Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidovci jsou obyčejná vyděračská banda již od dob Luxe. Do Parlamentu se dostali s odřenýma ušima,tak by měli být rádi že vůbec jsou. Natož s něčím souhlasit nebo ne. Když jim však je vydírání povoleno, dokonce podporováno, proč by to nedělali. Zdá se, že Sobotka bude druhý měkota Nečas.
  • Ten tečka prý šuká kozy a prý to ještě dělá klackem protože on už normálně nemůže, prý má 77 let, to by se mělo nahlásit ochráncům zvířat!.
    • Tak to je fakt prasák, že se nestydí, nebohé zvíře.
  • Tento podvraťák opravdu připomíná smrtku s kosou, i ty zuby tak cení!!
  • My komunisti opravdu šukáme kozy. Ransdorf říkal, že musíme šetřit aby mohl splatit svoje dluhy.
  • Sobotkovi vítězství nad pučisty Haškovci stouplo do hlavy jako šampaňské a totálně mu to zatemnilo mozek. Zapomněl, že Kerberos na Hradě si při léčení kolena vytvářel a promýšel další tahy na šachovnici. Sobotka jásající nad tím, že Lidovce udržel na palubě lodi, místo aby je vyhodil do vody a požádal o podporu Okamurovce nebo KSČM, vždyť soudruh Babiš díky nim měl tak pěkně nastartovanou karieru podnikatele, určitě by to nějak překousl - výměnu Lidovců za lustrák. Stejně jich Babiš měl plné zuby. A tak ČSSD se nechala projet Babišovou linkou ve Vodňanech jako ta kuřata - z jednání vyšli oškubaní jako ta kuřata, vykuchaní jako ta kuřata a připraveni k sežrání - Kerberos na Hradě Zeman je stále při chuti a hladový. ČSSD v této podobě - Sobotka a spol. jsou pro něho takovou jednohubkou. Spolkne je , díky jejich neuvěřitelné naivitě, hlouposti a diletanství jak aspirin na jedeno polknutí, protože mstivý machiavellista Zeman za deset let nestrávil porážku z volby prezidentské a nyní ještě přibyla porážka SPOZ, Haškovců. Prostě a jednoduše třetí mocnina porážek mu nedala spát. Utopil vztek i porážku v Haškově slivovičce, upadl, narazil si koleno , vzal si oddechový time a vymyslel plán. Sobotka jako premier se Zaorálkem a spol. do vlády jen přes jeho mrtvolu. Tak se uvidí, kdo bude těmi mrtvolami a kdo to vůbec přežije. Ať žije demokracie. - vláda lidu. .
    • Prezident Zeman je naším nejlepším prezidentem od konce 2. světové. Je sečtělý, má znalosti, je vysoce inteligentní. Přihlouplí nýmandi jako jsi ty, jsou mu u p r d e l e.
      Co se týká Sobotky a spol., to je psáno velice výstižně.
      • Jak se tak dívám, tak Ty, jako velký zastánce Zemana, asi moc v jeho stínu nestojíš. Dokonce ani opodál *1* *1*
      • Až na to, že chlastá, hulí tabák (v mládí matihuanu), lže, intrikuje a blábolí tzv. "bonmoty".
  • KDU vnímám jako pozitivní, jsou to většinou křesťané.Spojení lidovců s estébákem se mně nelíbí.Ale nejhorší by byla varianta sociální demokraté a komunisté
    • Nejhorší varianta si ty, žalude plesnivej *12* !!! *6*
    • Křesťané přímo nekřesťanští vydřiduši, nenasytové, moci chtiví, nedodržující jediné přikázání boží z bible, co tu vždy nadělali paseku, jak po kobercových náletech. Lux - had na tři a jeho zmijí doupě . A k tomu skvělí křesťané Kalousek , Nečas a Benda atd. Bohužel 7% naivků a sklerotikůl na to zapomnělo.
      • Moc hezky a velmi slusne napsany prispevek.
        • Co nam povis k tomu,ze pred hodinou,kdy si to psal jsem chrapal?
          Vsimnete si,ze pouze komunisticka luza krade nicky.
    • Komunistické teroristy je nutno vyhladit do jednoho!
      • To spíš ti ji vyhladím já ale žhavejma kleštěma, frndo tupá *12* ! *16*
  • Ten tečka prý šuká kozy a prý to ještě dělá klackem protože on už normálně nemůže, prý má 77 let, to by se mělo nahlásit ochráncům zvířat!
    • Mělo by se to nahlásit městské policii a ta už ví co s tím dělat dál.
      • Vy komunisti se neumíte uživit, ale práskání (udávání) vám jde dokonale, kurwy rudoprdélnické!
  • Bolševikům se dělají rudé mžitky před očima jakmile slyší o KDU-ČSL. To znamená, že je to strana pro slušné lidi. *3*
  • Tak se pry muze slovensky estebak stat premierem teto opovrzenihodne zeme.GRATULUJI!
    To snad je vrchol,jak tento narod nevnima.KDO TO PROTICESKE HNUTI VOLIL???
    Slovensky cikani,parazitujici na nasich obcanech?
    To vam vy tupci nestacila kauza Mistinova-Pruzinsky?
  • Ukazuje se ,že zase,díky troubovitosti obyčejného českého blba,bude dodržena čtyřiadvacetiletá tradice a v Česku budou zase vládnout lumpové zadlužující tuto zemi.Aby pak brzo,naši věřitelé.po státním bankrotu Česka,mohli odsunout Čechy,v dobytčích vagonech ,do Izraele k odporažení Araby.Náš současný životní prostor si pak rozparcelují naši věřiteké.Tedy Němci a Židé.To už vybitým Čechům vadit nebude.A těm,kteří mají z nakradeného konta v zahraničí a domy na Floridě,také ne.Pokud se nechceme tohoto konce dočkat,tak se musí mladá generace rychle proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím lumpům zvednout a vykopat je od koryt.Všem důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a lumpům tuto zemi rozkrást,je třeba naordinovat takovou dietu,jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Vlastizrádné lumpy,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách.Dále provést tvrdou měnovou reformu a tvrdé znárodňování.Jedině tak může mladá generace zajistit stávající životní prostor a zachránit pro sebe a další generace.Ze starých lumpů,kteří pomohli tuto zemi z bídačit je třeba udělat kádrovou rezervu na svižné splácení starými lumpy nasekaných dluhů.Chce to dostat k moci velice krutou ruku tvrdě levicové mladé generace .Ta bude muset být tak krutá,že dělání pořádku ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Proto ta nutnost zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit