Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si srovnám údaje z dnů, kdy jsme byli přivazováni řetězi a zatloukáni za dveřmi, najde se skupina, která bude žalovat ty, kteří nás tenkrát naprosto bezdůvodně šikanovali, lhali nám, vykrádali stát, firmy, rodiny?

    Ne, financovali jsme válku, na kterou se stále připravujeme. Kde je přehled obchodní bilance EU - USA, kam plynuly biliony za bezcené chemikálie.

    • Úvahy hodné padesátých let minulého století . . .

      Tehdy se bojovalo proti "americkému broukovi"

      (mandelince bramborové)  - rodiče  vzpomínají

      na stupidní plakáty té doby . . .

      • Ano, jsou nyní 50. léta, to máte právdu. Rodiče asi neměli pole, aby viděli, že sem byl ten brouk opravdu zavlečen. Nyní je to naprosto normální, protože se třeba ovoce a zeleninu vozí kde kde od bůh ví odkud a nikdo nic nekontroluje. Kolem dovozních velkoskladů se šíří havěť, která ničí vegetaci všude kolem, třeba od předloni modříny a břízy, to je v pořádku, to je trh.

        Evropská unie je nyní ve stádiu budování základů socialismu a nastolování diktatury tentokrát úředních aparátů. A právě proto bychom my měli být ostražití a tento trend zastavit. Protože o znárodňování a zespolečenšťování, sdílení a půjčování se zatím jen nepravděpodobně uvažuje....

        • Mno . . . 

  • Nemusejí (já bych napsal, že "nemusí") - ale můžou . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit