Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak už bývá "africkou tradicí" začnou se mydlit jednotlivé klany mezi sebou. Stalo se tak v mnoha zemích po odchodu zlých kolonizátorů. *13*
  • chá chá - "byl moudrý a spravedlivý vládce, pod jehož vedením se Libye proměnila ze zaostalé rozvojové země v moderní prosperující Džamahírii" - no to je moudro *1* . Jasně toho kokota s psím arabským ksichtem jsme zbožňovali už když se ještě v dobách před sametovým vítěztvím nepracujícího lidu přijel bratřit se soudruhy a kvůli jeho paranoi museli vyklidit hotel *1* *1* *1*
  • Z Kaddáfího dělají diktátora.Ale,že nám dělá předsedu vlády prolhanec Nečas,který z velkoplošných bilbordů ujišťoval národ ,že ODS nedopustí další zadlužování naší země a nyní jí zadlužují jen to sviští,to je podle novinářských našich tlučhubů ,v pořádku.Já jsem za komunistů napsal do jedněch novin redaktorům,že by se měli naučit kritizovat lumpárny,které se dějí doma,tak statečně,jako umí kritizovat lumpárny v zahraničí.Pak,že si budou moci říci,že povýšili s tlučhubů nanovináře.Za toto a další,jsem se musel prošlápnout až ke komunistickému okresnímu soudu.Už jednadvacet roků koukám,že režim se sice změnil,ale zlodějů a novinářských tlučhubů,mnohonásobně přibylo.
  • Nijak bych se nezastával Kaddáfího, ani jeho režimu. Nakonec jsem tam nebyl , nežil jsem tam a soudit na dálku, z toho už jsem vyléčen. Nicméně si nemyslím, že to, co se tam chystá, je výhra pro Libyi. Budou mít tupou, konzumní, povrchní a pokryteckou americkou "svobodu", která možná ani svobodou v pravém slova smyslu není.
    Co tam zajímá Američany je jasné. Míst, kde je ještě hůře, je na světě více a ejhle Američany to nezajímá, vojáci nikde, jenom jímavé žvásty "Oblamy". Amíci tam mají své plány, a jsou ochotni je naplnit i se zbraní v ruce. Vlastní Libye, jako taková je nezajímá.
  • Znovu tady musím něco zoopakovat pro tupé zabedněnce, kteří zabití vynikajícího Muammara (pokud k němu vůbec došlo) oslavují. Před nástupem Muammara k moci bylo 10% Libyjců slepých a v zemi byly oblasti, kde až polovina obyvatelstva trpěla trachomem. Třetina kojenců umírala před dovršením 1 roku života. Před nástupem Muammara k moci byla v Libyi gramotnost pouhých 10%, která se za jeho plodné a úspěšné vlády zvedla na dnešních 88%. Kromě kvalitního zdravotnictví a školství vybudoval Muammar kvalitní infrastrukturu, rozvinul těžební průmysl. Zavedl také nenávratné novomanželské půjčky, mnoho prací vykonávali černoští dělníci z rovníkové Afriky, protože zkrátka Libye byla bohatá země a mohla si dovolit zaplatit cizí dělníky. V Libyii zkrátka žádná revoluce nebyla, protože k ní nebyl důvod. Tzv. povstalci jsou jen banda všehoschopných hrdlořezů, které si fašisté z NATO vybrali pro svou podporu při okupaci této moderní a prosperující země.
    • Naprostý souhlas!!!!!!
  • Presne co vy jste tady za partu nemocnejch uchylu, to jsu samy mrtvoly a cim vic krve tim lepe bezte do p.dele pisalci zasrany, kez by vas nekdo do.ebal a fotky vasich vnitrnosti roztahal po celym tomhle dementnim webu.
    • ÁÁÁÁÁ inteligent se projevil na tohle se nedá nic říct. Byla by to škoda času a energie.
  • V každém případě jsou to barbaři. S totální neůctou k lidskému životu. A jediné co je dokáže udržet na uzdě je diktátorský režim!! Oni neumí žít v "demokracii" a již z historického hlediska tomu tak v těchto zemích bylo od nepaměti. Vnucovat jim styl západního života je utopie!

    Vše co zatím je je boj o nerostné suroviny a ty až dojdou tak světu bude úplně jedno kdo jim tam bude vládnout a jestli tam budou umírat lidé.
  • jak je ten plebs ubohy, ani jim nedojde co na ne ted ceka, demokracie ? Good luck
  • ted zapad vyrabuje co de da a zaplati jim McDonaldem *6*
  • Člověk který zcivilizoval a hospodářsky pozvedl Libyi byl barbarsky popraven pouličními hrdlořezy podporované západnímy tzv demokraciemy a politiky Tito by se měli za to stydět
    • Pravdu díš, Muammar byl moudrý a spravedlivý vládce, pod jehož vedením se Libye proměnila ze zaostalé rozvojové země v moderní prosperující Džamahírii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit