Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi propadají panice,když vidí úřednice Úřadu práce. *16*
  • Romové vaše problémy nezpůsobili. Poslechnětě si co říká Jan Keller. Myslím že o Ostravě a nezaměstnanosti a kaptialismu toho ví víc než dost...
  • Říká někdo, koho živý ropný průmysl a vykořisťování...
  • Jsem něco mezi nezaměstnaným a pracující chudobou (neplnohodnotný úvazek v neziskovce, manuální práce - finančně jsme na polovině toho od čeho se počítá chudoba).

    Budu volit asi SDS, minule jsme volil piráty.
    SDS bývají na kandidátkách KSČM.

    Minulý rok jsem pořád demonstroval a okupval, letos mi to chybí. Na to abyhc jezdil do vyloučených lokalit jsme neměl peníze.

    Teď se ale budu podílet na kampani pro zavedení základního nepodmíněnébo přijmu.
    Jinak jsem něco mezi komunistou, socialistou a anarchistou...
  • Myslím že jsem postižen chudobou...
  • A ze zoufalství souloží a vyrábějí další socky.

    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Nezaměstnaní nezoufejte !!!
    ODS už sepisuje morální kodex svých poslanců.
  • Přechod z blahobytu přes kapitalismus do válečného stavu by neměl být dlouhý. Stárnou mi zbraně.... *1*
  • Je to pravá tvář kapitalismu! Dobře si to všichni pamatujte, až za pár roků bude někdo vykládat, jaký krásný a svobodný život tu byl po sametové revoluci !
    • Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
      Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.

      Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
      Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
      • Co ty jsi za blbého Slováka či Poláka že se nám s*reš do politiky. KomuniZmus a kapitaliZmus se se Z píše a čte snad jedině tam. Tak si táhni do rodné vísky a neopruzuj tady !!! Nebo už konečně dodělej základní školu, vezmi krumpáč do ruky a kopej kanály. Uděláš líp, než rvát nám ty tvoje sr*čky do hlavy *11* *11* *12*
    • Ale pan profesor Klaus říká, že v tento ráj je pro lidi nejlepší. I paní Bobošíková jako bývalá svazačka dnes stojí za pravicovým názorem. A vůbec mnoho pomýlených soudruhů otočilo a pochopilo.
      • Když mají nakradeno, tak jistěže tento zlodějský systím považují za nejlepší. Akorát deset milkionů občanů sin to ale nemyslí...
    • Tohle je jen začátek!Kapitalismus ve své skutečné podobě češi teprve poznají a nebude to nic pěkného už jen chybí střelba do hladových lidí jako za "tatíčka"a nakonec nás čeká válka!Kapitalismus neumí nic vytvořit! Umí jen ničit,krást,a vraždit! *16*
  • Už se v ČR platí vedle České koruny Americkým dolarem? Oficiálně?
    • ČR neví komu do perdele vlést. Tak než se rozhodnou, tak platit budeme korunami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit