Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to mě teda ani nenapadalo, že bych mohla vsadit na to, kdo vyhraje. Ani teda neznám nikoho, kdo by řekl, že vsázel :-D . Takový vsázení mě moc nebere. Jo zahrát si v online casinu , to je něco jinýho, to mám ve svých rukou, ale vsázet na sport atd. to mě nikdy nelákalo.

  • To se může ten zhulený pirát třeba přestřihnout. Komu není s hůry dáno, ať vsází. Ale za všechno může Babiš! Jasně. 

  • Měl jsem hrozný sen.

    Stál jsem spolu s davem v listopadu pod balkonem, ze kterého právě hlásal Havel o pravdě a lásce. Když byl chvíli klid, začal jsem diskutovat s demonstranty a poradil jim, jak vydělat v budoucnu peníze. Vysvětlil jsem jim, aby po více jak třiceti letech vsadili co nejvíce peněz na kandidáta Petra Pavla, který bude zvolen prezidentem. Lidé se začali vyptávat, kdo to je. Tak jsem jim vysvětlil, že je to komunista a právě v té době je školen na rozvědčíka s úkolem škodit Západu s krycím názvem Pávek.. A když jsem ještě dodal, že jeho manželkou /první dámou) bude také komunistka, podplukovnice, tak se na mne vrhli s nadávkami a obviňovali mne ze lží, protože komunisty nikdy volit nebudou.

    Já utíkal a přitom ještě vykřikoval, že budou mít na výběr jeho protikandidáta, také komunistu a také agenta s krycím názvem Bureš.

    A to už po mnš začali házet co měli po ruce a já si jen taktak zachránil život.

    Jen jsem při tom útěku přemýšlel, proč lidé tak nenávidí pravdu. No a pak jsem se zpocen probudil.

    • Je mi líto všech, kdo oběma kandidátům vyčítají to, že byli v KSČ a otočí se na podpatku a chválí, jak to tu bylo za komunistů všechno dopbré...

    • Nejspíše jste před spaním něco těžkého snědl. To se stává. Služebně politické sny😄 Předpokládám že nelžete. 

  • Jj - a koblihář nabádal, ať si lidé vsadí na něho...

    Takže - spousta lidí, díky jeho výzvě,  přišla o peníze, protože uvěřili další, z jeho mnoha lží...

    A jeho podržtaška Havlíček si z toho dělá srandu, že to byla jen hra...


    • Byli jsme svědky nebývalé dehonestace volby hlavy státu. Hlava státu není favoritem na koňských dostizích, na kterého se sází. Volba hlavy státu není volbou šéfa nějakého kabaretu. Protože neexistuje železná opona, dali jsme Evropě a světu lekci o naší inteligenci. A nyní mu dáváme lekci o tom, jak u nás vypadá právní stát, když dosavadní prezident může ovlivňovat výsledky voleb (prosba svým voličům, aby volili jako on), nebo jak Babiš  slibuje vítězství v roce 2025. To už nebude záležet na vůli voličů? Zase jim popleteme hlavy koblihami, naháněním strachu z války atd.?

      Máme šanci ukázat sobě i světu něco jiného, než bezduché opakování frází a často ještě hloupých k tomu? Generál prý je znamením války,... asi jako lékař je znamením eutanazie, hasič je znamením požáru či policista je znamením dopravní nehody? 

      Jestliže kandidát vyzývá k sázkám na svou osobu, pak se tím samým vylučuje sám.

      • mun.go

        " ... dali jsme Evropě a světu lekci o naší inteligenci".

        To jeko opravdu? V čem že ta inteligence spočívá?

        • ... a když napíšu "inteligence" - porozumíte ?

          • mun.go

            Význam slova znám, ale nevím v čem spočívá ta lekce. Ostatně to svět ani tak moc nezajímá - jen další pimprlová republika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit