Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ***To Marek: Co ty jsi taky za rudé vemeno.. *7* *9* *13* Ty i d i o t e, běž do KLDR a tam uvidíš teprve ten blahobyt...Lidé jedí krysy, protože na maso nemají peníze, nic tam nefunguje kromě trestu smrti, který je tam denně vykonáván..

    !!! Přečti si tuto knížku o koncentračních táborech v Severní Korei, m a g o r e !!!! a pak něco plácej, jsi pouze blbé individuum bez rozhledu všeobecného..

    Zde je ten odkaz na knížku:

    http://www.bux.cz/knihy/130287-utek-z-tabora-14-autenticke-svedectvi-z-pracovnich-taboru-v-severni-koreji.html#-default
    • Jelikož jsi jen nesvéprávný ubožáček, žvaň si jak chceš má to váhu mušího lejna, blbečku!! *12* *12* *12*
    • Táhni už za tou kozou, pitomče, jsi blbej, jako vánoce a myslíš si, že poroučíš světu a zatím voláš leda tak: koza, koza, méééé, méééé...
    • Přečti si knihu od Brian Reynolds Meyers s názvem "Nejčistší rasa". Tento expert studoval severokorejskou propagandu i dějiny KLDR zpochybňuje hlásání KLDR, že je poslední ostrůvek stalinismu na světě naopak tento expert v této knize říká, že KLDR není komunistická země ale přibližuje se svým hlásáním k totalitnímu nacismu a ten jak všichni víme byl pravicového založení. Je to velice zajímavá kniha přečti si ji. Pak mě prosím tě napiš tvůj názor na tuhle knihu. Koncentrační tábor, je místo sloužící k hromadné internaci nebo věznění lidí, kteří sem jsou umísťováni i bez řádného soudu nebo jiného právního důvodu. Označení koncentrační tábor bylo nejdříve používáno ve smyslu internačních táborů pro civilní obyvatelstvo v 19. století (např. v USA pro indiány, v jižní Africe v průběhu druhé búrské války). Později byly jako „koncentrační“ označeny tábory, v nichž německý nacistický režim zadržoval, vykořisťoval, mučil a zabíjel své skutečné či údajné nepřátele. Poté co byly nacistické koncentrační tábory v roce 1945 osvobozeny a byla odhalena jejich role v nacistické genocidě, stalo se označení koncentrační tábor synonymem nejhrubšího porušování lidských práv a postupně se přestalo používat jako oficiální označení existujících internačních táborů. Různá vězeňská a internační zařízení však jsou právě proto často popisována jako koncentrační tábory lidmi, kteří kritizují jejich existenci a způsob činnosti. Nikde jsem se nedočetl, že koncentrační tábor je normální vězení!Ty jsi se to snad dočetl a kde? Rád bych si doplnil vzdělání. A poslední věc jsem volič ODS, ale rád studuji dějiny, ale nepřekrucuji je jako to dělají dnešní media. Pokud bude člověk brát historii tak jak je jedině tak se zní muže poučit. Přeji ti hezký den.
      • Co tady otravuješ s Koreou, máme dost probůémů doma, néééé...Prostě nás nezajímá !!! Jdi si to nakecat třeba domů do almary, ale neotravuj lidi !!!
  • **To Marek: Co ty jsi taky za rudé vemeno.. *7* *9* *13* Ty i d i o t e, běž do KLDR a tam uvidíš teprve ten blahobyt...Lidé jedí krysy, protože na maso nemají peníze, nic tam nefunguje kromě trestu smrti, který je tam denně vykonáván..

    !!! Přečti si tuto knížku o koncentračních táborech v Severní Korei, m a g o r e !!!! a pak něco plácej, jsi pouze blbé individuum bez rozhledu všeobecného..

    Zde je ten odkaz na knížku:

    http://www.bux.cz/knihy/130287-utek-z-tabora-14-autenticke-svedectvi-z-pracovnich-taboru-v-severni-koreji.html#-default
  • *To Marek: Co ty jsi taky za rudé vemeno.. *7* *9* *13* Ty i d i o t e, běž do KLDR a tam uvidíš teprve ten blahobyt...Lidé jedí krysy, protože na maso nemají peníze, nic tam nefunguje kromě trestu smrti, který je tam denně vykonáván..

    !!! Přečti si tuto knížku o koncentračních táborech v Severní Korei, m a g o r e !!!! a pak něco plácej, jsi pouze blbé individuum bez rozhledu všeobecného..

    Zde je ten odkaz na knížku:

    http://www.bux.cz/knihy/130287-utek-z-tabora-14-autenticke-svedectvi-z-pracovnich-taboru-v-severni-koreji.html#-default
    • Jelikož jsi jen nesvéprávný ubožáček, žvaň si jak chceš, má to váhu mušího lejna, blbečku!!! *15* *2* *1* *12*
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,. *14* *14*
  • Tak co, vy rudí pitomci,pobavili jste se? A poslali jste pětikorunu do KLDR? Nezapomeňte, vaši soudruzí vám tam, v tom komunistickém blahobytu, chcípají hladem! Tak nelžete sami sobě a plaťte!
    • Jen aby tam nebylo líp než tady! To nevíš, nebyl jsi tam!!! *3* *3*
      • Jen ať si ten blbeček dělá srandičky, alespoň nasere víc lidí a budou volit komunisty. Pak ho ten smích přejde a smát se budeme my !!! On je Kalousek taky nevzdělaný v psychologii davu a jeho prudké výpady a obviňování Zemana a spolu se Schwarzenbergem dosáhnou kontraproduktívního výsledku. Jim dvěma to může být jedno, ti se do sněmovny dostanou, mají svých pár skalních, něco uhrají na studentech-blbečkách z bohatých rodin a něco jim přihraje tisk, ovládaný Německem. Ale ty tiskové bláboly také budou kontraproduktívní. Lidé si přejí změnu a oni prohrají !!! Už totiž prohlédli, takže ani voliči ODS se k nim přidávat zase tak moc nebudou, budou chtít podržet ODSku, kterou TOPka tak nenávistně potopila...
  • Snad se blíží volby. Tedy je nutné všemi druhy elektromagnetého vlnění hlásat antikomunismus. Bohužel sluneční protuberance se nechtějí zapojit. Dále je nutné štvát, štvát a ještě štvát.
    Politologové u nás ( tedy většina z nich, které zapojují média ) jsou poplatní myšlence volné soutěže bez omezenní ( Klaus ). Zapomínají jaksi, že lidstvo ( nebo minimální častečka ) vlastní špičkové technologie, které mohou, otrávit a zničit přírodu, faunu i floru počítaje v to i lidi ve jménu maximálního zisku. Nyní už jeden geniální psychopat může zlikvidovat život na zemi.
    Je zvláštní jaká tupost u nás může ovládat i talentovanné lidi. Důležité je, že "já srodinou přežijeme o 10-20 let" ty ostatní. Protože jsme si stačili nakrást " love".
    KSČM je proklínána za to co bylo, tudíž je zločinecká. Například v USA přistěhovalci vyvraždili miliony původních obyvatel a v 50-ých letech tam byly také inscenovány polotické procesy a neříkáme, že je tam zločinný polický systém. Západní státy Evropy 300 let vyssával "své kolonie" a zanechal jim takové hranice, aby tam nebyl nikdy klid ( Indie , Pakistán, Bangladéž, Střední východ-Judeja, Kongo aJ ižní Afrika jsou zářným příkladem.
    Proto je zapotřebí najít zástupný problém - antikomunismus. Poplatní politologové a psaudosociologové vám to vysvětlí pokryteckými důkazy. Skutečně nemá být lidstvo za co spokojeno.
    Tady se rozeštváváme vnitropolitickými problémy, ale zapomínáme, že s námi cvičí globální zločinnecká bankovní banda.
    Co s tím?????
    • Kalousek hodlá vytáhnout do boje s Antikristem ( Zemanem ) pomocí Lucifera Trautenberga.. Takže hlavní boj hodlá vést proti Zemanovi, namísto pomocí antikomunismu, očekává, že lidé k zdánlivě nevýrazným komunistům nepůjdou...Zkrátka to bude jakési "třetí kolo " prezidentských voleb... A jestli prohraje, zhroutí se mu pak i celá TOPka jako Nečasovi ODSka...
  • Škoda, že se takový člověk jako byl Klement Gottwald nerodí.
  • Chcete-li něco udělat pro sebe a své děti - tedy pro budoucnost ---- tak volte KSČM !!!!
    Jedině s KSČM dojdeme znova k blahobytu a k prosperitě. Kapitalismus nás přivedl k bídě a žebrotě. Ten naše společnost poznala hned od vzniku Československa. To, co se povedlo Gottwaldovy se již nepodaří, ale dá se ještě hodně zachránit. To byl první dělnický president. Nejlépe jsme se měli za presidenta Novotného. Od 1989 tu byli jen darebáci. Snad jen Zeman bude trochu lepší než byl Havel a Klaus.
    • To Peppone: Gottwaldovi- se píše takto, nevzdělané rudé *12* To Tě na VUMLU asi nenaučili, ale nenávidět slušné a vzdělané lidi ano.. Styď se sám za sebe dobytku. Při pohledu na sebe do zrcadla, musí být z tebe samotnému zle.. *8* *7*
      • Už jsi zase slezl z kozy...
  • Volby se blíží, tak jako vždy je třeba rozdmýchat antikomunistickou hysterii. Jak obehraná písnička, ale jiné téma již současným mocipánům nezbývá. Sami se ztrapnili dostatečně, takže případné sliby, jak nás povedou do ráje, by byly asi něco jako s tím hrachem na zdi. Článek úplný blábol, ale kdo si jej zaplatil je patrno. Komunisté jsou podle "odborníků" bez odborníků? A že jsme jich jinde za poslední dobu viděli... Chemik Kalousek, prý finančně zaopatřený kníže Trautnberg s dvanáctimilionovým dluhem, fyzik Nečas, učitel Gazdík, scénarista John, bez pracovního poměru Peaka, studentka Kočí, zootechnička či agronomka Němcová, mimozemšťan Drábek, mám pokračovat?
  • Ten nadpis, že se komunistům líbí Zeman je výplodem chorého mozku. Tak to není ani náhodou, to by jej komunisté přece podpořili v prezidentské volbě už před deseti lety. Tehdy zvolili nakonec Klause, aby ukončili tahanice. Ani Zeman nemá komunisty rád a má proč. Aktuální situace představuje něco, jako "sňatek z rozumu", bez lásky. Komunisté nezapomenou Zemanovi, že zinscenoval "Bohumínské usnesení" ( i dnes o tom mlčí, stejně jako o tom, že komunisté na oplátku dali hlasy Klausovi. Byl tenkrát na ně nasranej, že utekl jako malý kluk zadním vchodem. ) a naopak tu prohru v předešlých prezidentských volbách. Čas ale utíká a díky Kalouskově přípravě na Schwarzenbergovo prezidentování ( kvůli tomu i podpořil přímou volbu prezidenta, jinak v parlamentních volbách neměl šanci ), Komunisté museli dát hlasy Zemanovi, aby se na hrad nedostal Schwarzenberg. Takže nyní ale jsou tak nějak jen " vedle sebe", KSČM bude podporovat Zemana i nadále proti Kalouskovi, jelikož tam je těžiště předčasných voleb. Kampaň nebude o programech, ale Kalousek ji hodlá proměnit ve "třetí kolo" prezidentských voleb. Cílem je Schwarzenberg v pozici premiéra, zatímco vládu opět bude fakticky řídit samosebou Kalousek. Takže Zeman, SPOZ a i Nesobotkovská část ČSSD + KSČM jsou protihráčem TOP 09 a Bělobrádkovy KDU. Paroubek je syčák, tím, že je proti Zemanovi, stal se z něj německý nácek !!! Ostatně stačí ponechat jeho straně NS a namísto LVA tam dát DAP a je to jasné. Doufejme, že neubere zbytečně levici moc hlasů, lidé by jej měli prokouknout...Ale jinak Zeman a KSČM jsou dnes spojenci, asi jako byli spojenci USA a SSSR ve druhé světové...Takže nadpis je chybný a zavádějící, takových (úmyslných) chyb budeme mít zanedlouho tady takovou spoustu, že se v tom ani čert nevyzná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit