Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně !!! i svoboda projevu má svoje etické hranice. Nemusím býti žádná fanatik , ale tohle bohužel vážně a hluboce uráží naše věřící spoluobčany, bejt to jinde tak divadlo letí do vzduchu.. Je to fakt podlý pokleslý a hnusný ! *10* *10*
    • Víte, já bych takto kategoricky hodnotil až v momentě, kdy bych se s uvedenou hrou seznámil detailně, ale soudit něco, o čem de fakto nic nevím je trošku hloupé. Nebo jste na představení byl(a)? A drobná otázka na kterou si sám odpovím: Kde jinde by letělo divadlo do vzduchu? V kolébkách demokracie USA, Británii, Švýcarsku...? Nebo na dálném východě, kde letí do vzduchu každou chvíli něco jiného? Mě uráží naši věřící občané, neboť propagují systém, který má dle historiků na svědomí za období posledních cca 2 000 let 1 - 2 miliardy mrtvých v závyslosti na činnosti katolické církve.
  • Koho chleba jíš, toho píseň zpívej !
  • Těžké hodnotit, když neznám ono divadelní představení, ale to si zase samo svou kvalitou přitáhne nebo naopak odloudí diváky a lidovci jen udělali bezva reklamu.
    Na druhou stranu je tady jasný signál, čeho jsou někteří mocní, pokud je jim moc umožněna schopni a je hloupé se vymlouvat, že tito již nejsou jako jejich předchůdci a historie se nevrací. Naopak. Dejme větší nebo absolutní moc systémům, které se v minulosti prokázali svou vražednou povahou (Křesťané a náboženství všeobecně, nacisté, komouši) a doba temna se velmi rychle vrátí. Roztahovačnost a drzost církve v ateistické zemi je toho poměrně slušným důkazem.
  • JanRozek
    Díky lidovcům! Také se nechcete posmívat věřícím lidem a propagovat násilí a nenávist? Podpořte nás: https://www.petice24.com/proti_podncovani_k_nenavisti_ve_he_nae_nasili_v_brn
    https://www.facebook.com/protinenavistivBrne/
    • věřící všech zemí vyližte si prd.....
  • cenzura v demokratickém světě jde zařídit i nenásilně že
  • Lidovci jsou v poslední době dost zákeřní a je to banda parchantů. Hlavně díky prohlášení svého vedení. A díky jednání jejich hlavních vůdců. Normální členové jsou doufám OK.
    Na druhou stranu, pokud je pravda o tom v nadpise, tak takové představení je zhýralost a někdy projevy herců a jiných tvůrců nemají se zdravým rozumem nic společného
  • křivák. Nejlépe se s ním hovoří s motorovou pilou v ruce. Po celé roky představují společenský odpad kterému musíme navíc nyní sypat penízky v restituci. Tedy to co si po léta nakradli a vyšmejdilí od lidí na smrtelných postelích jim budeme proplácet.Předloni na podzim Bělobrádek s Hermanem oficiálně zavítali na sraz Sudetoněmeckého landsmanšaftu. Tedy k těm, kteří nás před válkou sprostě zabrali. Ožebračili a vyhnali tisíce lidí. A tento lidovecký špinavec, tento hnůj všech hnojů nám tady rozhoduje co je a není morální?Boorci tam na Brně! Vzpomínáte co je poctivá česká facka?
    • No nejspíš nezapoměli. Tak dejte pozor aby jste nedostal přes tu svoji komouškou držku pár takových že by jste se nestačil ani olíznout. U takových bolševických šmejdských potratů jako vy je každé přes jejich prolhanou rudou facku která padne vedle škoda. M.j. už za to že nás Brňáky upozorňujete na "českou" facku by jste zasloužil pořádnou nakládačku.
      A kydy o sypání penízků si nechte na stranickou schůzi vaši zločinecké smečky, neb pokud je řeč o lidském hnoji je řeč právě jen a jen o vás a vašich noshledech.
      • teď jsem dostal opravdový strach! Fakt! Ale pamatuj si - nebude žádná nakládačka.A kterákoliv z tvých vyhrůžek je srandovní. Evidentně jsi lidovecký prdelolezec. Dřív se takoví kolaboranti věšeli po kandelábrech. Takže se navečer pouličním lampám vyhýbej. Nic osobního. Ale takovou tvoji drzost, je třeba potrestat.Jen tak. Jsem pedagog.
        • Jednak nevím o tom že bychpom si potykali rudý šmejdíku a jsi-li jak píšeš pedagog, tak by jsi mohl alespoň tušit něco o tom co jste vy komoušská sběř za chátru.
          Rozhodně nejsem ani lidovec či příslušník jiné obdobné pol. partaje, za to jsem přímým účastníkem těch, kterým stejná pakáž jako ty a spol. zničili malou rodinou firmu, kterou několik našich předků budovalo po desítky let než přišla vaše zločinecká smečka a zlikvidovali jste vše co mohlo tuto zemi vést k prosperitě schodné se zbytkem civilisovasné Evropy.
          Jedině tragické heslo "nejsme jako oni" vás zachránilo před kandelábry. V důsledku toho se mohou odporné bolševické zhovadilé bestie jako ty a vaši noshledi těšit z toho, že už nehnijete v některé hromadné díře, tak jak jste to praktikovali vy po čtyři desítky let.
          Tebe bych ty gaunere rád potkal - vzhledem ke svému věku už nemám co ztratit a s chůtí bych ti šlápl na krk komoušská bestie.
          • a ty jsi jako VILík nebo Pepan?Takový charakter od kosti, co?Pokud se takto zastáváš lidovecké chátry je jen dobře že vám někdo sebral jakousi firmu. Stejně by jste peníze prochlastali.Ty by jsi šlápnul na krk?To jsi mě lopaťáku pobavil. Nikomu nic neuděláš. Jsi obyčejný prd. Bezcenná nula. Vřed který jde kdykoliv vymáčknout.
      • Hele, ty periferie a zadku Prahy. Černoprdelníci byly vždycky d...vky které šly s každým jen když to něco vyneslo. A jsou to dodnes zlodějský nenažraní šmejd patřící do kanálu, třeba do toho tvého - brněnského.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit