Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zde nejde o Kaddafího,ale o ropu. Kdysi nešlo vůbec o Saddáma,ale taky o ropu. V případě bývalé
    Jugoslávie nešlo ani o ropu ani o Miloševiče,ale o jiné věci. Pokud jde o propagandu,tato je vedena
    s dětinskou naivitou,tj. hodní proti zlým, Pokud jde o infantilní novináře,dnes zpravidla bez přísluš-
    ně kvalifikace,měli by refewrovat o faktech a své pocity a myšlenky si nechat na doma.
  • Takže čáčtí povstalci v sobotu po letecké přípravě postoupili o 130 km. Zárověň máme zprávy o zúčtování s Kadáfího civilními stoupenci formou regionálního masakru v Benghází. Zda-li pak dodržíme Rezoluci RB č.1793 a budeme letecky chránit civilní obyvytelstvo v Benghází tentokrát proti povstalcům, nebo to je proti záměrům a cílům tažení sebestředného a potrhlého napoleona ,který konečně má svoji válku za obnovu velikosti Francie. Média skutečně dělají pro zdůvodnění "Bezletové zony" ala Sarkozy vše možné i nemožné, ten novinářský hnůj se skutečně už za nic není schopen ani zastydět.
  • Ochranou a vyzbrojením zdivočelé vraždící chátry, frantíci zařizují opakování bratrovražedného boje devadesátých let v Jugošce.Proč ta dokonalá podoba a pod ochranou modrých baretů...............
  • netřeba více psáti, stačí jen na "líbí" klikati *4*
  • Obdobně psal italský tisk v době Habešské války.. kdy hordy Musoliniho, De Bonových a Badogliových afrických přisluhovačů z Eritreje a Grazzianiho ze Somálska zejména prostřednictvím LETECKÉHO TERORU italského letectva zlomili odpor legální etiopské vlády. Haile Selassie byl Velkou fašistickou radou také označován za zločince. Dnešní "luftpiráten" mají podstatně výkonnější a bezpečnější stroje než Caproni 101, mnohonásobně účinnější výzbroj... Mimochodem, na Ca 101 létali jako piloti v této válce bojové lety Musoliniho synové a zeť. Který z dnešních papalášů má své dítě v první linii? A to by riskovali méně, než Italové ve strojích z trubek, ze dřeva a z perkálu... *12*
  • Ten novinářskej dobytek jen lže! Ještě nám nikdo neřekl,kdo jsou ti hodní povstalci! O Kaddafim se dočítáme, jakej je to zločinec,tento zločinec dostal Libyi z nejchudší zemi na nejvyšší životní příčku Afriky!To,že západní svět se potácí v ekonomickém hnoji,což je vidět po celé Evropě,USA-nejzadluženější stát světa,o tom nic.Že přínivci Kaddafiho, jsou vražděni,hordami zdivočelé chátry o tom,taky nic.Stačí podivat na tu lůzu v televizi,která bezduvodně pálí z atomatů pánu bohu do oken a prstíčky mají do V.Dnes pomalu lezou zprávy na světlo, že Libye byla v plánu už před několika měsíci.Vy, kteří obhajujete tuto prasárnu a nechcete přiznat,že je to sprostý zločin západu s cílem zmocnit se jen nerostného bohatsví této země.Ti kteří o této prasárně rozholi,jsou ti u kterých blaho lidí či národů je až na posledním místě.Chce se mi z toho zvracet!
  • skutečně větší šaškárnu si novináři / či zdroje/ nemohli vymyslet! BEZLETOVÁ ZÓNA PODLE NICH ZNAMENÁ, ŽE PRO ZÁPADNÍ MOCNOSTI TOTO NEPLATÍ A MOHOU PODLE LIBOSTI BOMBARDOVAT KDE SE JIM ZACHCE! JAK ODPORNÉ !!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit