak mu firmy nabídnou německou mzdu a ještě s nějakým bonusem. Chováme se tady opravdu nezřízeně," komentuje nerovné podmínky předseda Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula.
    Čech bere českou mzdu a Němec německou - co je na tom špatného?
    Pane Středula, jak to bude, když českého zaměstnance pošleme někam do Afriky?
    Taky budete chtít aby dostal mzdu obvyklou v dané zemi? *14*
  • Do tebou uváděného stavu nás dostal obyčejný český blb svojí troubovitosti tím,že šestadvacet roků volí jen takové lumpy,kteří Česko tlačí do státního bankrotu.
  • Ha ha
  • Mám takový divný pocit, že pán by rád dělal moderního čekistu. Hádám, že ty chceš být ten ten co rozhoduje kdo bude za lhaní popraven?... asi budeš i ten co rozhoduje kdo lže a co je lež?

    Tak prostřeme si čistý ubrus... marxista, že! Stalin vzor, že? Ostatně chtíč hromadně vybíjet lidi s bezbřehou krutostí je myslím dostatečný popis komunisty. Rétorika odpovídá jak přes kopírák Stalinovým mladým letům.

    Jen mě děsí, že na tu rétoriku jste schopen pořád někoho nachytat... ano I Stalin potřeboval poskoky a ty nechal dočasně žít, ale né zas moc dlouho. To jako vážně se najdou lidi co Vám fandí i když ví že kdyby jste náhodou uspěl půjdou velmi brzy na porážku?
  • Jen tak na okraj... Neříká se "skovávat" ale "schovávat". Dále http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=%C4%8Dest Dále se píše "vládnout" (infinitiv), "Karel IV." se píše s tečkou (číslovka řadová). *7*
  • A kolikrát už jsem viděl, že české ručičky nejsou zlaté a levné, ale fušerské a drahé.
  • Česká práce zlevnila proto, že ji vykonávají nečeši. Proto by pro slovenské firmy určitě nebylo levnější, kdyby si na práci najímaly české občany.
  • Ale vaši komunisti tu stále vládnou a kradou mektale.
    Jen mají pravicové a podnikatelské převleky. Stačí se podívat na členy vlád ODS a ČSSD
    - samý komouš z KSČ. Dlouhý, Fischer, kočárník, Telička, Rusnok, Grégr, Dostál, Lánský,
    Zeman a mnoho mnoho dalších.

    Proto je v ČR stále komunistický zlodějský bordel a ne fungující tržní společnost
    jaká dobře funguje na západě již desítky let
  • Chce to krutou revoluci a při ní co nejkrutěji vybít všechen lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil.Tyto lumpy vybíjet s bezbřehou krutostí.
  • Smutné je že neumíš odpovědět.A kdy vrati Izrael území které zabral proti rezoluci Osn
  • Smutné je pouze to že zlodějnu kterou SSSR provedl podporuješ.
    Takže nejsi československý vlastenec ale proruský kolaborant.
  • Ty nejsi čech? Já jen, že na nečecha máš docela dobrou gramatiku. Nebo uvědomuješ si vůbec, že urážíš každýho kdo má českou národnost? Uvědomuješ si, že to co píšeš je blbost? ...
    Zkus republikánům v Texasu říct, že jsou to přitroublíci, protože dopustili že se do prezidentskýho křesla dostal demokrat Obama... že kdyby byli co proto, tak s tím něco udělají ale takhle jenom ukazujou jaká jsou verbež.

    Řekni to britovi... že takový hňupi, co během jednoho století příjdou téměř o všechna území na celém světě.

    Jak chceš na jedné straně označovat čechy za přitroublý a nerozumný a na druhé čekat že jako reakci ti jedinci co se díky tvé interpretaci ani nechtějí s Českým národem ztotožňovat vschopí a budou více řešit co se děje kolem nich. Uvědomuješ si vůbec že za evropský parlament, ze kterýho tečou taky perly nemůžeme? Ukaž mi "národ" který se chová podle tebe "ROZUMNĚ"!

    Jo tak ještě jednou... mistře avyboje, jak dokážeš žít, s tím že ty jsi ten nerozumný, přitroublý Český národ.
  • Promiň, ale tvůj pohled na věc... komunisti by jásali.

    Základem bylo totiž vykořenit člověka ze společnosti, aby se sobecky staral sám o sebe, aby neměl žádnou morálku a součástí toho bylo zničit jeho vlastenectví, rodinná pouta atd. Nutno uznat, že na nás zapracovali opravdu pěkně...
    Pár gaunerů ztotožnili s "českou morálkou". U krala IV zdůrazňovali, že byl nejlepším vládcem... ale nebyl čech...
    Pointa komunismu je totiž že celkově "občan nestojí za nic.... tak marš do továrny a buď rád že tě necháme žít, natož aby si takovej odpad jako čech troufnul stěžovat si!"
    Český národ prokázal maximálně to, že i když jsme relativně malá země s malým počtem obyvatel obklopeni jak z východu tak ze západu tlakem, byli jsme schopni uchovat svoje tradice(např pomlázka), vlastní jazyk, vlastní kulturu, šikovnost... a to za podmínek kdy jak ti ze západu, tak ti z východu se nás snažili vyhladit, zlomit. Ano polámaný jsme, ale pořád jsme!
    To co tvrdíš... tedy zrady z vlastních řad. To byli gauneři, těch je ve společnosti mnoho, ale vyprošuji si aby jsi sám sebe a nebo dokonce mě za to označil za zrádce, vraha. Nemůžeš přenášet morálku těch úplatných bezpáteřníků, který měli zrovna funkci na NÁROD... Nevím co tím sleduješ, že se úmyslně ohýbáš dějiny a jejich výklad takovým způsobem, aby jsi podkopal vlastenectví.
  • Ochrana státní hranice v dobách komunismu byla hlavně proto, aby lidi neutíkali. Jestli není právě problém v tom VIP ... když jsi VIP tak problémy obyčejných lidí tě jaksi nezajímají.
  • za lepším životem? a proč se většina VIP uprchlíků vrátila ?a proč když se nevrátila se sem jezdila léčit?když se tam měli tak dobře *7*
  • Tak za prvé není SSSR za druhé už není ani ČSSR.Tak že mám dotaz jsi Slovák že se o to hádáš?A pokud je Ukrajina tak demokratická a proevropská ať udělá vznešené gesto a Slovensku to území vrátí.
    Jinak se tu není o čem bavit *3*
  • Nechci se schovávat za bonmot Wericha či Dr.Strossmajera ohledně hlouposti. Fakt je,že před převratem zde bylo cca 1.5 milionů členů KSČ. To,že převlékli kabáty je věc morálky a cti. Český národ v historii prokázal ztrátu charakteru.Nikdy jsme si nedokázali vládnou. Ani Karel IV nebyl čistý Čech. A zrad ve vlastních řadách se nedá spočítat. Řadu diskutujících zde řadíte k rusofilům,urážíte hanlivými výrazy. A to jenom proto,že neznáte podstatu předložené problematiky. Jednoduchost myšlení,neznalost faktů,historie a z toho vyplývající hloupost z vás dělá to co říká MUDr. Strossmajer. Kdyby hloupost nadnášela tak....
  • Odstoupena? Po brutálním nátlaku ze strany SSSR na který si československá
    vláda stěžovala. Tomu říkáš odstoupena ty grázle? Je to zlodějna.

    Je to stejné jako kdyby tě někdo pod hrozbou násilí donutil na něj přepsat tvůj dům a pak by říkal že jsi mu ho dobrovolně odstoupil. Jsi grázl. Fuj
  • Za lepším životem a platem se vždy utíkalo z komunistického bloku do EU a USA:
    Nikdy ne opačným směrem. Z KLDR na Jih. Z Kuby do USA. Z východního Německa na západ. Komunistický otrok ani nemohl svobodně vycestovat. I toto právo mu komunista
    vzal. Musel utíkat a riskovat smrt.

    Dalším z faktorů, který nemotivuje k návratu zpět, je charakter samotného pracovního prostředí v Číně, kdy kariérní postup je v mnoha případech ovlivněn společenskými známostmi než zásluhami v práci.

    Východní Německo opustilo v letech 1953 – 61, když ještě nebyla v Berlíně spuštěna železná opona, na 2,6 milionů lidí. Je pozoruhodné, že podle komunistů tam měl být ráj na zemi. Ale lidé jim jaksi utíkali. Tak sáhli k řešení jim vlastnímu a postavili v Berlíně velkou zeď, která měla útěkům zabránit. Normální režim se snaží o zlepšení života lidí. Komunisté staví zdi a brání svým poddaným v cestě za svobodou. Také vraždili ty, kteří s nimi v jejich koncentrácích žít nechtěli. Jen u Berlínské zdi bylo zabito kolem dvou set lidí. Oni připomínají popleteného krále z pohádky Pyšná princezna, který udělil svobodu staré chůvě tím, že jí dal pilník. Rudí zločinci, zase řeší problémy, tím, že staví zdi a zakazují lidem cestování
  • fakta z historie:
    29. června 1945 byla pak celá oblast s pruhem území na východě Slovenska (který jednostranně osvobodila SSSR) odstoupena Československem Sovětskému svazu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit